Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Antalya81 hamile 10 gün bekleyecek bebeğini görmek için ve kalp sesini duymak için :emir_bebek::emir_bebek:

allah allah igneler bnm hiç cnmı yakmadı nednse bnm ignemde claxone di dr keseyi görünce kesti şimdi ise proluton die bir igne verdi buda haftada bir defa kalçadan ama bu çok cnmı yaltı ya igne agırdı yada hemşirenın elii bu igneyide 3 tane verdi birini yaptırdım 2 tane kaldı bunlar bitince tekrar ultrason varr hayırlısııı sen yusuf yusuf çekme yasmin tedavi aşaması öle heycanlı geçiyorkı acı aklına bile gelmess gerçi sen ameliyat oldun en büyügünü rabbimin izni ile gönderdin inşallah sıra bebişte:49:sen böle hamiş ol emi yeterde olsun hilkada olsun ikebanda olsunnn julıettada olsun ve adı aklıma gelmeyen herkes olsun antalya81 zaten o yoldaa nasipseeee:1::1::1:

iğnelerin sonra acısı geçiyor yada alışıyorsun bilmiyorum ama ben 18yedim bugün dahada pazaretesiye yiyecem bebişlerimin haberini alırsam neye devam edicem tabi henüz bilmiyorumm

teşekkür ederim antalya81 :)
sen hamiş misin? :) bende antalyadayım bu arada.. uzun zaman doktor aradım antalyada. çünkü istanbuldan yeni taşınmıştım. hiç bir doktoru bilmiyordum. galiba sonunda buldum doktorumu..

ben yazarken yazılmış galiba.. çok sevindim, tebrik ederim inşallah sağlıkla büyür bebeğin :)
yasmin teşekkür ederim bilgiler için.. geçmezse bu şişlikler gideyim bir ara doktora o zaman...

papatya4242, hayırlısı olsun. Pozitif düşün lütfen, bu aşamalar zor bende yaşadım ama güzel sonuçlar alacağını düşün :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim antalya81 :)
sen hamiş misin? :) bende antalyadayım bu arada.. uzun zaman doktor aradım antalyada. çünkü istanbuldan yeni taşınmıştım. hiç bir doktoru bilmiyordum. galiba sonunda buldum doktorumu..

canım benim benim kan da çıktı ultrasonu bekliyorum... antalyada vitale hastanesinde tedaviye başladım.. yumurta toplama ve transferi antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım... çok da memnun kaldım... tavsiye ederim... sen nerde tedaviye başladın????

ya inanamıyorum :) son 2 aydır o kadar çok tesadüf yaşadım ki.. aylardır antalyadan birini aradım forumlarda :) bulamadım bir türlü.. ama şimdi buraya geldim ve sen çıktın karşıma antalyadan :) ve hamişsin :) ve yürekten inanıyorum ki bebeğini kucağına alacaksın ve banada şans getirceksin :)

ben memorial'da başladım sayılır bakalım.. benim kistimde var malum. aslında önce kist alınsın dediler. sonra bu hastaneye gittiğimde ameliyattan başka bir çözüm olduğunuda öğrendim ,ufak bir anesteziyle alttan muayenedeki gibi bir şeyle girip kistin içini boşaltıyorlarmış, bunu öğrendiğimde bile sevinçten deliye döndüm :) ameliyata gerek kalmadı diye. ama bakalım şimdi de aspirede etmeyelim çünkü her dokunuşumuzda yumurtalıklara zarar veriririz dedi. öyle bekleme sürecindeyim. aşı süresinin dolmasını bekliyorum ama bu sırada kistimde büyüyor. :( doktora muayeneye gidince bakalım ne diyecek diye bekliyorum şu anda. o kadar doluyum bu konularda. ama burada okuduklarım, bu destek beni ayakta tutuyor.

