Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar... sonuçları aldık... 181 dedi doktor. hormonlarda artış var.. bu çok ii dedi.. 2 gün sonra tekrar kan testine çağırdı.. sizce bu değer nasıl??? benim ilk tüp bebek denemem... yüksek mi.. normal mi????

tebrikler hamilesin...Allah kucağına almayı nasib etsinnn..:nazar::nazar:

Sanırım hamilesin 181 çok iyi gibi doktor demedi mi gebelik var diye ??

sorma arkadaşım doktorum çok ciddi bir adam ... bişey sormaya korkuyorum..değer yüksek dedi..ii dedi.. 2 gün sonra tekrar kantesti istiyorum hayırlısı olsun dedii... ayyy çok heyecanlıyım... o kadar...

sorma arkadaşım doktorum çok ciddi bir adam ... bişey sormaya korkuyorum..değer yüksek dedi..ii dedi.. 2 gün sonra tekrar kantesti istiyorum hayırlısı olsun dedii... ayyy çok heyecanlıyım... o kadar...

2 gün sonra değer yükselmiş mi diye bakacak heralde..

2 gün sonra iki ye katlamış mi diye bakacaklar ama hamilesi inş. iki gün sonra daha iyi bir kan sonucu alırsın
doktor ne kadar ciddi olursa olsun sor neden çekiniyorsun ki sen bu günü kaç gün bekledin onun haberi var mı.

2 gün sonra iki ye katlamış mi diye bakacaklar ama hamilesi inş. iki gün sonra daha iyi bir kan sonucu alırsın
doktor ne kadar ciddi olursa olsun sor neden çekiniyorsun ki sen bu günü kaç gün bekledin onun haberi var mı.

kesinlikle haklısın... ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.. çok da memnun kaldım..doktorlar hemşireler hepsi hepsi çok ilgili ve alakalı... sadece bizim doktor biraz fazla ciddi...çok sert bir duruşu var... ananas yememde bi fayda varmı dedim... dışarda hiç ananas satan birini gördün mü dedi..... ayyyy ne bileyim... tek olsun tutsunda varsın bööyle olsun doktor... 2 gün daha bekleyeceğiz... hayırlısı inş.. burda dileyen herkese allah nasip etsin... inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur....

kesinlikle haklısın... ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.. çok da memnun kaldım..doktorlar hemşireler hepsi hepsi çok ilgili ve alakalı... sadece bizim doktor biraz fazla ciddi...çok sert bir duruşu var... ananas yememde bi fayda varmı dedim... dışarda hiç ananas satan birini gördün mü dedi..... ayyyy ne bileyim... tek olsun tutsunda varsın bööyle olsun doktor... 2 gün daha bekleyeceğiz... hayırlısı inş.. burda dileyen herkese allah nasip etsin... inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur....

:nazar: Sen içini ferah tut bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun :49: inş. kalp atışlarını da duyarsın gebelik testi için az bekledin ama doğum için 9 ay bekleyeceksin :emir_bebek:

yarın daha iyi haberler alırsın inş.

tşk ederim hepinize ... herzaman destek oldunuz... zor bir süreç yaşadıklarımız... şu an normal yollardan hamile kalanlara hayretler içinde bakıyorum...
umarım en kısa zamanda kucaklarımız dolar... umarın herşey yolunda gider.... değerlerimiz artar...

son 2 gün kaldı sonucumu almaya inş. dediğin gibi temiz çıkar Ablam :54:
Griple siyam ikizi olmak kötüdür herhalde ben çok nadir olurum ama ayaktan geçiririm bu yönden şanslıyım sen genede çok dikkat et kendine :38::38:

:nazar: Hayırlı haberle gelirsin inş. miniğin seninledir 2012 ilk ayı ve sen bu ay hamile olarak bitirirsin inşallah :emir_bebek:

canım malesef ama beni gribim hem uzun sürer (bazan 2 ay sürer)hemde ağır geçer
inşşş canım temiz çıkacak

arkadaşlar... sonuçları aldık... 181 dedi doktor. hormonlarda artış var.. bu çok ii dedi.. 2 gün sonra tekrar kan testine çağırdı.. sizce bu değer nasıl??? benim ilk tüp bebek denemem... yüksek mi.. normal mi????

