Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????

Belki hastanenin acile gitsen derdim belki olabilir diye ama merkeze gitmişin onların vardık bildikleri birşey neden gebelik şüpesi olan birine böyle bir şey yapsınlar korkma sen hamileliğin tadını çıkar dua et Allaha emanet olun ikinizde.:25::25:

merhaba kizlar ben yeni katiliyorum araniza bende daha önce 2 defa tüp ve 2defa asilama yaptirdim 1sene oldu son yaptirdigim simi yineyaptiricam cok korkuyorum yine olazsa diye
bu sefer baska yere yaptiricam doktorum diyer yaptirdigim sonuclari istedi ona göre baska sekil islemlermi yapiyorlar acaba hani her tutmadinda farklimi deniyorlar. diyerlerinde neden tumadin filan demedi doktor negatif diyorlar sadece.bide ikisindede test gunumde tam hastaladim ben. her kontrolumu oldum bisey yokmus biraz zehir varmis icimde oda aslinda engellemez dedi doktor ama yinede diyet verdi bana 4 aylik onu uyguluyorum.cok korkuyorum ne yapmam lazim neye dikkat etmem lazim biraz bilgi verebilirmisiniz????

slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

gözün aydınnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.

:nazar::nazar:hay maşallah degerin yüksek ikizmi yoksaaaa:36:rabbim hamilelere bebeklerini kucaklarına saglıklı almayı nasip etsin inşallah bebek isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda vermeyi nasip etsin inşallah eyyy yüce rabbimm şu güsel gecenın yüzü suyu hürmetine bize yardım et:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar:hay maşallah degerin yüksek ikizmi yoksaaaa:36:rabbim hamilelere bebeklerini kucaklarına saglıklı almayı nasip etsin inşallah bebek isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda vermeyi nasip etsin inşallah eyyy yüce rabbimm şu güsel gecenın yüzü suyu hürmetine bize yardım et:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amiiiiiiiiiiiiiin

Günaydın

Hayırlı Cumalar

“Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, huşûu olmayan gönülden,
doymayan nefisden ve kabul olmayan duadan sana sığınırım.”

( Müslim, “Zikir”, 73

$-mevlid_kandili.gif

canim ben estrofemi 4 kez yutuyorum birde progestron var 3 kere 2 kullaniyom prednol da kullanicakmisim kan testine kadar birde asprin atiyorum vitamin hapida cabasi ne cok demi aklimda tutamaz oldum olsun deger!!

herkese hayırlı cumalarrrr...

canım estrofemi ben sabah akşam birer tane yutuyorum..bi de crinino jelim var oda sabah akşam..folik asit ve coraspirinde içiyorum..o kadar...şükür halimize... doktorumda biz ilaçları kes diyene kadar sakın aksatma dedi..7 şubata randevum var.. ultrason için.. bakalım o güne kadar kullanıcam...elimden geldiği kadar düzenli almaya çalışıyorum ilaçları...doktorun ne dediyse yap bence..düzenli kullan..biz elimizden geleni yapalım gerisini allahtan bekliyelim..

hayırlı olsun...çok güzel bi haber...allah eline kavuştursun....hadi bakalım ikinci kan testi de iki katına çıktı mı tamamdır..güzel haberlerini bekliyoruz

hayırlı cumalar kızlar.Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmatine herkesin hayırlı muradını versin inşallah.

slm öncelikle hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar Allahım bu güzel günde herkesin dualrı kabul olsun inşallah...kızlar ben yeni üyeyim ve henüz formu tam inceleyemedim ama başlığı görünce hemen atladım....bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bu ay 12 si gibi ilkdefa dr umla görüşmeye gideceğiz ama nezaman başlarız bilmiyorum...
neden tüp bebek yapıyoruz ondan bahsedeyim...eşimiz sperm sayısı ,hareketliliği az ve yapısal bozukluk var hiç aşılama falan olmadan tüp bebek dedi dr ...
çok araştırdım gercekten yorucu bir sürece başlayacağımızı biliyoruz ama önceleri hernekaadr kendimi çok yıpratsamda artık sunu biliyorumm moralll bize morall gerekmiş ve şimdi daha umutluyum Rabbim verecek inanıyorum ve herkese verecek ...

