Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

eylülüm sıkıntın hakkında hiçbir bilgim yok ama şunu düşünüyorum malum kullanılan ilaçlar hormon ilaçları vücut kolay atamıyooo onların etkisi sanıyorummm geçmiş olsun bebeğim inşşş en kısa zamanda geçsinnnn sıkıntıların dertlerinnn güselim benim yaaa

nevincim yumurtalar büyüyorya kasıkların ondan ağırıyordur kaç yumurtan var acaba çok fazla olmalarından ziyade kaliteli olmaları daha önemli seninkilerde kalitelidir inşallah

ayşem eylülüm tşk şekerler yazdım tahlil isimlerini sağolun canlarım benimmm

songülüm bitanem canımsın seni çok seviyorummm

gullucan cnm bende çider üyesi olarak asm ye gidersem fiyat 3000tl ilaçlar ve tahliller hariç
ekip çok güzel ilgi harika bakalım artık kısmet diyorum cnm bnm

cadı nevin cadı nevin cadııı nevinnnn

eylülüm nevinden kalitesiz mal çıkmaz kalite kontrolunu bizzet kendi yapar o huahuahauhau
diymi sayın prof.dr nevin cadısııı

songülüm sana afiyet olsun bende hem yazıyorum hem kahvaltı yapıyorum ama çayımı hep buz gibi içiyorum tabi
bebeğin yeni yılda yeni yılda yeni umutlarla gelir inşallah
benim göğüs ağrım bu kadar değildi şimdi böyle ağırıyor inşallah geçer belkide hormonlarım yükselmiştir

songülüm maşallah 150 tefriciye okumuşun allah kabul etsin cnm bnm
yazdım notumu aldım bakalım ilk kimin trasferi olursa onun için deriz bende okumaya başlıyayım artık dimi hadi kızlar nerde bakalım dualarrr nevin sana diyorum sanaaaaaaaaaa

gizem im sağol bebem bende seniiii çokkkkkkkkkkkk ........................
150 okumuştum yazdın deme cicimmm karışmasın arada o kadar okumuşum dimee gitsin birine:)))

eylülümm sanırım hormonlarrr evet ama geçmezse vakit de kaybetme görün bi doktoraa dayanamam ben acı çekmene canım benimm

kız acımasa ne güzel kocaman memişler heee
benim minicikte hep özeniyom öle işte :))))))))))))
tatlım eylülüm sen git bi dr a söle aaa sağlıkçısın bizmi sölicez sana bunları oklava elimde haaaa

a acele şekerimm daha başladım kahvaltıya gidebilsem burdannn
valla ne güzel olurdu beraber kahvaltı ederdik ben çok severim kahvaltıyı ama yalnız hiç sevmem
kalabalık olcak şöyle tadı çıkcak ben masayı donatcam kalabalıkta herşey yencek oohhhh valla bayılırım ben

nevinnn profum nasılsınn bakemm
büyütüyosun yumoşlarııı daha var ama senin 50 60 70 80 90 olması lazım hihihihihihihihi
lülülülülülü:roflol:

kız songül dengesiz besleniyosun valla geliyo oklava karışmam

nevin zincirleme çıkartıcak yumurtaları

Back
X