gözün aydın sağlıkla devam etsin gebeliğin değerlerin gayet iyi :49::49::49::49::49::49::49::49:

aaaaaa süper bnmde 58.8 çıkmıştı ilk sonuç hemşire aradı hamilesin dedi inanamadım dogru dr gittim dr sevinebilirsin hamilesindedi sadece çift deilde tek olabilir dedi 2.degerim 234 çıktı ve tek tutmuş bunada şükür herkesi sevindirsin rabbim hade sanada hayırlısı bak babandan sonra süper bir haberrr dpr demeden ben diyeyim hamilesinnnn:49::49::49:

bnm doktorum bana kndi bizzat söledi günde 2 tane elma ananas 2 litre su şekerden uzak dur yatalak gibi yatma dedi gez dedi bunların hepsi tutunması için dedii ve şükür tuttuuu....

Ben geldim kızlar
Bende Ankara Maya da yaptırdım bugün 7 gün oldu perşembe günü test günüm içim içime sığmıyor
Dün başım döndü aranızda başı dönen varmı ben gibi

sabahtan beri bişeyler yazıyorum ama hiç cvp alamadım çok midem kötü taş gibi ve middem acıyor resmen napcam ben kızlar fikri olan varmı..............

son 2 gün kaldı sonucumu almaya inş. dediğin gibi temiz çıkar

yasminciğim inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm benim..

hadi gözünüzaydın allah tamamına erdirsin kucağınıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin bana değeriniz yüksek gibi geldi ikiz mi olacak acaba?????????:34: hayırlısı ...
Ben geldim kızlar:34:
Bende Ankara Maya da yaptırdım bugün 7 gün oldu perşembe günü test günüm içim içime sığmıyor
Dün başım döndü aranızda başı dönen varmı ben gibi
tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.baş dönmesi aldığınız ilaçların yan etkiside olabilir.şimdi zaman geçmez size allah sabır versin.....

canım malesef ama beni gribim hem uzun sürer (bazan 2 ay sürer)hemde ağır geçer
inşşş canım temiz çıkacak

dediğin kadar varmış siyam ikizin olmuş :1:
ben yılda iki kere oluyorum hafifte geçirsem sıkılıyorum ağzım burnum akıntısından.

sabahtan beri bişeyler yazıyorum ama hiç cvp alamadım çok midem kötü taş gibi ve middem acıyor resmen napcam ben kızlar fikri olan varmı..............

hakkında hayırlısı belkıde erken belirtidir ama yinede belirti arama sen inşallah iyi sonuçlar alırsın bende hiç baş dönmesi mide bulantısı olmadı hoş dahada yoktaaa...

aaaaaa süper bnmde 58.8 çıkmıştı ilk sonuç hemşire aradı hamilesin dedi inanamadım dogru dr gittim dr sevinebilirsin hamilesindedi sadece çift deilde tek olabilir dedi 2.degerim 234 çıktı ve tek tutmuş bunada şükür herkesi sevindirsin rabbim hade sanada hayırlısı bak babandan sonra süper bir haberrr dpr demeden ben diyeyim hamilesinnnn:49::49::49:

ewet canım babamın şokunu atlatamadan bu haberi aldık... ben hiç ümitli değildim.. çünkü cenaze telaşı koşturmaca kendime hiç dikkat edemedim... yinede yarın ki sonuçlara göre sevinicem... 181 ii ama 2. kan testi de çok önemliymiş ... değer düşerse tutmazmış...bakalım bi de yarını bekleyelim

kızlarrrr buraya hep yazan bir arkadaş vardı TOANA canım benim hamişmişşşş diğer topiğe yazmış çok sevindimmmmmmmm
6 . denemesinde bebişi göbüşünde

Back
X