:)

mrhba akadaşlar ben aranızda yeniyim ankarada oturuyorum ilk defa tüp bebek tedavisine ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde tüp bebek mekezinde başladık şimdiye kadar hep özel düşünüyordum ama zübeyde hnma başvurduk fikirlerim çok degişti doktorları olsun hemşireler olsun çok ilgililer tüp bebek bölümü hastaneden çok daha farklı konumda özel bir merkez şekli verilmiş çok temiz ve düzen içinde özeller para tuzagından başka bişey diil
hoşgeldiniz aramıza .3 sefer özellerde tedavi oldum sonuç negatif.bende merak ediyorum acaba üniversite hastaneleri , devlet hastaneleri nasıl diye bunu bizimle paylaşmanız iyi oldu fikir ediniyoruz.tedavinizde bol şanslar inşallah güzel sonuçlarınızıda bizimle paylaşırsınız..
Günaydın Hayırlı Cumalar Olsun..
sanada hayırlı cumalar olsun cnmmmmmmmmm
♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aminnnnnnnnnnn yetercimmmmmmmmm sağol güzel duaların için
merhaba, bende aranızda yeniyim.. aslında uzaktan takipçinizdim ama artık aranıza katılmaya karar verdim. umarım zor zamanlarımızda birbirmize yardımlarımız dokunur.

kısaca bahsetmem gerekirse, endometriozisten dolayı 1 ameliyat geçirdim. geçtiğimiz yıl mayıs ayında tüp bebek denememiz oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandı :( şimdi başka bir doktorla yeni bir tüp bebek denemesi yapmaya karar verdik. bu arada kistim tekrar büyüdü şu anda 4 cm. boyunda. yalnız bu denemeden önce bu yeni doktorum kızamıkçığa karşı açık olduğum için kızamıkçık aşısı olmamı istedi. kızamıkçık aşısı olunca en az 1 ay bebek olmaması gerekiyormuş. gerçi aşıyı yapan yerdeki doktor en az 1 ay, 3 ay olursa daha iyi olur dedi kafam karıştı.. birde aşıyı olalı 11 gün oldu dün boğazımda kulak yanlarında ve ensemde lenf bezleri şişti .. galiba bunlarda aşının yan etkileriymiş. daha önce bunları yaşayan var mı acaba??? önce çok endişelendim fakat biraz araştırdım. bu şişmelere normal diyor. ama ben hiç bilmezdim ense bölgesinde lenf bezi olduğunu :)

inşallah bir aksilik olmazsada önümüzdeki ay 2. tüp bebek denememizi yaşayacağız.
inşallah Allah isteyen herkese bir an önce nasip eder bebeğini.. :)

sizde hoşgeldiniz aramıza.banada ilk tüp bebek denememde yapılmıştı kızmıkçık aşısı ve 3 ay tedaviye başlayamayacağımı söylemişti dr ben 14 sene önce olmuştum aşıyı ama o tür şikayetlerim olmamıştı diye hatırlıyorum

ya inanamıyorum :) son 2 aydır o kadar çok tesadüf yaşadım ki.. aylardır antalyadan birini aradım forumlarda :) bulamadım bir türlü.. ama şimdi buraya geldim ve sen çıktın karşıma antalyadan :) ve hamişsin :) ve yürekten inanıyorum ki bebeğini kucağına alacaksın ve banada şans getirceksin :)

ben memorial'da başladım sayılır bakalım.. benim kistimde var malum. aslında önce kist alınsın dediler. sonra bu hastaneye gittiğimde ameliyattan başka bir çözüm olduğunuda öğrendim ,ufak bir anesteziyle alttan muayenedeki gibi bir şeyle girip kistin içini boşaltıyorlarmış, bunu öğrendiğimde bile sevinçten deliye döndüm :) ameliyata gerek kalmadı diye. ama bakalım şimdi de aspirede etmeyelim çünkü her dokunuşumuzda yumurtalıklara zarar veriririz dedi. öyle bekleme sürecindeyim. aşı süresinin dolmasını bekliyorum ama bu sırada kistimde büyüyor. :( doktora muayeneye gidince bakalım ne diyecek diye bekliyorum şu anda. o kadar doluyum bu konularda. ama burada okuduklarım, bu destek beni ayakta tutuyor.

