G
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada havuç suyuda sperm için çok faydalı kürü var fakat sigara içenlerin kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş ben kür olarak değilde vitamin olsun diye elma portakal havuç sıkıyorum bu arada havuç suyundaki a vitamininin açığa çıkması için içine 1 damla sıvı yağ damlatmak gerekiyor :)
yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz kızlar...
kızlar merhaba nasılsınız bakiyim
keçiboynuzu konusunda meldir sana kesinlikle katılıyorum çok iyi geliyor
sebze konusunda bende biraz uzman sayılırım ben tam bir sebzeciyim eşim et türünü daha çok sever tüm erkekler gibi ama sebzede yer hiç itiraz etmez bende yararlı ne varsa tıkıştırırım kendimde yerim ben sadece balık yemiyorum yiyemiyorum yani zaten beslenmeye dikkat edince sadece sperm yumurta için değil herşeye iyi geliyor
gizemim ben bugün tahlil yaptirdim sonucum tabiki negativ canim. beni listeden silebilirsin.hakkimizda hayirlisi buymus demekki olmadi inss birdahaki sefere ALLAH kismet ederse.tedavi olan arkadaslarim insALLAH sizin sonucunuz pozitiff olur ve 9 ay saglikli bi hamilelik gecirir.sahlikla kucaginiza almayi nasip etsin ALLAHIM