Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

7 gün sabah akşam bunu yap sonra 3 ay sadece gece yatarken kürü içir bu kadar bizde geçen hafta yaptık şimdi sadece gece içiyo yatarken 3 ay devam edicez işte
diyorumya süper bi etki beklemiyorum ama morfolojiyi birazda olsa düzeltse enazınan tüp yaparken faydası olur
bide kesinlikle sigara kullanıyosa bırakması lazım eşim azalttı ama bırakmadı henüz

canım allhtan sıgara ıcmıyor.bızdede sperm cok dusuk morfolojı%2 hareketlılıkdusuk.ne bıleyım bende denım su kuru allahtan belkı ıyı olur.ulun bey dıyor zor bulduk ıyı spermı dedı.

bende sızlerı...gızem songul hatıce eylul ayse selda esra meldır vs vs vs bırde yenı kıızlarıda :)

eylulum nasılsın canım giremiyorum bende bu ara pek kaçırdım bi çok şeyi :)) merak ediyorum ya

GÜNAYDIN BALLARIM a.s.a.s.]

Son düzenleme:
herkese günaydınnn
kızlar geldim erkenden ama biraz uyudum vallla iş yerinde şimdi uyandım tabi tam uyumak değilde şekerleme işte :)))

canım allhtan sıgara ıcmıyor.bızdede sperm cok dusuk morfolojı%2 hareketlılıkdusuk.ne bıleyım bende denım su kuru allahtan belkı ıyı olur.ulun bey dıyor zor bulduk ıyı spermı dedı.

aynen cnm morfoloji %2 ileri hareketli %50 sayı 2 milyondu bakalım cuma günü ne çıkıcak testte inşallah aza olsa fayda etmiştir

kızlar doğum kontrol hapı yumurtalıkları sakinleştirmek için tedaviye başlamadan önceki ay kullanılıyor
bir önceki aydan içerde kalan yumurta ve su kisti riskine karşılık koruma yöntemli yani

Mrhb slm. doğum kontrol hapını dr. mu kullanmanızı istedi? Yani bizlerde tedaviye başlamadan önce kullansak doğru olur mu?

kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra nette sorun vardı giremiyordum dr um bana da doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullan gel dedi
öncekindede vermişti ben kullanmadım acaba ondanmı tutmadı?

azracım günaydın cnm ondan değildir öle düşünme ama bu sefer kullan cnm bnm

denser evet cnm dr verdi 1 ay kullanıp sonraki adetimde tedaviye başlayacağım inşallah
dr una sormadan kullanma gerek görülmüyor bazı durumlarda

merhaba gizemcim ohh şekerlemişde gelmiş güzellik uykusu :)
kaçiboynuzu çok işe yarıyor canlarım eşimin 2 yapılan tahlilinde morfoloji %2 çıkmıştı 3 ay kürü uyguladık normal sınırlara geldi tecrübeyle sabittir. hatta dr.lardan biri düzelmez diye diretmişti allahın işine karışılmaz :)

meldirim kuzum valla biliyosun biz kullanalı kısa bi süre oldu ama tedavi sürecinde de hep devam edicek kullanmaya ah bide sigarayı bıraksa çok güzel olucak

esengülüm günün aydın olsun gönlün neşe dolsun hihihi

güllücan kız sonra kızma benle ilgilenmiyon diye
sanada günaydınnnn opuyorumnanaktan

aynen cnm morfoloji %2 ileri hareketli %50 sayı 2 milyondu bakalım cuma günü ne çıkıcak testte inşallah aza olsa fayda etmiştir

kızlaaaaar gunaydın.sagol gızemcım
bende denıcem bu kuru allahtan umıt kesılmez bıze haber ver tamam bakalım ne kadar faydası olmus.

merhaba gizemcim ohh şekerlemişde gelmiş güzellik uykusu :)
kaçiboynuzu çok işe yarıyor canlarım eşimin 2 yapılan tahlilinde morfoloji %2 çıkmıştı 3 ay kürü uyguladık normal sınırlara geldi tecrübeyle sabittir. hatta dr.lardan biri düzelmez diye diretmişti allahın işine karışılmaz :)

kız vallamı dıyon ayy cok sevındım sız ne kadar kulandınız kuru.acaba kız sayıda arttıroyrmu bızde 100 bın tane felan ama transferde daha dusuk cıkmıs doktor buyuzden bızden kromozom testı yapcak.hemn bugun baslamalıym buna.

Back
X