Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet gizem im ben dükkanı devredicem sanırım benim eşim sıkıldııı
açarız bi tüp merkezi
nevin i alırız prof diyeee
offff ucuz ucuz yaparızz hee

kızlar bişi sorcam yaa benim bi arkadaşa doğumdan sonra yalnış kan vermişlerdiye sonrada yoğun bakıma alınmıştı şimdi biz bu durumu medyaya yaymak istiyoruz bi fikriniz varmı ne yapabilirim

benim gittiğim merkezde bir sekreter var.o bu merkeze ilk tedavi için gelmiş. şimdi bir tane evladı var ve gene aynı tüp bebek merkezinde sekreterlik yapıyor

kızlar bişi sorcam yaa benim bi arkadaşa doğumdan sonra yalnış kan vermişlerdiye sonrada yoğun bakıma alınmıştı şimdi biz bu durumu medyaya yaymak istiyoruz bi fikriniz varmı ne yapabilirim

tv kanallarını arasan bi şey çıkar mı acaba gizem ana haber bültenlerinde böyle şeyler yayınlanıyor

açarız bi tüp merkezi

ŞİMDİ MERKEZİ AÇTINIZ UCUZ TÜPBEBELERİDE YAPTINIZ SİZLERE ANADOLUDAN HASTADA LAZIM ARTIK ONLARIDA BİZ AYARLARIZ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam dır kızlar bu iş süper herkes mesleğine göre bölüm seçsin merkez hazır benim peder mutahitya bize güzel bi bina yapar artık huhauhauha

haber proğramlarını arayın uğur dündar işinin ehli
müge anlıyada ulaşabilirsiniz

gullucan akşam internete girip haber verebilcen mi
yoksa yarını mı beklicez haber almak için
inşşşş mutlu hayırlı haberlerle gelirsinnn

ay canım ben sevıncten koparmıyım yoksa tam tersımı bılmıyom gırmeye calsırım ama unutursam sımdıden kusura bakma canım.ama gırmeye calıscam.

meldirim şimdi gazetelerdeki yazarların mail adreslerini buldum onlara gönderiyorum bakalım
sonra müge anlı ya
sonrada evet aynen senin dediğin gibi tv kanalları haber bültenleri çok daha etkili olabilir bide ona bakayım

bana az müsade yani kızlar tüm bunları tek başıma bugün halletmem lazım

ay canım ben sevıncten koparmıyım yoksa tam tersımı bılmıyom gırmeye calsırım ama unutursam sımdıden kusura bakma canım.ama gırmeye calıscam.

CANIM İNŞŞŞ GÜZEL SONUÇ ALDA :lepi::lepi::lepi:
BİZ YARINIDA BEKLERİZ zemuszemuszemuszemus

songulum gullucan gebzede pimaşın orda oturuyomuş
valla tüp bebek merkezi lazım gebzeye bizmi açsak nee

valla canım benım asıl meslegım laborantlık.acalım ınsanlara hızmetedelım.ıyı olur valla.bebegım nerde oturuyor.canım sen kac yasındasın.

meldirim şimdi gazetelerdeki yazarların mail adreslerini buldum onlara gönderiyorum bakalım
sonra müge anlı ya
sonrada evet aynen senin dediğin gibi tv kanalları haber bültenleri çok daha etkili olabilir bide ona bakayım

bana az müsade yani kızlar tüm bunları tek başıma bugün halletmem lazım

kolay gelsin canım
sesin nerede yüksek çıkıyorsa oradan bağıracaksın

açarız bi tüp merkezi

ne ıyı olur canım dımı.ınsanlar parasızlık yuxunden hastanenın kapısından gecemıyor.bız bıle problmemımızı bıldgımız halde 2sene sonra gıdebıldık.allah herkese yardım etsın.

gullucan ben 26 yaşındayım mutlukent de oturuyorum
3 aşılama ve bi micro negatifliğim var
dondurulmuş tedavisindeyimm

yetercim elimden geleni yapıcam bakalım bi sonuç alabilcekmiyi teşekkür ederim şekerler

ha bu arada nevin hanım dayanamamış gelmiş hihiihhiihiih

oku okuuuuuu alim olucan huhuhhu sayın proff

Back
X