Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim ne güzel... senin transferin ne zaman olmuştu????... benim ki 14 ocakta... daha yeni bir belirti olmayabilir diye düşünüyorum... uyku hali hafif baş dönmeleri var sadece... gerçi kendimi dinleyecek halimde pek yok... gündüz çalışıyorum akşamlarıda mutlaka misafir geliyor... yoğun bir tempo... şu 7 şubat gelsede artık herşey belli olsa..

bnm transferim 19 aralıkta oldu cnm yanı ben tam 2 ayı doldurdummm 9.haftadayımmm..:1::1::1:

bnm transferim 19 aralıkta oldu cnm yanı ben tam 2 ayı doldurdummm 9.haftadayımmm..:1::1::1:

ayyyy maşallah maşallah... bende de belirtiler kesildi.. içimi bir korku kapladı...acaba olmadı mı diye... baş dönmelerim uyku hali yok artık... offf içime kurt düştü...

Günaydın :10::10::10:
Antalya81 kötü düşünme hem bir şey olsa kanaman başlar en azından kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar başlardı demek ki bebek yerinde dinleme kendini:38:

Günaydın :10::10::10:
Antalya81 kötü düşünme hem bir şey olsa kanaman başlar en azından kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar başlardı demek ki bebek yerinde dinleme kendini:38:

haklısın yasmincim...ii şeyler düşünmem lazım... tşk ederim...her zaman içimi ferahlatıyorsunuz... allah sana da nur topu gibi bi evlat versin inşallah....en kısa zaman da..

arkadaslar herkese selam bugun tam 7 gun oldu transferim olali ve haftaya kan testine bakicaklarb ben hic birsey hissetmiyorum..
basindan gecenler bana yazabilirmi ne yapmamiz gerek neler oluyor biraz yzarsaniz sevinirim

haklısın yasmincim...ii şeyler düşünmem lazım... tşk ederim...her zaman içimi ferahlatıyorsunuz... allah sana da nur topu gibi bi evlat versin inşallah....en kısa zaman da..

Aminnn isteyen herkese inş.

arkadaslar herkese selam bugun tam 7 gun oldu transferim olali ve haftaya kan testine bakicaklarb ben hic birsey hissetmiyorum..
basindan gecenler bana yazabilirmi ne yapmamiz gerek neler oluyor biraz yzarsaniz sevinirim

Az kalmış test gününe inşallah her şey istediğin gibi olur...

Hiç belirti arama aman nasıl yaparım nelere dikkat ederim deme oluruna bırak sen zaten kendiliğinden neler yapacağını biliyorsun belirtiler kişiye göre değişiyor burada okuduklarıma göre

merhabalar herkese,

bebek bekleyen, transferleri olan arkadaşlarım, kötü şeyler düşünmeyin lütfen. Maalesef hormonlarıda etkiliyor düşüncelerimiz.

Bi tavsiyede bulunayım mı :) bende işe yarıyor (her zaman olmasada genellikle :D ) sizin pozitif düşünmenizi sağlayacak kitapları okuyun. Bende bazen işe yarıyor gerçekten. Kendimi çok mutsuz ümitsiz hissettiğimde istemeye istemeye okumaya başlıyorum ama bakıyorum ki sonra biraz daha pozitif bakabiliyorum olaylara...

;)

İki tüp bebek denememde de kitap okudum faydası var düşünmüyorsun ve ilk tüp bebek denemede 800 sayfalık kitabı bitirmiştim 10 günde ama nasipte yoksa hiç bir şekilde olmuyor işte...

Ama tavsiyen mantıklı bence kitap alın okuyun

bende hiç bir şey hissetmedim...ilk kan testine kadar...o yüzden çok umutsuz gitttim... ama sonuç ii geldi... hemşirelerle konuştum bişey hissetmemen daha ii bir problem yok yani dediler.. rahat ol...başka şeylere odaklan.... kendini kısıtlama...sadece ağır kaldırma yeter...ben transferin ertesi günü ev temizliği bile yaptım...doktorum zaten yatıp kalma dedi...allah eline kavuştursun...ii haberlerini alırız inşallah

ayyyy maşallah maşallah... bende de belirtiler kesildi.. içimi bir korku kapladı...acaba olmadı mı diye... baş dönmelerim uyku hali yok artık... offf içime kurt düştü...

aaaaa saçmalama tabikide belirti olcak die bişey yok kimyasal gebelik olsaydı degerlerin çok yüksek çıkmazdı rahat ol hem bendede öle çok belirti olmadı uykum halsizligimde gitti sadece acıkıyorum haaa birde şunu söylim sana eger bulantın kusmaların senı etkılıcek bir çok belirtin yoksa bu senın bünyenin nekadar kuvvetli ve düşük riskinin az olmasını gösteriomuş sen bebişlerini sev okşa onları hayde 5 gün kaldı bebişinin küçücük kalbini göemeyeeee:16::16::16:

evet, kesinlikle nasip işi.. her şeyin zamanı var.. bebeklerde gelecekleri zamanı bekliyorlar. :)

Mesajlarınızı okudukça mutlu oluyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebekleriniz. :16:

bende hiç bir şey hissetmedim...ilk kan testine kadar...o yüzden çok umutsuz gitttim... ama sonuç ii geldi... hemşirelerle konuştum bişey hissetmemen daha ii bir problem yok yani dediler.. rahat ol...başka şeylere odaklan.... kendini kısıtlama...sadece ağır kaldırma yeter...ben transferin ertesi günü ev temizliği bile yaptım...doktorum zaten yatıp kalma dedi...allah eline kavuştursun...ii haberlerini alırız inşallah

sagol canim icimi rahatlattin bende yatmadim hic.. birde vucud isin onemli sanki elimi vruruyorum vucudum soguk malum kis ve soguk etkilermi acaba bu ?

aaaaa saçmalama tabikide belirti olcak die bişey yok kimyasal gebelik olsaydı degerlerin çok yüksek çıkmazdı rahat ol hem bendede öle çok belirti olmadı uykum halsizligimde gitti sadece acıkıyorum haaa birde şunu söylim sana eger bulantın kusmaların senı etkılıcek bir çok belirtin yoksa bu senın bünyenin nekadar kuvvetli ve düşük riskinin az olmasını gösteriomuş sen bebişlerini sev okşa onları hayde 5 gün kaldı bebişinin küçücük kalbini göemeyeeee:16::16::16:

tmm canım dediklerini uygulayacam...

yok canım soğuktan sadece hasta olmamak için korun..çünkü grip öksürük ilaçları kullanamıyorsun...

canim ben estrofemi 4 kez yutuyorum birde progestron var 3 kere 2 kullaniyom prednol da kullanicakmisim kan testine kadar birde asprin atiyorum vitamin hapida cabasi ne cok demi aklimda tutamaz oldum olsun deger!!

slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

:nazar:Gözün aydın bak korkulacak bir şey yokmuş Allahım tamamamına erdirir inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????

Back
X