Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldirim süpersin bacım yaaa bayılıyorum sana
benimde favorim tramisu dur hemde çok güsel yaparım hihihih
evde hiç eksik olmaz ama senden öğreneceğim çok şey var tabi hafta sonuna tramisu ve rus salatası zaten menümde hadi bakalım yanına yap yakıştır şimdi :))))

:) avcı böreğini şidetle tavsiye ederim yiyenler bi bana bi böreğe bakıyorlar dehşet güzel bir şey sanki içli köfte yiyorsun. portakal ağacında tarifi var ama fırında pişir kızartma daha güzel oluyor. trimasunun yumurta aklarından çikolatalı beze yap :) tutmaz deme yazıyorum bak tarifini 3 yumurta akı 1 pk. pudra şekeri hepsini mikserle karıştır tabi çelik tencerede sonra oturtur ocağa kısık ateşe 7 dk. mikserle çırparak kıvam almasını sağla zaten ağırlaşıyor karışım anlıyorsun mikser zorlanıyor sonra azcık ılıyınca damla çikolataları at içine ben tatlı kaşığıyla döküyorum sonra bunları ister krem şantiyle pasta yap iste o güzelim haliyle yemeye doyamasınlar :) bu arada bezeyi 100 c de pişiriyoruz

meldirim kuzucum ben bunu yazayım cnm tenceredeki kısmını anladımda sonrasını anlamadım sonuçta nasıl bişi çıkıcak ortaya :kedi:

gizemcim yumurta akıyla pudra kekerini mikserle karıştırarark 7 dk. pişiriyorsun sonra yağlı kağıt serili tepsiye erik kadar koyuyorsun zaten o kocaman oluyor pişince benim trimasunun arkadaşı bu tarif yumurta aklarını değerlendiriyorum :) pastanelerde beyaz beyaz satılır ya beze isminde köpük gibi ondan bahsediyorum.

biz iki demirbaş varız :) gizemcim uzunca bir süre giremedim siteye belki genel bir sorun vardır canım

sılam diğer linkte okudum canım olmamış allahtan hayırlısı güzelim üzülme desemde bir faydası olmaz biliyorum inşallah birdahaki sefere nasip olsun canım

SLM KIZLAR
SABAH NETTEN BİR ÇIKTIM BİR DAHA GİREMEDİM TOPĞEkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
SİNİR OLDUM YYAAAAAAAAA:oklava::oklava:

bu arada havuç suyuda sperm için çok faydalı kürü var fakat sigara içenlerin kesinlikle kullanmaması gerekiyormuş ben kür olarak değilde vitamin olsun diye elma portakal havuç sıkıyorum bu arada havuç suyundaki a vitamininin açığa çıkması için içine 1 damla sıvı yağ damlatmak gerekiyor :)
yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz kızlar...

kızlar merhaba nasılsınız bakiyim
keçiboynuzu konusunda meldir sana kesinlikle katılıyorum çok iyi geliyor
sebze konusunda bende biraz uzman sayılırım ben tam bir sebzeciyim eşim et türünü daha çok sever tüm erkekler gibi ama sebzede yer hiç itiraz etmez bende yararlı ne varsa tıkıştırırım kendimde yerim ben sadece balık yemiyorum yiyemiyorum yani zaten beslenmeye dikkat edince sadece sperm yumurta için değil herşeye iyi geliyor

kızlar size bir şey soracağım
kadınlarda yumurta kalitesin, artırma için ne yapmak gerekiyor bilgisi olan varmı

heee yağlı kağıt üzerinemi sericem ben bunu şimdi anladım hımmmm çok güzel olucak sanırım avcı böreğinide yazdım şekerim çok sağol

gizemim ben bugün tahlil yaptirdim sonucum tabiki negativ canim. beni listeden silebilirsin.hakkimizda hayirlisi buymus demekki olmadi inss birdahaki sefere ALLAH kismet ederse.tedavi olan arkadaslarim insALLAH sizin sonucunuz pozitiff olur ve 9 ay saglikli bi hamilelik gecirir.sahlikla kucaginiza almayi nasip etsin ALLAHIM

kızlarrrr sudenazla konuştum çok slm söledi herkese
hala istanbuldaymış testine 4 gün kalmış geçen ayki adetinin üstünden 6 gün geçmiş inşallah tutmuştur yaaa allahım inşallahhhhh

gizemim ben bugün tahlil yaptirdim sonucum tabiki negativ canim. beni listeden silebilirsin.hakkimizda hayirlisi buymus demekki olmadi inss birdahaki sefere ALLAH kismet ederse.tedavi olan arkadaslarim insALLAH sizin sonucunuz pozitiff olur ve 9 ay saglikli bi hamilelik gecirir.sahlikla kucaginiza almayi nasip etsin ALLAHIM

canım benim çok üzüldüm ama biliyosun hayırlısı bölemiş ama denemeye devam edicez dimi tatlım rabbimden hep hayırlısını istiyoruz canım kuşum ne desem boş biliyorum ama çok hırpalama kendini :((((((((((

Back
X