Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

valla ben ne bulsam yediriyorum kızlar kerevizi ve havucu rendeleyip karıştırıp tavada biraz ölürüyorum sonra üzerine çok az mayonez birazda yoğurtla karıştırıp dere otuyla süsleyip veriyorum eline ye bakaım diyorum
nar suyu havuç suyu falan ne bulsam suyunu sıkıp içiriyorum bu akşamda ıspanak suyu yapıcam bakalım nasıl olucak :)))
benim eşim sebze yemezdi pek şimdi bunları yediğini görmek mucize gibi
haydin kızlar kocalarımıza vitamin depolayalım hihiihih

güllücan bak şekerim beslenme çok önemli ben bunu anladım eşim sadece et balık tavuk yerdi sebze yemeği yaptığımda kızardı bile yani
şimdi yemek zorundayım sebze diyo yiyo inan saç dökülmesi bile geçti yani
sebze ve meyve ağırlıklı beslenmesi gerek kocişlerimizin tabi balığın yeride ayrı şekerim
bunuda biz sağlıycaz napalım

güllücan kürü 3 aya yakın kullandık dediğim gibi morfoloji yükseldi sayıya dikkat etmedim inan ama kürden sonraki sonuç ve 1 önceki arasında çok fark var dedi dr. doğru olduğundan emin misiniz ? bunun dedi o kadar yani ama sigarada çok etkili kullanmamaları gerekiyor ama malesef sadece azaltabilmişti hem vitamin verdim eşime evicap 400 ıu onu kullandı hemde keçiboynuzu kürü yaptık.

gizemcim kerevizle havucu hiç pişirmeden yapabilirsin ben öyle yapıyorum gayette güzel oluyor hem besin değeri düşmemiş olur bu arada brokolide üreme sağlığı için çok faydalıymış :)

meldirim havuçla kerevizi az çeviriyom öle tavada okadar
brokoliyide haşlıyorum buharda sarımsak zeytinyağı tuzla sos yapıp salata gibi tüketiyoruz başka türlü yapabilirmiyim acaba

brokoliyi güzelce yıkayıp çiğ salataların içine doğrayabilirsin :) oo ben mutfak macerelarına başlarsam yeni bir topik açmak lazım sorun tarifi vereyim :)

bu arada havuç suyuda sperm için çok faydalı kürü var fakat sigara içenlerin kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş ben kür olarak değilde vitamin olsun diye elma portakal havuç sıkıyorum bu arada havuç suyundaki A vitamininin açığa çıkması için içine 1 damla yağ damlatmak gerekiyor :)

bu arada havuç suyuda sperm için çok faydalı kürü var fakat sigara içenlerin kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş ben kür olarak değilde vitamin olsun diye elma portakal havuç sıkıyorum bu arada havuç suyundaki A vitamininin açığa çıkması için içine 1 damla sıvı yağ damlatmak gerekiyor :)
yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz kızlar...

kızlar merhaba nasılsınız bakiyim
keçiboynuzu konusunda meldir sana kesinlikle katılıyorum çok iyi geliyor
sebze konusunda bende biraz uzman sayılırım ben tam bir sebzeciyim eşim et türünü daha çok sever tüm erkekler gibi ama sebzede yer hiç itiraz etmez bende yararlı ne varsa tıkıştırırım kendimde yerim ben sadece balık yemiyorum yiyemiyorum yani zaten beslenmeye dikkat edince sadece sperm yumurta için değil herşeye iyi geliyor

waooowww meldirim süpersin kuzum yaaa akşama bunu yapacağım hihhihiih
bende eşime benim elevit hapımdan içiriyorum hihiiihihihi
cnm yaa ben çok severim böle mutfak işlerini ama vaktim yok yaa
geçen gün eşim tavuk getirmiş sölemesi ayıp bütün olara ne yapcamı bilemedim bende haşladım sonra butlarını kızarttım gerisi ölece kaldı dolapta ne yapacapım ben şimdi onu hadi bana bişi sölede akşama yemeğim olsun hihiihi

eylülüm kuzum bebem nasılsın bu arada yeni fotona bayıldım heee
ben 10 dk mama yiyim gelim okiş siz yazın
benide özleyin hihihihi

iyiyim gizemim sağol canım benim o fotoyu bende severim gürcistanın başkenti tiflis orası geçtiğimiz 14 şubatta sevgililer günü gitmiştik orya çok değişik ilginç bir yer

bu arada havuç suyuda sperm için çok faydalı kürü var fakat sigara içenlerin kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş ben kür olarak değilde vitamin olsun diye elma portakal havuç sıkıyorum bu arada havuç suyundaki A vitamininin açığa çıkması için içine 1 damla sıvı yağ damlatmak gerekiyor :)
yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz kızlar...

bunu nasıl yapcaz ve hangı zmanlarda bılgı verırmsın can.bende yemege gıdıyorum gelınce gorusuruz.

Back
X