ya bişey söyliyim mi, ben daha okadar başındayım ki herşeyin, burdaki yazıları okuyunca acaip moral depoluyorum ama yazılan terimleri hiç anlamıyorum, ilk defa duydum çoğunu çünkü, hep soruyorum kızlar bu nedir diye :)
ben 6 yıllık evliğim.
hiç çocuk düşünmüyoduk eşimle, yani en az 6-7 sene sonra demiştik evlendiğimizde,gerçekten de aklımızda yoktu, ama benim rahatsızlığım ortaya çıkınca çocuk olucak mı olmayacak mı diye ogünden beridir istiyoruz.
bu arada benim rahatsızlığım; çikolata kisti vardı her iki yumurtalığımda da ve baya büyüklerdi, şiddetli bir sancıyla acile kaldırılana kadar fark etmedik böyle birşeyi. sonra iki yıl bunun tedavisiyle uğraştık. en son 4 ay önce açık ameliyat oldum (hee birde rahimde polip diye birşey varmış onu da aldılar).
neyse ben ameliyat oldum, patolojiden sonuç almaya gittiğimde doktor, ilk 3-4 ay çocuk yapmayı deneyin eğer olmazsa tüp bebek dedi, %90 da tüp bebeğe gidersiniz dedi zaman kaybetmeyin çünkü kistlerin tekrarlama riski var dedi.
böyle işte daha yeni gittim doktora, doktorda reglin 2. ya da 3. günü gel hormon testi yapıcaz ve rahim filmi çekilecek dedi,sonrasında devam edicez, yani bende sonrasında neler olacak bilmiyorum hangi aşamalardan geçicem ne kullanıcam neler yaşıcam vs vs bilmiyorum, burdan sürekli öğrenmeye çalışıyorum işte,
bir de forumda bir arkadaş var o çok güzel bilgiler paylaşıyor ondan çok şey öğrendim (camenta).
tabi burdaki diğer bütün arkadaşlarımdan da çok şey öğrendim, herkese çok çok teşekkür ediyorum bu arada..