Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarr ben sanırım 2 hafta buradayım, toplam 11-12 tane yumurt varmış ben ultrosondan pek anlamıyorum sanki yumurtaların hepsi birbirine girmiş gibi... önümüzde ki pazartesi büyük ihtimalle toplama olacak, cumaya yani 1Ocak (inşallah uğuruyla gelir) transfer, tabi bu doktorun tahmini...
yavaş büyüyor böylemi olur normali? bu haftayla 2 hafta olacak ilaçları kullanmaya başlayalı...
şimdilik böyle... bi sorun yok dedi dr... bide kızdı bana 10 defa sordum adama sorun yok dimi diye :))))

maralcım süre normal merak etme yumurta büyütme sıklus olarak geçiyor ve normalı 14 ile 17 gün arası neden sorun olsun canım benim acele etme sen inşallah yeni seneyi senin güzel haberinle açar devam ederiz :)

bu gün doğum günün mü canım biz sen yokken kutladık ama belki geriye bakmaya fırsatın olmamıştır :)

haaa maralım yaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELRCE SANA BONCUKTAN KUŞ YAPTIM KONACAK PENCERENE :))) güzelim herşey normal bebişim inşallah 2010 yılının ilk güzel haberini sen vereceksin inşallahhhhhh allahım cümlemize 2010 da öifter çifter ver allahım

evet doğum gnüm yaaa çok sevindim çok teşekkürederim hepinize öpüyorum kocaman kocaman... hiç fırsatım olmadı geçmişi okumaya vaktim olmadığı için, hemen sizle konuşayım çıkayım dedim...

tüpbebek merkezi seçimi konusunda kama karıştı gizem..

şeker istanbulda olsan bişiler derdim ama ne bilim şimdi bursa yani
ha acıbadem ist çok tercih edilen ama fiyattan dolayı gidilemeyen bi yer
benim patronum acıbadem istanbulda yaptırdı dün trasferleri oldu çok memnunlar

cnmcm bn şimdi monodoks elevit aspirin kullanıyorum bu cuma ilk lucrin iğnemi olcam işte sonra adet olup diğer puregon iğn.olcam :hulya:sen hangi aşamadasın?Şeniz

ahh canım bugun benım ılk transfer sonucumu aldım bıttı.olumsuz sonuclandı cok uzgunum bu yuzden ınsaalah senın yuzun guler bende onları kullanmıstım

maralım arada da olsa yaz bizze ha bana özelden tel nonu yollasana ben seni şiirketten ararım hihihihi

maralcım canım doğum günün kutlu olsun inşallah birdahaki yaşgününü bebeğinle kutlarsın
canım benim yumurtaların çok iyi olsun yavaş büyüsünler ama büyüsünler kaliteli olsunlar yeter

gizem biyerde okdum üniversite hastanelerinden rapor alınırsa tüpbebek tedavisin bi kısmını ödüyomuş sanırım,bursadaki acıbadem 3700 ilaçlar hariç dedi,

benimde toplantı iptal oldu herhalde kimseden ses çıkmadı bende gitmedim yoplantı odasına nen bensiz yaptılarmı acaba toplantıyı huahuahauhu

maral her nekadar yeni olsam da doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşında sağlıklı bşi bebişin olur,gönlünden geçen tüm dilekler kabul olur...

gizem biyerde okdum üniversite hastanelerinden rapor alınırsa tüpbebek tedavisin bi kısmını ödüyomuş sanırım,bursadaki acıbadem 3700 ilaçlar hariç dedi,

çider derneğini bi ara belki onunda anlaşması vardır
üniv.hastanelerinden rapor alabilmek için şartlar var ilk şart 3 yıl evli olma ve çocuk sahibi olamama şartı cnm
sonra bellli bi prim sayının olması gerekiyor sgk da
vs vs vs bissürü bişiler işte araştırman lazım

Back
X