Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benımde bugun transeferın5. gunu sabırsızlıkla beklıyorum. karnımda sureklı fırtınalar kopuyor sankı bır goguslerde sısme ve asırı mıde yanması bunlar belırtı olabılırmı acaba
3 tane transfer edıldı bu arada

hayırlısı işllah bacım hayırlı haberlerinie alırız işallah neden üç emriyo trasfer etiler galiba o üç emriyoyu 36 yaşında olanara yapıyorlar yoksa tüp bebek denemenmi fazla

canım benim bana da ekimin ilk haftası doğum dedi..ayyy o heyecanla kaç haftalığım demeyi unuttum... doktorda demedi.. bu ara grip olmak üzereyim greyfurt suyu içiyorum ..daha doğrusu portakal limon greyfurt suyu karıştırıyorum bi zararı olur mu dedim..nar ve greyfurtun kanıtlanmış bir zararı yok dedi..ama yinede abartmamak lazım mış..bu konuda bilgisi olan varmı...

yine ben cvp vereyim sana önce cnm nasıl maydanozda fazla maddeleri vücuttan atma özelligi varsa nar ve grayfurttada varmış ben bu yüsden kndimi hiç riske atmıyorum yemiyorum yanı ama sen karışık sıkıyormuşsun ozaman bi etkısı olmaz die düşünüyorum ilaçta alamazsın bu yüsden bol sıvı alacaksın özellikle suuu....

Aaa fotografta kucuk bir koek varr, benimde gercekte kopegim var cookk tatli, ne guzel kiz icine mi dogdu yoksa senin nedir ;))) ucuzlerim mi olacak yoksa, hadi hayirlisi insallahhh.
Kopusumun adi da : DAISY ;)))

kızlar merhaba..
ya ben bugün menogona başladım 4 doz toz ve 1 doz su şeklinde..
kalçama çok ağrı yaptı bu normal mi??hala ağrım var oturamıyorum o derece..:26:

slm kızlar... dün ultrasona girdim..çok şükür keseyi ve bebeğin hafifte olsa kalp atışlarını duydum...allahıma binlerce şükür... 1 tane kese gördü doktor...herşey yolunda dedi..kalp atışları 60 düşük..bu zamanda normal dedi..ayın 17 sine tekrar bakıcak ultrasonla..140 olacakmış kalp atışları...

en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım inşallah..çok mutluyum..hayırlısıyla kavuşurum bebeğime...

slm canım.doktor sonucu öğrendikten sonra bana 12 gün sonra gel ultrasonla bakalım dedi.14 şubatta ultrasona gidicem.14 şubat transferin 25. günü oluyor acaba kalp atışınıda görürmüyüz.sen kaçıncı gün gördün??????????

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Perşembe günü transferim oldu. Cuma günü test yapıcam hayırlısıyla çıkar umarım. Korkuyorum yinede ilk tüp bebek denemem aşılama olmadım. Eğer olmaz ise; dondurulmuşlarla ne zaman denesem acaba? hiç vakit de kaybetmek istemiyorum... Hamileliğe dair hiç ama hiç bir belirti de yok....

hiiiiç korkma.bende hiç belirti olmadı ama şu an hamileyim.dondurulmuşları falan unut inşallah hamilesindir.bende 2. deneme için parayı nerden buluruz diye düşünüyordum ama çok şükür şimdi hamileyim.ayrıca gününden önce tahlil yapıp kafanı karıştırma.ben 11. gün hemşirenin yanlışlıkla araması ve test günü bugün demesiyle yaptırdım tahlili.54.4 çıktı 2 gün sonra 139 çıktı.anlayacağın 1 günde bile çooooook artıyo.şimdi rahatça test gününü bekle canım

kısss çocuklar yetmiomuş gibi birde köpek varr allahım alemsin yeterrr:52::52::52:
ne becrkl kadın değilmiii o kadar bebeiş birde köperrr

YA KIZLAR BEN RESMİ ÇOK SEVİYORUM HER BEBEK DİYENE GÖNDERİYORUM İNŞŞ BÖYLE OLUN (OLALIM DİYE) İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Ay ne guzel ya, hepsini ayni anda doguracaksam olurrr,isterim valla, ama ayri ayri hamilelik istemiyorum, bu stresi birdaha yasamak zor gibi geliyor bana ;(

YÜCE RABBİM ÖYLE BÜYÜKKİİ OLMAZ DEDİĞMİZ HER ŞEY OLUR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BİR GÜN SENDE BEBEKLERİNLEE BÖYLE HAŞIR NEŞİR OLURKEN BU GÜNLER HATIRLARSIN CANIMMM

benımde bugun transeferın5. gunu sabırsızlıkla beklıyorum. karnımda sureklı fırtınalar kopuyor sankı bır goguslerde sısme ve asırı mıde yanması bunlar belırtı olabılırmı acaba
3 tane transfer edıldı bu arada

İlk olarak inşallah hayırlı bir sonuç almanı diliyorum. Sen tüp bebek tedavini nerede yaptırdın merak ettim. Çünkü artık en fazla 2 embriyo transfer ediliyor diye biliyorum sana 3 tane transfer edilmiş..Benim de düşükle sonuçlanan 2 tüp denemem var ama hiçbir belirti olmuyor. Göğüslerdeki şişlik kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor. Hatta ben ilk denememde 10. gün kanamam başlayınca tamam olmadı adet oldum diye düşünmüştüm. O gün test yaptırdık sonuç 8.25 çıkmıştı ben yıkıldım. Yatıyordum kalktım falan neyse 12. tekrar dr. bhcg istedi sonuç 49.10 olmuştu hamileydim ve katlanarak devam etti ama meleğim kalmadı benimle.. Onun için kendini dinleme, belirti bekleme canım rahat olmaya çalış. Rabbim seninde bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...

