kızlarrrr buraya hep yazan bir arkadaş vardı TOANA canım benim hamişmişşşş diğer topiğe yazmış çok sevindimmmmmmmm
6 . denemesinde bebişi göbüşünde
darısı bizlere olsun yetercim.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr buraya hep yazan bir arkadaş vardı TOANA canım benim hamişmişşşş diğer topiğe yazmış çok sevindimmmmmmmm
Selam Ben Mina.. herkesin ayri bir hikayesi vardir... Buda benim hikayem...
Isvecte yasiyorum coook uzun bir hikayem var henuz bitmedi... umarim mutlu son ile noktalanir...
2006 eylul ayinda evlendim.. ilk bir yil cocuk dusnmuyorduk. zaten 6 ay sonra kasiklarimda agrilar basladi... doktora gittik her iki yumurtaligimdada dermoid kister oldugunu kisterin cok buyuk boyutlu oldugu icin aacil ameliyat omam gerektigini soylediler... Doktorum bana garanti vermeksizin eger zor durumda kalirsak her iki yumurtaliginida alirim dedi... ama almadi. caplari biri 5.8cm digeri 4.9 cm iki kist cikarildi. ameliyattan sonra yumurtlamamim dusuk olacagi hamile kalma sansimin cok az oldugunu soylediler.. bu arada esimin ailesi ile problemler basladi. adim kisir geline cikti... iki ayda oldu ne lduysa esimden nefret eder duruma geldim cunku beni savunmuyordu.. bosanmak istedigimi soyledim.. bosanma davasi actim davyi actiktan 2 gun sonra hamile oldugumu ogrendim..
yapaak cok biseyim kalmamisti o adamla hayatimi gecirmek istemiyordum.. beni baskalarina karsi savunamayan bir adamla hayatimi gecirmek istemiyordum. Ama baska carem yoktu bebgim icin geri dondum.. 6 haftalik hamile iken ilk muayenede kesenin bos oldugu anlasildi. hamileydim ama embryo yoktu " BOs Gebelik" allah biliyor ya sevindim.. cunku oyle bir adamdan cocugum olsun istemiyordum. sonraki hafta kurtaj ile keseyi aldilar... ardindan hemen yeni bir dava actim ve daha evleneli bir yil olmadan tek celsede bosandim..
6 ay sonra simdiki esim ile tanistim. ve 2008'de evlendik.. kesinlikle ilk sene cocuk istemedigimi soyledim " sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis" hersey cok yolunda gitti cok anlayisli bir esim var beni hep koruyor sahip cikiyr kendisi isvecli. iki yildir bebek sahii olmak istióyorduk. esimin spermleri yavas oldugu icin hamile kalamadim. buradaki dokturum ICSI yöntemini deneyecegiz dedi..
9 ocakta regl oldum
10 ocak puregon 100 kullanmaya basladim
13 ocak puregon ile orgalutran
16 ocak ilk ultrason. topam 26 yumurta kesesi en buyugu 14mm 16 tanesi 8mm den kucuk ( ignelere devam)
19 ocak 2. ultason toplam 23 yumurta kesesi en buyugu 17mm 4 tanesi 8mm den kucuk
21 ocak ovitrell ve igneler sonunda bitti..
23 ocak yumurta toplama islemi....(14 tane yumurta toplandi)
24 ocak cricone jele basladim.
döllenme (10 tanesi döllendi)
28 ocak embriyolar rahim icine yerlestirilecek...
Hikayem devam edecek Allahtan tek dilegim bu hikayeyi mutlu son ile noktalamasi... rabbim herkesin hikayesni guzel saglikli bebislerle surdursun...![]()
selam ben mina.. Herkesin ayri bir hikayesi vardir... Buda benim hikayem...
ısvecte yasiyorum coook uzun bir hikayem var henuz bitmedi... Umarim mutlu son ile noktalanir...
2006 eylul ayinda evlendim.. Ilk bir yil cocuk dusnmuyorduk. Zaten 6 ay sonra kasiklarimda agrilar basladi... Doktora gittik her iki yumurtaligimdada dermoid kister oldugunu kisterin cok buyuk boyutlu oldugu icin aacil ameliyat omam gerektigini soylediler... Doktorum bana garanti vermeksizin eger zor durumda kalirsak her iki yumurtaliginida alirim dedi... Ama almadi. Caplari biri 5.8cm digeri 4.9 cm iki kist cikarildi. Ameliyattan sonra yumurtlamamim dusuk olacagi hamile kalma sansimin cok az oldugunu soylediler.. Bu arada esimin ailesi ile problemler basladi. Adim kisir geline cikti... Iki ayda oldu ne lduysa esimden nefret eder duruma geldim cunku beni savunmuyordu.. Bosanmak istedigimi soyledim.. Bosanma davasi actim davyi actiktan 2 gun sonra hamile oldugumu ogrendim..
