Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ohhhh mahsül hazır yani şimdi senden mahsülü toplayacaklar malzemenin geri kalanını eşinden alıp harmanlayacaklar huahuaha
sonrada olması gereken yere depoya geri koyacaklar 9 ay sonra oluşan bitki meyvesini verecek hihihihi
inşallahhhhh

gızemcım sıstem yuzunden ve bırazda sım vardı gıremedım offff offf bu menuler ne yaa
zaten mıdem kazıncak gıbı.bende gaza gelıp sutlacımı yıyorum yutkuna yutkuna.zaten bıraz tombıkız dahada kılo almasak barı.

aminnn amiiinnn allahım yeni senede kucaklarımız dolsun inşallahhh dilek kapılarımız açık olsun dualarımız tutsun inşallah . ne zaman aklımdan yiyecek bi şey geçirsem 2-3 gün içinde denk geliyor diyorum diğer duam kabul olsun yemesemde olur :) karın doyurmak değil mi :)

sütlacıda fırında çok severim oktay ustanın tarifi süper oluyor :) üstü yanmış ayy yapasım geldi bak şimdi

güllücan gel bacım sende valla cumartesi bi minibüse binmene 15dk yol gitmene bakar hhihihi

meldirim aminnnnnnnnnn cnm bnmmm
sültacıda eşim çok sever bana fark etmez ne olsa yerim ben hihihihi ama hala 51 kiloyum :))) kaşıyımda biyerimi nazar değmesin hihihihi

güllücan canim benim 8.günde kahverengi seklinde lekem geldi 4 gün devam etti ve pazar günü adet oldum suandada yogun bi sekilde hala devam ediyo.yani anlayacan ben test sonucunu görmeden adet oldum.ins sen hamile olursun belki gec tutunmustur.gecen bi arkadasim söyledi onun arkadasida tüp bebek yaptirmis test gününde cikmamis 1 hafta sonra cikmis ins seninkide öyledir.gec döllenmedir canim hayirlisini dile

allah emi kaşı kaşı ben tedavilerden sonra 25 kilo aldım :( vermeside mümkün olmadı henüz ama en son tedavimde dr. tuzsuz ye dedi çok dikkat ettim tuzsuz yedim kilo almadım aklınızda olsun arkadaşlar ilaçların etkisiyle suyu tutuyormuş vucut keşke dedim daha önce bilseydim...

meldirim evet doğru tuzsuz vede mesela benim aldığım vitamin varya elevit sabah aç karnına içiyodum kilo ve şişkinlik yapmaya başladı bi 10 gün ara verdim sonra şimdi yemeklerden sonra alıyorum kiloda bi değişiklik olmadı tamamen benim tezim hihihiihi

sağol seldacım valla ne diyeceğimi bilmiyorum buradaki negatifleri ve sonlanan gebelikleri okudukça
kız gizem kurumuş poponmu varki senin kaşıyasın :)))))))))))

gizemcim insan vucudunu biliyor ama ben kilo olaynı hormon ilaçları yüzünden kontrol edemedim sonuca ulaşsam zaten halledeceğimde şimdiki hedefim farklı olduğu için pek üstünde durmadım vermesi zor olacak eminimmmmm

güllücan canim benim 8.günde kahverengi seklinde lekem geldi 4 gün devam etti ve pazar günü adet oldum suandada yogun bi sekilde hala devam ediyo.yani anlayacan ben test sonucunu görmeden adet oldum.ins sen hamile olursun belki gec tutunmustur.gecen bi arkadasim söyledi onun arkadasida tüp bebek yaptirmis test gününde cikmamis 1 hafta sonra cikmis ins seninkide öyledir.gec döllenmedir canim hayirlisini dile

ya canım acaba olurmu ama 11.gun 0,85 cıktı doktorda bırdaha felan yaptır dmemdı.bılmıyorum ınsanın umudu artmıyor degıl yanı.cunku akıntı var sarımsı ama cok sukur desem bılmıyorum ama leke bılem yok ama kasılakrıma bırden bır sancı vuruyor nefesımı kesıyor az sonra gecıyor ne bıleyım bakalım ne olacak bellı olur bugun yarın zaten

ŞEKERLERıM ben çıkacağım birazdan

nevin bu arada valla popom j.lopezinki kadar güzel :))))))))))))))

Back
X