slm canım.doktor sonucu öğrendikten sonra bana 12 gün sonra gel ultrasonla bakalım dedi.14 şubatta ultrasona gidicem.14 şubat transferin 25. günü oluyor acaba kalp atışınıda görürmüyüz.sen kaçıncı gün gördün??????????

canım benim benim transferim 14 ocakta oldu..ultrasona 7 şubatta girdim...kalp atışları çok düşüktü..60 dedi doktr...ama normalmiş..daha çok erken dedi..17 şubata randevu verdi..ttekrar gidicez...140 olacak inşallah...ama o ilk kalp atışı sesi o kadar güzeldi ki... kalp değilmiş aslında atar damar...olsun buna da şükür..en azından kimyasal gebelik değil.. allah sanada nasip etsin duymayı.... burdan haberlerini bekliyorum...

yine ben cvp vereyim sana önce cnm nasıl maydanozda fazla maddeleri vücuttan atma özelligi varsa nar ve grayfurttada varmış ben bu yüsden kndimi hiç riske atmıyorum yemiyorum yanı ama sen karışık sıkıyormuşsun ozaman bi etkısı olmaz die düşünüyorum ilaçta alamazsın bu yüsden bol sıvı alacaksın özellikle suuu....

tşk ederimm sana ... haklısın riske etmemek en iyisi... öksürüğüm arttı doktora söyledim..öksürmek ii değil dedi..bi öksürük şurubu bir tane bulantı hapı bir tane mineral ve vitamin bir tane de miğde şurubu yazdı...bunlar evde mutlaka bulunsun dedi.. ağrı kesici olarak sadece parol ve minoset al o da çok gerekirse dedi.. transfer sonra sı kullandığım estrofem tablet, crinino jel, aspirin ve folik asite devam ediyorum...bunları 17 şubata kadar da kullanacakmışım...daha önce de dediğim gibi doktoruma güvenmek zorundayım...güveniyorumda ...saolsun ne dediyse günü gününe fiyatı fiyatına çıktı....

arkadaşlar bugün trasferin 6. günü aynı zamandada adet günüm adetim çok düzenlidir olursam tutmamıştır olmasam eyer tutmuş demektr lütfen cevap :44:

arkadaşlar bugün trasferin 6. günü aynı zamandada adet günüm adetim çok düzenlidir olursam tutmamıştır olmasam eyer tutmuş demektr lütfen cevap :44:

:nazar::nazar: Hayırlı olsun transferini inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun Allaha emanetsin...:emir_bebek::emir_bebek:

Bazen adet olmaya biliyorsun çünkü kullandığın ilaçlar varsa engelliyor adet olmanı hiç kanaması olmayıpta negatif alanda var yada adet oldun deyipte hamile olanda var nasip kısmet artık..

ya bişey söyliyim mi, ben daha okadar başındayım ki herşeyin, burdaki yazıları okuyunca acaip moral depoluyorum ama yazılan terimleri hiç anlamıyorum, ilk defa duydum çoğunu çünkü, hep soruyorum kızlar bu nedir diye :)

ben 6 yıllık evliğim.
hiç çocuk düşünmüyoduk eşimle, yani en az 6-7 sene sonra demiştik evlendiğimizde,gerçekten de aklımızda yoktu, ama benim rahatsızlığım ortaya çıkınca çocuk olucak mı olmayacak mı diye ogünden beridir istiyoruz.
bu arada benim rahatsızlığım; çikolata kisti vardı her iki yumurtalığımda da ve baya büyüklerdi, şiddetli bir sancıyla acile kaldırılana kadar fark etmedik böyle birşeyi. sonra iki yıl bunun tedavisiyle uğraştık. en son 4 ay önce açık ameliyat oldum (hee birde rahimde polip diye birşey varmış onu da aldılar).
neyse ben ameliyat oldum, patolojiden sonuç almaya gittiğimde doktor, ilk 3-4 ay çocuk yapmayı deneyin eğer olmazsa tüp bebek dedi, %90 da tüp bebeğe gidersiniz dedi zaman kaybetmeyin çünkü kistlerin tekrarlama riski var dedi.

böyle işte daha yeni gittim doktora, doktorda reglin 2. ya da 3. günü gel hormon testi yapıcaz ve rahim filmi çekilecek dedi,sonrasında devam edicez, yani bende sonrasında neler olacak bilmiyorum hangi aşamalardan geçicem ne kullanıcam neler yaşıcam vs vs bilmiyorum, burdan sürekli öğrenmeye çalışıyorum işte,
bir de forumda bir arkadaş var o çok güzel bilgiler paylaşıyor ondan çok şey öğrendim (camenta).
tabi burdaki diğer bütün arkadaşlarımdan da çok şey öğrendim, herkese çok çok teşekkür ediyorum bu arada..

anliyorum canim, hayirlisi herkesin iste bir bas hikayesi oluyor oyle yada boyle.. bakalim daha yeni kan verdim geldim aksama sonucu ogrenebilirmisim bakalim bugunde oyle kabuslar gordum ki valla etkiside kaldim hayirlisi allahtan diyorum hepimiz icin

Bugün senin test günün demi :52:

İnşallah bekleyişinin sonu güzel biter ve miniğini kucuğına alma heyecanı başlar :49::49:

Back
X