Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sema sonuclarini merak ediyorum canim..insallah hayirli haberler veririsin bize insallah tutmustur insallahhhhhhhh

hamdolsun bacım rabbim 8 yıl sonra benide güldürdü :52::52: allahım sonuna kadar güzel gecirsin kucagıma almayıda nasip etsin bugün sonucum 64.4 çıktı çarşanba günü tekrar istedi işallah ondada güzel çıkar

Son düzenleme:
hamdolsun bacım rabbim 8 yıl sonra benide güldürdü :52::52: allahım sonuna kadar güzel gecirsin kucagıma almayıda nasip etsin bugün sonucum 64.4 çıktı çarşanba günü tekrar istedi işallah ondada güzel çıkar

:nazar::nazar:Gözün aydın inş. kucağına da almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyy gözün aydın..hayırlı olsun..mutlu haberini almak çok güzel...inşallah kucağına da alırsın.....

Allah razı olsun bacılarım cümlemizin yüzünü güldürsün hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin:49::49: karnımızı dolu eyleyipte kucagımızı boş eylemesin rabbim yarın tekrar kan için gidicem iki katı olması gerek dedi doktor işallah o evreyide geciririm peki arkadaşlar ilk ulturasyona nezama giriliyor meraklandımda biraz ikiz felan oldugu ulturasyondamı beli oluyor

Allah razı olsun bacılarım cümlemizin yüzünü güldürsün hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin:49::49: karnımızı dolu eyleyipte kucagımızı boş eylemesin rabbim yarın tekrar kan için gidicem iki katı olması gerek dedi doktor işallah o evreyide geciririm peki arkadaşlar ilk ulturasyona nezama giriliyor meraklandımda biraz ikiz felan oldugu ulturasyondamı beli oluyor

arkadaşım benim ilk kan testim 181 ikincisi 431 çıktı. ikinci kan testinden 15 gün sonra ultrasona gireceksin.hem kalp atışını hemde keseyi göreceksin inşalla .... biz keseyi ve ilk kalp atışlarını gördük..10 gün sonra tekrar gel dedi doktor..kalp atışları çok hafifmiş..60 dedi..140 olması gerekiyor...ama herşey normalmiş...daha çok erken dedi...sende allahın izniyle böyle haberleri yazarsın buraya...

cok sevindim nerde yaptirdin tup bebegi allah tamamina erdirsin canim kendine dikkat et kilon varsa vazla yorma kendini dusuk tehlikesi hep duyuyoruz cok sevindim cook bize umut oluyorsunuz

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-969.html

Aslında sana başka link vermem gerekiyor.Belkide buraya bakmışındır ama burada o kadar çok başarı öyküsü var ki sende bu kişilerden biri olacaksın ama sen en kötüye hazırlarsan zaten en başta ümidini kaybetmiş oluyorsun sabırlı olman gerekiyor her ne olursa olsun Allah hiç kimseye dermansız dert vermez dermanı olmayan derde dert değilidir Rabbim sevdiği kullarını yanına almak için bir neden bir sebeptir.
Ne olur umudunu kaybetme Doktorum banan bir gün demişti ki unutma ilk tüp bebek 12. kere denemede olmuştu ve o zamanlar böyle imkanlar yoktu ve ben her yıkımda aklıma ilk gelen şey bu oluyor neden bende başaramayım Allahım bana böyle bir fırsat vermiş bir çaresi var ben elimden geldiği kadar Rabbim izin verdiği yere kadar denicem diyorum.Sende deneyeceksin vazgeçmek yok ve ümitsizlik yok:38::38:

cok dogru diyorsun canim , iste bizde en iyisini bulalim yapalim diye cirpiniyoruz bir yerde allahim insallah umudumuza umut olur en yakin zamanda.

cok sevindim nerde yaptirdin tup bebegi allah tamamina erdirsin canim kendine dikkat et kilon varsa vazla yorma kendini dusuk tehlikesi hep duyuyoruz cok sevindim cook bize umut oluyorsunuz

canım ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım...çok da memnun kaldım....antalya da olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim....

daha önceki tüp bebegimi umut tüp bebekte yaptırdım ama bunu g.antepde sanikonukoğlu tüpbebek merkezinde yaptırım bu merkezin tedavi çok farklıydı digerinde bukadar tedavi görmedim çok sayıda kan tahlili testler yapıldı ama digerinde hiç böyle şeyler yapılmadı 45 gün sürdü tedavisi işallah alahım kimselere içindede bana göstermesin o gibi tehlikeri kucagıma almayı nasipetsin
kız bu seferde otür şeylerden korkuyor insan aklıma türlü türlü şeyler geliyor allahım göstermesin öyle şeyleri sürekli yatıyorum hiç iş yaptıgım yok annemlerde kalıyorum rabbim esirgesin

mrhb kızlar nasılsınızzzzz geçmişe bakamadım inş herkes iyidir
ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak
bende çok kötü grip oldum yineee

ben hiç iyi değilim kızlar kız kardeşimin(bu yaz tüp bebek yaptıran kardeşim ) adeti geçmişti 10 gün kadar(kardeşimin adeti sık sık 5.10 gün takılır )dün dr gittik biraz lekenmesi vardı ısrar ettik ama her zamn gecime oluyor falan dedi ama gitti dr ve hamileymiş ama kanması olduğu için dr düşük yapıyorsun dediii bu gün tekrar gittik kürtaj yapalım dedi dr ama kardeşim yarını bakleyelim dedii kanama çok olamsa kendisi düşüsün dedi bakalım yarın tekrar gideceğiz gerekisre kürtaj olacak

cnm ya üzüldüm kardeşine.ikinizede geçmiş olsun...

Ay İnş. düşmez annesine sıkı sıkı tutunur çok geçmiş olsun.

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,forumu kullanmada biraz acemiyim,hamile olan arkadaşları tebrik ederim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla,darısıda başımıza diyorum

merhaba hoşgeldiniz:3::3:forumu kullanmayada alışırsınız..evet arkadaşımızın darısı hepimize olsun..

mrb arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,forumu kullanmada biraz acemiyim,hamile olan arkadaşları tebrik ederim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla,darısıda başımıza diyorum

hoş geldinnnnnn :38::38::38::38::38:

daha önceki tüp bebegimi umut tüp bebekte yaptırdım ama bunu g.antepde sanikonukoğlu tüpbebek merkezinde yaptırım bu merkezin tedavi çok farklıydı digerinde bukadar tedavi görmedim çok sayıda kan tahlili testler yapıldı ama digerinde hiç böyle şeyler yapılmadı 45 gün sürdü tedavisi işallah alahım kimselere içindede bana göstermesin o gibi tehlikeri kucagıma almayı nasipetsin
kız bu seferde otür şeylerden korkuyor insan aklıma türlü türlü şeyler geliyor allahım göstermesin öyle şeyleri sürekli yatıyorum hiç iş yaptıgım yok annemlerde kalıyorum rabbim esirgesin

evet dikkat et canim biraz.. guzel seyler dusun herzaman canim, yaninda annen olmasi cok iyi valla bizimkilerde cok ugrasiyor benim icin,, bugunde bir kadin bulmuslar nebilim gobekmi cekiyormus illa gidelim diyorlar cok insan hamile kaliyormus bende sastim kaldim normalde inanmiyorum boyle seylere ama eski insanlarda biliyor sanki cok seyleri denicem galiba yarin cunki kim gidiyorsa hamile kaliyormus,

Back
X