Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlarrrr maralımda çok iyiymiş pazar yada pazartsi toplama olucakmış hatun ankarada geziyo valla ohhh
ne şeker hee :)))
ayşem cnm benim aynı zamana denk geldi şekerim sanırım hı
dualarımız sizinle inşallah herşey yolunda gider şekerler

anam ne parası verecem yaa en doğal hakkım şirket telini kullanmak hihihih güvenmiyosa santrale eleman alsın huahuahau benimde işim hafiflesinn :)))))))))))

çok korkuyorum kızlar heycan şimdilik yok ama korku var .bir tarafım bu sefer olacak diyor diğer bir tarafım ise ya olmazsa diyor.anlayacağınız iki arada bir deredeyim.

çok korkuyorum kızlar heycan şimdilik yok ama korku var .bir tarafım bu sefer olacak diyor diğer bir tarafım ise ya olmazsa diyor.anlayacağınız iki arada bir deredeyim.

CANIM İNŞŞŞŞ OLACAK İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HER ŞEYDEN ÖNCE HAYIRLISIYLA SAĞLICAKLA GELSİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AMA İNŞŞŞ GELECEKLER

korkma ayşemcim hayırlısı olsun diye dua et arkadaşım bizlerde sizlere dua ederiz merak etmeyin :)

ohh gizemde olmasa :) bizim telefonlar paralı kullandığını ödüyorsun

yuhh be ne bıcım sırket kız bu.bızde personel muduru butun aramaları bılgısayardan takıp edıyor bakarsa baksın nasıl anlıcak zaten benım ısım hep telefonda adıya sanıyla bana kanlı santral demısler .ıste ozel gorusmelerde aksı gıbı karsı odmada oturoyr sesımı duydugunda anlar ıste bu var sadece aman satmısım anasını be zaten adet oldum cok moralım bozuk.kızlar yarın ulun beye 4,30 randevu aldım.gıdıyorum doktorcumun yanına bakalım bana ne dıcek ama ben memnunum doktorumdam

gullucan bizim kişisel döküm geliyor istediğin kadar konuş hem maaştan hem telefon ücreti olarak kesiliyor yani mesaide özel işini yaptığın için dakika hesabı yapıp onuda kesiyorlar bacım artık sen düşün gerisini

kızlar ben çıkıyorumsizlereiyi akşamalr

benim görüşmelerimi kesmeye kalksa faturayı zaten bana ödetir hihiihih
ama yok öle valla kusura bakmasın işine geliyosa çalıştırır işine gelmiyosa verir tazminatımı yollar
valla bende hiç taviz yok
heryerin farklı kuralları var tabii herkes ortama ayak uydurmak zorunda
ben burda yalnız olduğum iiçin borum ötüyo huhuuhuhuhuh

ytercim pazartesi görüşürüz cnm arkadaşım
ha kızlar bu arada dualara başlıyalım olurmu çok lazım çokk sayıları yazarsınız bana olurmuuuuu

kızlar 2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

kızlar 2010 annelerinden olamayacağım küçük bir umut vardı oda bitti değerim düştü iki güne kadar düşük yapacağımı üç ay dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum. fazla ağlamadım sonuca hazırlıklıydım eşim başka tüp bebek merkezleri araştırmaya başladı bile ama ben bilemiyorum şuanda pek hazır değilim. herşey bitti

çok üzüldüm zuhale allah kolaylık versin çok zor gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bundan sonrakinde kavuşursun bebeğine

zuhale canım üzülme herşeyde bir hayır vardır. lütfen mücadeleni bırakma.devam et birgün allahın izniyle bizimde meleklerimiz olacak

Back
X