Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gunaydın kızlr.sen 3sene oncedemı yaptırdın canım ınsaallah mevlam bu denemelerımız son olur ve ıkızlar ucuzler verır hepımıze.bugun benımde ulun beyle randevum var.4,30 hastanede olucam ınsalah.

canım ikizlerim aşılamayla olmuştu 25 haftalık doğum yaptım yaklaşık 1 gün yaşadılar :( nasip değilmiş......
seninde tedavin hayırlı olsun canım benim güzel haberlerle gel inşallah

nevinim doktordan geldim. 3 .5 ta gene doktora gideceğim.ona göre ya bu akşam yada yarın akşam çatlatıcı vurulacağım . sona geldik çok şükür.

ayşem canım dr.un çok iyi sanırım işini sağlama alıyor ne güzel günde 2 kere bakıyor tebrik ediyorum yani ben en son tedavimde 3-4 kere anca gittim inşallah sonucunda güzel olur canım allah kolaylık versin

meldir canim hosbulduk , ama ben simdi geri cikiyorum...istanbula gidiyorum bugun insallah... Sonra gorusurz oldumu canim.. Kendinize cok iyi bakin

merhaba kızlar
haticem demek bugün istanbula geliyorsun ne güzel canım sana iyi yolculuklar
meldircim nasılsın iyimisin
nevin canım az kalmış hadi hayırlısıyla toplat yumoşlarını
ayşecim seninde az kaldı hayırlısıyla herşey güzel olur inşallah

merbaha canım benide eklermisin listene eskişehir tıp fakültesi 2.denemem olucak hazırlık aşamasındayın daha tahlillerim yenileniyor allahım herkese bu yolda sabır ve isteyen herkese versin...

leylufer canım hoş geldin benim eşimde eskişehirli.senin için herşey çok güzel olsun.hadi hayırlısı bakalım

meldirciğim canım benim evet doktorlarım çok iyi.hiç bir şeyi şansa bırakmıyorlar.ilkinde çok tecrübesizdik yanlış tercih yaptık ,ikincisinde ise çok araştırdım doktorum iyiydi ama malesef sonuç negatifti.şimdiki ise antalyanın ilk tüp bebek merkezi çok memnunum. birde olumlu sonuç alırsam daha ne isterim allahtan

selam listede bulunanlardan bir arkadaşımız hamile hituci onu da güncellerseniz eğer umutlar biraz daha artar......... kendisi PGT yöntemiyle hamile kaldı

drdan geldim pazar günü toplaancaklarmış tahlilleri verdim ekg felan hayırlısıyla pazar geleydi ya sancılar çok zor

hayırlısı olsun canım
inşşş kaliteli, embiryoların olurda sana sıkı sıkı tutunurlar inşşşşş
hep hayat boyu seninle olur bebeklerin

tünaydın merhaba kızlar nasılsınız görüşmyeli :ecrin_bebek: Bebekli günler diliyorum hepinize bana da tabi opuyorumnanaktan
size bişey soracağım? Tüp bebek merkezlerine ilk defa gittiğimden ön muayene de ne kadar alıyorlar. Tüp bebeğe karar verdik diyelim. Ilk muayene ücretsiz olabilir mi?

amin iyi dilaekelrin ve duaların için
ben ilk gittiğimde merkez dr muayane ücreti ne ise onu alıyorlar
ama aynı merkeze ikini denemeye gitiğindeücret almadan muayene yapılıyor (inşşş ilk denemede bebeişin gelir )ama bu durum her merkezde değişiyor sanırım

merbaha canım benide eklermisin listene eskişehir tıp fakültesi 2.denemem olucak hazırlık aşamasındayın daha tahlillerim yenileniyor allahım herkese bu yolda sabır ve isteyen herkese versin...

AMİN AMİN İNŞŞŞ RABİM BU YOLUN YOLCULARINI YORMADAN KAVUŞTURUR MUCİZELERİYE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar
sağol yeter canım inş. hepimize
ayşem bende bu gece 23te yapacam iğnemi

yeni gelenler hoşgelmişler dua eden arkadaşlarımada tşrkler hep beraber kızlar inş...

Back
X