tabiki birbirimize destek olacağız... aynı kaderi paylaşıyoruz üç aşağı beş yukarı...allahın izniyle herşey yoluna girer.. sen içini rahat tut ve bol bol dua et... allah yüzümüze elbet bakacak :)))

iğnelerin sonra acısı geçiyor yada alışıyorsun bilmiyorum ama ben 18yedim bugün dahada pazaretesiye yiyecem bebişlerimin haberini alırsam neye devam edicem tabi henüz bilmiyorumm

onu sana doktorun ozaman söyler zaten bana keseyi görene kadar kesme dediler ama daha önceden kürtaj yada düşük varda kimisini bir süre sonra kimisinise doguma kadar dvm ettiriyorlarrr yanı sendekı düşük riskine bakıyolar yoksa iki buçuk 3 aya kadar ignelerle düşügü engelliyolarrr bencede bu iyi yani kontrol altına almaları güsel neyse sana hayırlı haberler inşallahhh:46::46::46:

hiç bozma morelini sen bir adım atmışın ikinci tüp bebek için gerisi Allahın izni iyiye gider inş.
Rabbim gönlüne göre versin..

Ben yeni ameliyat oldum kist yüzünden demek ki seninkini almayı gerek görmemişler benim ki 5,5 cm di iki ameliyat olunca önceden yeniden açık ameliyat olmak zorunda kaldım...
İnş. kistin büyümez kendiliğinden erir gider.

onu sana doktorun ozaman söyler zaten bana keseyi görene kadar kesme dediler ama daha önceden kürtaj yada düşük varda kimisini bir süre sonra kimisinise doguma kadar dvm ettiriyorlarrr yanı sendekı düşük riskine bakıyolar yoksa iki buçuk 3 aya kadar ignelerle düşügü engelliyolarrr bencede bu iyi yani kontrol altına almaları güsel neyse sana hayırlı haberler inşallahhh:46::46::46:

Kvz sende düşük mü vardı yoksa kanda pıhtılaşma mı yani neden verdiler iğne progesteron hormonun mu düşük.

tabiki birbirimize destek olacağız... aynı kaderi paylaşıyoruz üç aşağı beş yukarı...allahın izniyle herşey yoluna girer.. sen içini rahat tut ve bol bol dua et... allah yüzümüze elbet bakacak :)))

İnşallah hep güzel haberler veririz birbirimize :) Zamanı gelince bende buradan size bebek geliyoor diye bağırırım ;)))

hiç bozma morelini sen bir adım atmışın ikinci tüp bebek için gerisi Allahın izni iyiye gider inş.
Rabbim gönlüne göre versin..

Ben yeni ameliyat oldum kist yüzünden demek ki seninkini almayı gerek görmemişler benim ki 5,5 cm di iki ameliyat olunca önceden yeniden açık ameliyat olmak zorunda kaldım...
İnş. kistin büyümez kendiliğinden erir gider.

çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce iyileşirsin. tüp bebek tedavisne başladınız mı peki ?
bu arada bu bahsettiğim aspire etme yöntemide aklınızda olsun bundan sonra olur mu? ben yeni öğrendim çünkü bu yöntemi.. ameliyata gerek kalmadan kisti küçültüyorlarmış.
benim ameliyatla alınan kistim 13 cm.di .. ve maalesef doktorların hatası yüzünden o kadar büyüdü ve biz ne olduğunu bilmediğimiz için farkında bile olmadık :(
şu anda kist için trental diye bir hap kullanıyorum. bakalım neler olacak.. beklemekten başka çarem yok artık ne yazık ki..

çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce iyileşirsin. tüp bebek tedavisne başladınız mı peki ?
bu arada bu bahsettiğim aspire etme yöntemide aklınızda olsun bundan sonra olur mu? ben yeni öğrendim çünkü bu yöntemi.. ameliyata gerek kalmadan kisti küçültüyorlarmış.
benim ameliyatla alınan kistim 13 cm.di .. ve maalesef doktorların hatası yüzünden o kadar büyüdü ve biz ne olduğunu bilmediğimiz için farkında bile olmadık :(
şu anda kist için trental diye bir hap kullanıyorum. bakalım neler olacak.. beklemekten başka çarem yok artık ne yazık ki..

