Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizemim yemek yaptım bu arada pişiyor tabi ben tokum ama kocam gelir birazdan ona yaptım bugünlerde çok yoğun eşimin kendi işyeri var eleman çalışıyordu bazı anlaşmazlıklardan işten çıktı eşim şimdi yalnız yeni birini bulana kadar tek ve çok yoruluyor yemek yiyip gidecek üzülüyorum onada inşallah iyi birini bulur birazdan çıkıcam yine

Eylülüm cnm çok tşekkürederim, ınşallahhh öyle olur...
gülgzelim teşekkürederim cnm amin hepimizin inşallah
gizoşum atıyorum cnm özelden,

gülgüzeli evet rapor alınınca bir kısmı ödeniyormuş ama çok uğraştırıyorlarmış ama yaşadığın yerde varsa ve şartlar uygunsa alınabilir biz rapor almadık ama bizim için çok zor olacaktı bunlarla uğraşmak zaten

gizmmm özel msj alamıomuşsun öle bi uyarı çıktı face den yolldım şekerrrrv :)))

kızlar ben kaçıorumm burada ki tek bayan benim biraz daha kalırsam yutacaklar beni korktum :)))))), yaklaşık 30 erkek var... işin şakası...
çook öpüyorum hepinizi seviyorum sizi.... kendinize ii bakın fırsat buldupumda gelicem yine...

okadar zorsa uğraşmam sağlıkla gelsinde bebeğim para kazanılır zaten,kolay oluyomu acaba die sordum sağolun kıslarr,tüpbebek hakkında videoları izleyince ürktüm yaa:((

gülgüzeli cnm nem kocaeli ünivi aradım bugün kadın doğumdan randevu almak için dedimki tüp bebek yapayağız kan tahlillerimi orada yaptırmak istiyorum dedim bana mart ayının 15 inden önce dolu olduklarını söledi ben ozaman kadar yapacam inşallah zaten tüpü hihihiih

eylülüm ne iş yapıyor kocan cnm inşallah bulur elemanda rahat eder şekerim
ay benim kocamda bütün gün dışarda soğukta çalışıyo valla tahsilat peşine oraya buraya of yaaa

cnm ben bu ayın sonunda adetimle doğum kontrol hapına başlıyorum inşallah sonraki ay adetimin 3.günü inşallah tedavi başlıyor rabbim yardım etsin inşallah
şimdilik tabi bişi hisetmiyorum sadece heyecanlıyım

doğum kntrol hap neden tatlım?
benim eşimde sorun çıktı ama bende tahlil yapılmdı öyle alttan bakıldı sadece bşe görünmüyo denmişti bende nevar neyok de bakılcakmış,1ayıun içine nasıl sığdıracaklar bunları

cnm ben bu ayın sonunda adetimle doğum kontrol hapına başlıyorum inşallah sonraki ay adetimin 3.günü inşallah tedavi başlıyor rabbim yardım etsin inşallah
şimdilik tabi bişi hisetmiyorum sadece heyecanlıyım

Doğum kontol hapını neden kullanacaksın anlamadım gizemcim. Tüp bebek yaptırmayacak mıydın sen?mirmirmirmir

kızlar doğum kontrol hapı yumurtalıkları sakinleştirmek için tedaviye başlamadan önceki ay kullanılıyor
bir önceki aydan içerde kalan yumurta ve su kisti riskine karşılık koruma yöntemli yani

rabbim cümlemize yardım etsin inşallah işimizi kolaylaştırsın

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞ
KIZLAR YEĞENİM YANINDAN GELDİM SİZLERE BİR BAKAYIM DEDİM AMA MAŞALLA :nazar::nazar:NE YAZMIŞSINIZ OKU OKU BİTMİYOR YYAAAAAAA

YETERCıM cnm valla okumakla bitiremezsin geçmişi şekerim boşver
kısaca hepimiz iyiyiz

kızlar benden bu kadar yarın gÖrÜŞÜrÜz

Back
X