drdan geldim pazar günü toplaancaklarmış tahlilleri verdim ekg felan hayırlısıyla pazar geleydi ya sancılar çok zor
hadi bakalım yüzdünüz yüzdünüz yarıladınız allah kolaylık versin bol şans dualarımız sizinle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
drdan geldim pazar günü toplaancaklarmış tahlilleri verdim ekg felan hayırlısıyla pazar geleydi ya sancılar çok zor
gunaydın kızlr.sen 3sene oncedemı yaptırdın canım ınsaallah mevlam bu denemelerımız son olur ve ıkızlar ucuzler verır hepımıze.bugun benımde ulun beyle randevum var.4,30 hastanede olucam ınsalah.
nevinim doktordan geldim. 3 .5 ta gene doktora gideceğim.ona göre ya bu akşam yada yarın akşam çatlatıcı vurulacağım . sona geldik çok şükür.
tünaydın merhaba kızlar nasılsınız görüşmyeli :ecrin_bebek: Bebekli günler diliyorum hepinize bana da tabi opuyorumnanaktan
size bişey soracağım? Tüp bebek merkezlerine ilk defa gittiğimden ön muayene de ne kadar alıyorlar. Tüp bebeğe karar verdik diyelim. Ilk muayene ücretsiz olabilir mi?
merbaha canım benide eklermisin listene eskişehir tıp fakültesi 2.denemem olucak hazırlık aşamasındayın daha tahlillerim yenileniyor allahım herkese bu yolda sabır ve isteyen herkese versin...