Bu benim 3. ameliyatım ilki bekarken oldu doktor hatası yüzünden 3 mm kist 1 ayda 15 cm oldu acil alındım ameliyata tümör hücreli çıktı hoop oradan tıpa havala bide orası açtı ve 2. ameliyat bide tek yumurtam var bu kiste çikolata kisti çıktı Allahtan temiz geldi sonuçlar..
Şu doktor hataları yüzünden bizim hayatımız kararıyor ama işte doktor güveniyoruz.

Sanada çok geçmiş olsun inş. Rabbim bir daha öyle bir şey yaşatmaz.

tmm canım tşk ederim hepimize hayırlı haberler inşaallah

mrhba akadaşlar ben aranızda yeniyim ankarada oturuyorum ilk defa tüp bebek tedavisine ankara zübeyde hanım doğum hastanesinde tüp bebek mekezinde başladık şimdiye kadar hep özel düşünüyordum ama zübeyde hnma başvurduk fikirlerim çok degişti doktorları olsun hemşireler olsun çok ilgililer tüp bebek bölümü hastaneden çok daha farklı konumda özel bir merkez şekli verilmiş çok temiz ve düzen içinde özeller para tuzagından başka bişey diil

merhaba hoşgeldiniz rica etsem aşama aşama neler yapıldığını paylaşır mısınız burada ya da isterseniz msn veririm oradan çünkü beni de bu günler bekliyor korksamda çare yok gibi ben de ankarada düşünüyorum zübeyde hanım ya da yasminin gittiği cebeci hastanesi Rabbim şifa versin

allah allah igneler bnm hiç cnmı yakmadı nednse bnm ignemde claxone di dr keseyi görünce kesti şimdi ise proluton die bir igne verdi buda haftada bir defa kalçadan ama bu çok cnmı yaltı ya igne agırdı yada hemşirenın elii bu igneyide 3 tane verdi birini yaptırdım 2 tane kaldı bunlar bitince tekrar ultrason varr hayırlısııı sen yusuf yusuf çekme yasmin tedavi aşaması öle heycanlı geçiyorkı acı aklına bile gelmess gerçi sen ameliyat oldun en büyügünü rabbimin izni ile gönderdin inşallah sıra bebişte:49:sen böle hamiş ol emi yeterde olsun hilkada olsun ikebanda olsunnn julıettada olsun ve adı aklıma gelmeyen herkes olsun antalya81 zaten o yoldaa nasipseeee:1::1::1:

tşk canım.dün ölüyodum ben.o kadar sancım olduki bayılacak kadar.bağıra bağıra bi hal oldum.doktora gittik hemen tedaviyle alakası yok dedi.serum taktılar içine ilaç karıştırmışlar.ağrı kesici iğne yaptılar.banamısın demedi hiç doğum sancısı çekmedim ama sanırım öyleydi.acıbademe gittik tahliller yapıldı herşey normal.kalçalarımın acısını unuttum.doktorlar gaz sancısı olabilir dedi.dünden beri gerçekten büyük çişimi yapamıyorum.ne yapsam

tşk canım.dün ölüyodum ben.o kadar sancım olduki bayılacak kadar.bağıra bağıra bi hal oldum.doktora gittik hemen tedaviyle alakası yok dedi.serum taktılar içine ilaç karıştırmışlar.ağrı kesici iğne yaptılar.banamısın demedi hiç doğum sancısı çekmedim ama sanırım öyleydi.acıbademe gittik tahliller yapıldı herşey normal.kalçalarımın acısını unuttum.doktorlar gaz sancısı olabilir dedi.dünden beri gerçekten büyük çişimi yapamıyorum.ne yapsam

çok üzücü ya geçmiş olsun lifli besinler tüket bolca tavuk suyuna çorba ye sıcak sıcak bağırsakların yumuşasın

geçmiş olsun ben kabızlık çektiğim zaman sabah aç karına armut yiyince bana iyi geliyor bi dene istersen

Back
X