herkese hayırlı cumalarrrr...

canım estrofemi ben sabah akşam birer tane yutuyorum..bi de crinino jelim var oda sabah akşam..folik asit ve coraspirinde içiyorum..o kadar...şükür halimize... doktorumda biz ilaçları kes diyene kadar sakın aksatma dedi..7 şubata randevum var.. ultrason için.. bakalım o güne kadar kullanıcam...elimden geldiği kadar düzenli almaya çalışıyorum ilaçları...doktorun ne dediyse yap bence..düzenli kullan..biz elimizden geleni yapalım gerisini allahtan bekliyelim..

ben estrofemi 4 dunu birden yutuyorum aksam 5 te sende niye az acaba ?

ben estrofemi 4 dunu birden yutuyorum aksam 5 te sende niye az acaba ?

oofff 4 tane aynı anda ... bilmiyorum canım..doktorum bana bu şekilde kullan dedi..ne denirse onu yapacağız... bide bende bir problem yok..eşimde sperm azlığından dolayı yaptırdık tüp bebeği... bilemiyorum ben o yüzdendir diye düşündüm...

slm öncelikle hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar Allahım bu güzel günde herkesin dualrı kabul olsun inşallah...kızlar ben yeni üyeyim ve henüz formu tam inceleyemedim ama başlığı görünce hemen atladım....bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bu ay 12 si gibi ilkdefa dr umla görüşmeye gideceğiz ama nezaman başlarız bilmiyorum...
neden tüp bebek yapıyoruz ondan bahsedeyim...eşimiz sperm sayısı ,hareketliliği az ve yapısal bozukluk var hiç aşılama falan olmadan tüp bebek dedi dr ...
çok araştırdım gercekten yorucu bir sürece başlayacağımızı biliyoruz ama önceleri hernekaadr kendimi çok yıpratsamda artık sunu biliyorumm moralll bize morall gerekmiş ve şimdi daha umutluyum Rabbim verecek inanıyorum ve herkese verecek ...

aramıza hoş geldin... hayırlısı olsun..zor bir süreç ama dediğin gibi yüksek moral gerekiyor.. doktorun ne derse harfiyen uygula ve sakın stress yapma...düşünme bile ... tüp bebek aşama aşama gelişiyor...ben bu siteden çok şey öğrendim..bence burayı takip et ve aklına takılanları mutlaka sor... moralinide yüksek tutuyor.. allahın izniyle sende bebeğine kavuşursun...

insallah canim insallah olur evet cok stress verici bir surec ten geciyor halada gecmeyteyiz ama guzel seyler dusunmek zorundayiz ben bile suan iple persembeyi cekiyorum bakalim nolucak.. ben okadar insanlarla tanistim ki kliniekte 4 kere tutmamis 5 kere tutmamis sebebsiz bilinmiyor insan bunlarida gorunce tabiki diyorsun kendi knedine hadi bende oyle olursam, ama bir yonden kendime serinlik veriyorum herzaman ben gucluyum ve negatief dusunme

cnm hoşgeldin öncelikle, bende yeniyim forumda :)

inşallah bebişine kavuşursun bir an önce, ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum, doktorum reglin 2. ya da 3. günü gel dedi, bu ayın 12. reglim sanırım, çok heycanlıyım, neler olucak neler yaşayacağım çok merak ediyorum.

cnm hiç birşeyi kendine stres yapma, moral çok önemli biliyosun, hep bebeğini ve onunla geçireceğin güzel günleri düşün.
gelişmeleri yaz lütfen.

kızlar nasılınız dün yoktum eşimin kontroleri vardıı sabah saat 5 akşam 21 kadar sürn inanılmaz bir gündür hiç bir şey yolunda gitmedi (ssk sorun çıktı hastanede giriş alamadık)sabhatan akşama kadar has (bilmedğim bir şehirde )sgk arasında mekik dokudum o sebebple uğrayamadımmm
bütün dualrınıza amin diyorummmmm

Back
X