Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gunaydın nevıncım

meldırcım bu hıpofız calısmaması nasıl anlasılıyor.sende olumsuz bır sey varmıydı.kandamı bakıldı buna.ya ben sadece hormon testı yaptırmıstım hanı fsh.ve benzerı bır seyler var ya onlara normal dedı doktor.yanı bu testle anlaslır dımı anormal bır durum olsa.

meldrcım sana kromozom testı yapmıslarmıydı.kromozom bozuklugu%0,1 denılıyor erkeklerde ama ınsan yınede sıkılyor.kılzar bu pgt ne dmek ben bılmıyorum

gunaydın nevıncım

meldırcım bu hıpofız calısmaması nasıl anlasılıyor.sende olumsuz bır sey varmıydı.kandamı bakıldı buna.ya ben sadece hormon testı yaptırmıstım hanı fsh.ve benzerı bır seyler var ya onlara normal dedı doktor.yanı bu testle anlaslır dımı anormal bır durum olsa.

gullucan kafanı çok fazla karıştırma bence :) ben ilaçsız adet olamıyorum fsh ve lh çok düşük bende böyle bir durumun olsa belli olurdu. çok önceden kromozom testleri yapılmıştı bir daha dr.lardan talep eden olmadı sonuçta teşhisim belli belki bundandır. ben hipgonodotropik hipogonodizm hastasıyım kısaca hipofiz bezi işlevini yapmaması

nevinim günaydın

aaaa kızlar bu gece rüyamda hayırolsun valla yaa
gen testi yaptırıyodum heee tüp denemişiz olmamış dr dedi gen testi tapıcaz noluyoruz dedim yaa gec gece hihihii

hayır olsun gizemcim tüp bebekle yatıp kalkıyoruz bi arkadaşım var inş. netini kapatırlarda bende kurtulurum diyo :)

iyi değilim meldir aynen devam sancılar azalmadı iice yerleşti ya

gizem inş. hiç gerek kalmayacak tüp bebeğe sen şimdiden uyukluyon bebek olursa yatarsın artık 24 saat :))

gullu sen de iimisin canım

kahvaltı yapacam buyurun kızlar beraber yapalım

songül gittiği yerde kaldı heralde :)))

eylülde kocasından kahvaltı yapıyordur grip olmuştu düzeldimi acaba

kız nevinim valla aynen öle şekerim
ben kesin uykucu bi tip olurum heee
rabbim haırlısını versin inşallahhh

hayır olsun gizemcim tüp bebekle yatıp kalkıyoruz bi arkadaşım var inş. netini kapatırlarda bende kurtulurum diyo :)

doğru diyo :))))onunlada ilgilen biraz kız hep biz hepbiz sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

sabah kapıyı açtım postacı kucuzuklarından annelerine mektup aynen şöyle:

sevgili annecim sana kavuşmak için hızla gelişiyoruz sabah kahvaltısını öğlen ve akşam yemeklerimiz düzenli yiyoruz gecede sütümüzü içip yatıyoruz buradaki abiyle abla bize çok ii bakıyor bizi merak etme annecim az kaldı annem sabret sana gelecezbu hasrette bitecek...

birde keretalar arkada laboratuar hatırası yazan bi resim çekmişler hep beraber :)) onuda koymuşlar mektubun yanına:)))))))

günaydın kıslarrrrr

nevinim mektup süperrr analarının kuzuları olduğu belli
gittiğim yerde kalsaydım iidi valla alyansımı kaybettim eşim sinir küpü olduu alyanssız dolaşıyorum aramıyorum diye:))

nevinn sancılar hemen geçmeyi maleseff ayşecim ne durumda acep inşş haber verrii bugün de

nevin bende henüz kahvaltı etmedim yeni kalktım
beni oraya bi ışınlasana... beraber ederiz kahvaltıı tek başma hiç zevkli olmuyoo
eylülüm kocişiyle yapıyodur herhaldee canım benimm

keşke ışınlanma olsaydı ya hayatın en güzel kolaylığı olurdu böyle meraktanda çatlamazdık
aşk hikayeni anlatırdın nazaramı geldin kız yüzüğü kaybettin

evet nvinim ya ne sohbetlerimiz olurduu
ya aslında 3 gündür kayıp 2 ay önce de 2 tane yüzüğüm kayboldu deli oldum nasıl olmaz herzaman koyduğum yerde anlamıyorum alyansım bu ya yeri belli naıl yok oldu anlamıyorumm eşim de kızıyo alyansın yok 3 gündür alyanssız geziyosun diye off off alyansıma mı yanim onun tavırlarına mı yanimm bilmiyom

sabah kapıyı açtım postacı kucuzuklarından annelerine mektup aynen şöyle:

Sevgili annecim sana kavuşmak için hızla gelişiyoruz sabah kahvaltısını öğlen ve akşam yemeklerimiz düzenli yiyoruz gecede sütümüzü içip yatıyoruz buradaki abiyle abla bize çok ii bakıyor bizi merak etme annecim az kaldı annem sabret sana gelecezbu hasrette bitecek...

Birde keretalar arkada laboratuar hatırası yazan bi resim çekmişler hep beraber :)) onuda koymuşlar mektubun yanına:)))))))

ayy canım ne kadar guzel bır jest ayyy cok duygulandım yaa gozlerım doldu.bır an transferden sonrakı fotograf geldı gozumun onune yumutaların hucrelere bolunmus resmını vermıslerdı kızlar ınsan cok duygulanıyor yaa onları ohalde gormek bıle cok sevındırıcı ben transferden sonra bıle sevıncten yatarken bakıp bakıp aglamısıtım.ama cok guzel bır duyguuu nevıncım dımı.ınsaalah bebeklerın sana bu dnemnde sımsıkı tutunutlar tabıkı hayırlsını unutma allah bızden cok daha ıyı bılıyor herseyı canım.

nevinim sende miniciklerinde süpersiniz valla bu uşaklar kesin sana benziyecek hihiih

kız songulüm geçmiş olsun valla bende kaybetmiştim hihi hemde nişanlıyken eşim delürmüştü ama napim denize girerken çıkarrtım sonra yok hihihi yeniden almıştık
üzülme bebem napalım yaa alırız sana bi alyans kocanada söle almıyım elime oklavayı kızmasın sana

Back
X