Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar bu arada ben kenzül arş duasına başlıyorum 7 cuma selayla ezan vakti arasında okunması gerekiyormuş ilgilenenlere duyrulur.

meldirim cnm 7 cuma selayla ezan arası 1 tanemi okunması gerekiyor kenzül arş duasının ben ilgileniyorumda okumak için namaz abdesti almak gerekiyormu
malum iş yerindeyim namaz abdesti alsamda hemen kaçar zaten saçım başım açık erkek dolu burası :(((

meldircim geçmiş olsun dikkat et kendine...
kızlar benim bildiğim duların makbulu hem abdestli hemde kıble yönünde okunması, ama önemli olan içten istemek

dünü dünde bıraktım bugün çok iyiyim.. haftasonu ev temizliği ve kuaförden sonra normal düzenime dönücem :) evde herşey darmadağın bebek tutunsun diye hiçbişey yapmamıştım.. halbuki ilk yarım saat önemliymiş 1 hafta yatmak falan çok önemli değil diyolar.. yemek bile yapmıyodum valla tatil bitti :))) ilaçlar beni çok etkiledi yalnız psikolojik olarak herkeste böylemi oluyor acaba?

alaracım cnm hayat bu işte ne acı yaşarsan yaşa nelerle mücadele edersen et normal yaşantına dönmek zorundasın herşey geçiyo belkide geçmiyo ama alışmayı öğreniyor insan zaman içinde. rabbimden diliyorum inşallah taz vakitte hepimizin yüzünü minicik bir hayatla güldürürde acılarımıza son veririz.............

gizemcim benimde burda abdest alma gibi şansım yok bu duayıda okumak istiyorum o yüzden allah kabul eder belkide ben o niyetle okuyacağım çünkü selayla ezan arası diye yazmışlar evde olamayacağımız için okuyalım arkadaşlar aslında 7 kişiye tamamlasak 1 haftada 1 kişi biter neyse önemli olan okumak allah büyük....
alara ilaçlar benimde psikolojimi çok bozdu bi bakıyorsun benden mutlusu yok nası bir sevinç ama anlamsız bir bakıyorum sanki dünya başıma yıkılmış ruh halim gidip geliyor yani :)

inşallah gizemim bugün cuma Allah ım bu yakarışlarımızı duyar da kabul olur güzel dileklerin.. çocuk için 4 cuma üstüste 1000 defa '' Ya Evvel'' denecek... bir kitapta okudum.sizle de paylaşayım dedim.. hadi başlayın saymaya :)

meldircim ay canım Allah yardımcımız olsun.. inşallah en kısa sürede yüzümüzü güldürsün..ben dede öyle oldu, çok agresifleştim aman bide kilo aldım ben kuru incir kuru üzüm meyve suları içmekten şimdi öbür aya kadar diyete başlicam bu tombalaklıktan kurtulmam lazım.. ama hiçbişey düşünmeden habire güzel güzel şeyleri yemek de çok zevkliydi :))))

arkadaslar, kenzul ars duasini bende okumak istiyorum.. peki adetliyken nasil olacak? senin yerine baskasimi okamsi gerekiyor?

günaydın talya çok sağol canım bi aksilik olmazsa bu ayı geçirip önümüzdeki ayki regl de çağırdı dr bakalım ikinci deneme için.. sen nasılsın bugün?

günaydın talya çok sağol canım bi aksilik olmazsa bu ayı geçirip önümüzdeki ayki regl de çağırdı dr bakalım ikinci deneme için.. sen nasılsın bugün?

kizlar ya, ben bu ay dondurulmuslarla devam edecektim...ama haftaya insallah istanbula gidiyorum..transferim maalesef yetismiyor..dun kontrolum vardi, yumurtam daha tam olarak buyumemis... transferi haftaya cumartesi dusunuyorlar, ama ozaman insallah istanbuldayim.. yani iptal edecem artik transferi

canlarım adetliyken yerinize güvendiğiniz başka birisi okuyabilir sizin adınıza diye okudum. güvendiğiniz duasına inandığınız anneniz falan olabilir yazmışlardı.

Back
X