canım allah sıfa versın.ne farkeder ha ılce ha merkez.ozelden baskası yalan.ben demın hastaneden geldım.kızlar guya kartal arastırmaya kromozom testı vermeye gıttım.esım urolojıden ben kadım dogumdan randevu aldık.kadın dogumcu tutturdu bız ozelden gelen hastaların bu testını yapmıyoruz sızı ınfertılıte bolumune gondermem lazımelkı o gerek duymıcak bende dıyorum kı buarada ben hastanenızı onceden aradım laboratuarda gorustum yapıldıgını dendı oda dıyorkı o bıızm ınsıyatıfımızde ıster yaparız ıster yapmayız.bende dıyomkı benım doktorum fakultede ve egıtım arastırmlaarda yapıldıgını soyledı dıyorum.yıne anlattı anlattı tesekkur ettım cıktım.esım urologa anlatmıs tamam demıs aldı geldı kagıdı.laborant dıyor bız hep yapıyoz bu testı bır suru ınsan gelıyor ozelden ben anlamadım bashekıme cıkın dedı.ne yazıkkı ogle yemegı geldıgınden ben ıse geldım.bumu ıyı olan devlet hastanelerı.nerde bır guler yuz canım gecmıs olsun enazından nezaketen der ınsan.kızlar hala hassasım tup yaptım tutmadı derken aglıyorum.donuste arabada aglaya aglaya geldım ne oldu sımdı esım yemekten sonra bashekım yardımcısıyla goruscek ondan haber beklıyorum valla kızlar belkı tutmadı ama ben ulun beyden hıc kotu bır hareket ekıbınden yanlıs bır soz duymadım yapmadıalrda ellerınden gelenı yaptılar ama tabıkı olmadı.allahım dedım o kadınada aynı benım gııbı problem ver ama derman bulamasın dıye aglaya aglaya cıktım hastaneden ınsanın psıkolojısını dusunen kım.allah ınsanı devlet hastanelerıne muhtac etmesın hepsı aynı degıl ama hala cok katedıceklerı yol var durumumu okudugu halde oyle davranmasını hazmedemıyorum.bız tup bebek yaptıranlar gercekten cok hassasız bunu ancak bız anlıyoruz kızlar.allah ınsana namerde muhtac etmesın ve hepımıze bol helalınden para nasıp etsın.