Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bizde rapor almadık güllücan çok uğraşmak gerekiyormuş bir sürü şartlarıda var biz zaten bir sürü yol gidiyoruz her seferinde devlet yardımıda söylenenden daha azmış
bize doktorumuz devletten daha çok yardım etti valla 3. ye gidersek eminim daha çok ilgilenip yardım edecektir

yanı hadı rapor almadan fakulte hastanelerınde denesek bırsuru gıdıp gelıyormussun bızı ısten atar valla bızı ısveren.bır suru gıdıp gelmeler.yanı enıyısı bıraz para bırıktırıp dogru yerlere gıtmeye calısmak demı

burda beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel bazen en yakınınızdakiler bile sizi anlayamıyor ama bizler aynı dilden konuşuyoruz aynı şeyleri hissediyoruz.

canım sana bır sey dımmı.bızım akrabalarımız problemlı oldugumuzu bıle bılmıyor.hıc kımse bılmıyor sızden ve bır ıkı arkadasımdan baska tup yaptrdıgımızı.cunku bızı kımse anlamıyor.soylemek ıstemıyoz.ınsallah bebıslerımızı kucagımıza alırızda kısa zmanda kımseye bır sey demeye gerek kalmaz.

canlarım ben çıkıyorum doktorda kontrolüm var .hazırlanacağım .girmeye çalışırım siteye.şimdilik kendinize iyi bakın

ben bu sefer işten nasıl atılmadım hala şaşıyorum neredeyse 1 ay kadar gelmedim. bağlı olduğum yöneticiye durumumu anlattım tabi ben düşük tehlikesi diye gittim yanına tüp bebk hastasıyım dedim ama nasıl ağlıyorum elim ayağıma dolaşmıştı önce sakin ol dedi.... bizim ailede de var aynı şeyleri yaşadık raporunu al yat dedi... işten çıkarsalarda o anda çok umrumda değildi ama en azından maddi olarak destek oluyorum evime bu pahalı süreçte...

bizimde kimseler bilmiyor en son dış gebeliğimde annem ve kız kardeşim öğrendi ve çok yakın arkadaşlarım biliyor. çok da rahatım sorularla muhattap olmuyorum....

meldirim canımm haklısınn
neyse ki anlayan insanlarla karşılaşmışsın

bencede canım cok sanslısın.benım aılme ıstemedıklerı bır evlılık yaptıgım ıcın aramız pek ıyı degıl zaten bırde cocgumuz olmadıgını cevremız bılse ozman kına yakarlar zaten.bırdehıc akrabalarımızda tup yada tedavıyle cocuk yapan yok gıbı.masalah boyle dogurgan aılelerden bıım gıbısıde oluoyr demekkı.nasıp ya mılletın agzına sakız olmaktansa hıc kımseye dememk daha ıyı.vakıtte gecıyor ama mıllet sureklı soruyor bır sorunmu var ınsana gına gelıyor valla kılzar.cokzor durmumuz.allah hepımıze yardı metsın.

gullucan insanlara laf anlatmaktan bıkıyorsun arttık ben şöyle diyorum henüz düşünmüyoruz. hala daha soru soran olursa hiç duymamazlıktan geliyorum ortamı terk ediyorum. en çok k.v. soruyordu en son dış gebeliğimi bile düşük olarak biliyor bi süre çenesini kapatır inşallah o zamana kadarda dondurulmuşlarla güzel heberler vermek nasip olur.

gullucan insanlara laf anlatmaktan bıkıyorsun arttık ben şöyle diyorum henüz düşünmüyoruz. hala daha soru soran olursa hiç duymamazlıktan geliyorum ortamı terk ediyorum. en çok k.v. soruyordu en son dış gebeliğimi bile düşük olarak biliyor bi süre çenesini kapatır inşallah o zamana kadarda dondurulmuşlarla güzel heberler vermek nasip olur.

insallah canım bızım de k.v. oyle hıc durmaz ama kotu nıyetlı degıl sureklı soylenır bızde cok yakında der gecerız ama 4,5 yıl oldu dıyor hala nezman bızde gulup gecıyoz aman bosvermeye calıyom bende.

kızlar hiç düşündünüzmü neden bu topiğin adı tüp bebekte kaç kişiyiz hı

hadi düşünün yorumlarınızı yazın bana hihihii doğru bilene öpücük var :))))

canım ben burdayım.kesın tup bebek hastanesını kurmak ıcın sayı alıp ne kadar tupcu ınsan var dıyıp boyle bır baslık olusturmusundur.heheh opucugu hakendemmı gızemcım

gullucan süpersin heee
vayyy ticaret diyosun haklısın sanırım
bizi topladı burda üstümüzden para kazanacak hahahah

Back
X