kızlarrrrrrrrrrrrr çok soğukkkkkk ankara donuyor sizin iller nasıl???????????????????:126::126::126:
Eskişehir soğuk var arada kar sepeliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrr çok soğukkkkkk ankara donuyor sizin iller nasıl???????????????????:126::126::126:
kızlar gerçekten çok soğuk bizim burası bile çok soğuk (mersin ) rabbim evi barınacak yeri olmaynalara yardım etsinn bu kışta yağmurda soğukta
bize en son tüp denildi 4 ay önce..
salı günü tekrar tahlile gidilecek ve tüpe başlanacak..
kızlar gerçekten çok soğuk bizim burası bile çok soğuk (mersin ) rabbim evi barınacak yeri olmaynalara yardım etsinn bu kışta yağmurda soğukta
hımmm nerede yaptıracaksınısss özel olmazsa sorun kimde şimdiden hayırlı olur inşallahhh
cuma saat 3.30 da transferim oldu 1 şubatta test tarihim.ya doktor estrofem diye bir ilaç yazmış.günde 2 kez içiliyo.reçetede hamilelik durumunda bırakılmalı diyo bu ilacı kullanan varmı acilllllllllllllll cevap yazarmısınız
cuma saat 3.30 da transferim oldu 1 şubatta test tarihim.ya doktor estrofem diye bir ilaç yazmış.günde 2 kez içiliyo.reçetede hamilelik durumunda bırakılmalı diyo bu ilacı kullanan varmı acilllllllllllllll cevap yazarmısınız
Hayırlı olsun transferin inş. 1 şubat sana uğurlu olur Rabbim tamamına erdirir inş.
![]()
kuzum nasılsın nasıl oldunnnnnnn
İdare eder ablam morluklarım var göbek altından leğen kemiklerime kadar,oda çok canımı yakıyor yanıyor sızlıyor ama çoğu gitti azı kaldı.
ocak 25 de patoloji sonucu var şimdi acımı unuttum onu düşünüyor inş. temiz gelir...
Sen nasıl oldun atlattın mı gribini![]()
rabbim hakkınızda hayırlısını verir inşallahhhh....aminnnn..Alllahım yardım etsin..
cnm ben istanbuldayım..
erdem hastanesinde tedavi görüyorum eşimde oranın üroloğuna muayne olacak.ve tahlilimiz var salı günü..
yine tüp denilirse orada yapmayı düşünüyorum
canım allahın izni ileeee temiz çıkar inşşşşşşş
iyi kuzum yaaaaa inşş bebişde gelirse dahada iyi olacaksınnn
grip benim (kışın )siyam ikizim hiç bırakmaz beni![]()
slm kızlar... az önce kan verip geldim.. 2 saat sonra sonuç alıcam.... negatifse ilaçları kesin dediler.. pozitifse devam.. tabii bunu hemşire söyledi.. doktorla 12 de görüşücez.. oofffffffffffffff.. bekle.... bekleeee.... beklleeeeeeee
son 2 gün kaldı sonucumu almaya inş. dediğin gibi temiz çıkar Ablam
Griple siyam ikizi olmak kötüdür herhalde ben çok nadir olurum ama ayaktan geçiririm bu yönden şanslıyım sen genede çok dikkat et kendine
Hayırlı haberle gelirsin inş. miniğin seninledir 2012 ilk ayı ve sen bu ay hamile olarak bitirirsin inşallah
![]()
arkadaşlar... sonuçları aldık... 181 dedi doktor. hormonlarda artış var.. bu çok ii dedi.. 2 gün sonra tekrar kan testine çağırdı.. sizce bu değer nasıl??? benim ilk tüp bebek denemem... yüksek mi.. normal mi????
İdare eder ablam morluklarım var göbek altından leğen kemiklerime kadar,oda çok canımı yakıyor yanıyor sızlıyor ama çoğu gitti azı kaldı.
ocak 25 de patoloji sonucu var şimdi acımı unuttum onu düşünüyor inş. temiz gelir...
Sen nasıl oldun atlattın mı gribini![]()