Yapaak cok biseyim kalmamisti o adamla hayatimi gecirmek istemiyordum.. Beni baskalarina karsi savunamayan bir adamla hayatimi gecirmek istemiyordum. Ama baska carem yoktu bebgim icin geri dondum.. 6 haftalik hamile iken ilk muayenede kesenin bos oldugu anlasildi. Hamileydim ama embryo yoktu " bos gebelik" allah biliyor ya sevindim.. Cunku oyle bir adamdan cocugum olsun istemiyordum. Sonraki hafta kurtaj ile keseyi aldilar... Ardindan hemen yeni bir dava actim ve daha evleneli bir yil olmadan tek celsede bosandim..
6 ay sonra simdiki esim ile tanistim. Ve 2008'de evlendik.. Kesinlikle ilk sene cocuk istemedigimi soyledim " sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis" hersey cok yolunda gitti cok anlayisli bir esim var beni hep koruyor sahip cikiyr kendisi isvecli. Iki yildir bebek sahii olmak istióyorduk. Esimin spermleri yavas oldugu icin hamile kalamadim. Buradaki dokturum ıcsı yöntemini deneyecegiz dedi..
9 ocakta regl oldum
10 ocak puregon 100 kullanmaya basladim
13 ocak puregon ile orgalutran
16 ocak ilk ultrason. Topam 26 yumurta kesesi en buyugu 14mm 16 tanesi 8mm den kucuk ( ignelere devam)
19 ocak 2. Ultason toplam 23 yumurta kesesi en buyugu 17mm 4 tanesi 8mm den kucuk
21 ocak ovitrell ve igneler sonunda bitti..
23 ocak yumurta toplama islemi....(14 tane yumurta toplandi)
24 ocak cricone jele basladim.
Döllenme (10 tanesi döllendi)
28 ocak embriyolar rahim icine yerlestirilecek...
Hikayem devam edecek allahtan tek dilegim bu hikayeyi mutlu son ile noktalamasi... Rabbim herkesin hikayesni guzel saglikli bebislerle surdursun...![]()
darısı bizlere olsun yetercim.....
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah
Rabbim bizim gibi isteyenleri de çok bekletmesin inş.![]()
Günaydııııııııııııınn :122::122:
Sonuçlarım çıktı ve temiz hiç ağrım kalmadı nedense:118::118::118::118:
Hadi Antalya81 bugün sende güzel haberlerle gel![]()
![]()
Teşekkür ederim Ülkem inş. sizinde tayin işi bir an önce belli olur ve ank. olur Rabbim gönlüne göre verir inş.geçmiş olsun çok sevindim adına
gözün aydınçok sevindimmmmmm
hadi bakalım bu mutluluk bir bebişle perçinlensin inşşşşşşşşşş
![]()
canımmm çok sevindim... hadi gözün aydın... ben sabah kan verip geldim... az sonra sonuç almaya gidicez... bakalım hayırlısı.....
arkadaşlar..... 2. kan sonucumda çıktııııııı.... 421 .... doktorum tamam dedi... 10 gün sonra ultrasona giricem... ayyyy ... çok mutlu oldum...
gerçi kalp atışlarını duymadan emin olamayız... değil mi???.. .
arkadaşlar..... 2. kan sonucumda çıktııııııı.... 421 .... doktorum tamam dedi... 10 gün sonra ultrasona giricem... ayyyy ... çok mutlu oldum...
amin inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşTeşekkür ederim Ülkem inş. sizinde tayin işi bir an önce belli olur ve ank. olur Rabbim gönlüne göre verir inş.
bende bende çoook sevindim İnşallah Ablam İnşallah Allah'ım hepimizin yüzü güler hep beraber bebeklerimizi alırız kucağımıza
Teşekkür ederim İnşallah sende hem kendini hemde bizi sevindirecek haberle gelirsin![]()
cnm seni merak edip girdim topiğe çokkk sevindim gözün aydın bu güzel haberlerin devamı hep gelir inşallah![]()