Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sagol pembe hayalcim canim insallah rabbim tum isteyenlere tez zamanda hayirlisiyla nasip eder insallah
yasmine de sordum senin bir bilgin varmi yucel karaman ve bruksel tup bebek hakkinda

cnm inan ne desem yalan olur.. gitmedim ama çok duydum yücel karaman ismini.. iyi şeyler okudum genelde hakkında. ama bana sorarsan iyi bir doktor bulduktan sonra gerisi kısmet işi.. zamanı geldiyse oluyor gelmediyse olmuyor maalesef.. çokta düşünmemek lazım..
:34:

DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BAYANLAR

güzel bir yıl bizim hepimizin olsun

:49: :34: :49:

Son düzenleme:
çoook teşekkür edrim kızlar...
Allah herkese tez zamanda evlat bağışlasın inşallah..
merkezle dün görüştüm normal dediler..günde 3 tane progestan kullanıyorum..inşallah kesilir biran önce..
salı günü kesemizide görürsek herşey çok güzel olacak kızlar..dua edin bana

gözünüzaydın çok sevindim darısı bizlere:nazar:

arkadaşlar... dün yine bebeğimi gördüm...kolları ve bacakları oluşmuş....10 hafta 5 günlük müş...doktor çok ii dedi..çok mutlu olduk..ilaçlarımı kesti artık...sadece folik asit-vitamin ve kan hapı alıyorum...2 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi...önemliymiş bu....bilgisi olan varmııııı????

:emir_bebek:

arkadaşlar... dün yine bebeğimi gördüm...kolları ve bacakları oluşmuş....10 hafta 5 günlük müş...doktor çok ii dedi..çok mutlu olduk..ilaçlarımı kesti artık...sadece folik asit-vitamin ve kan hapı alıyorum...2 hafta sonra gel ikili tarama yapalım dedi...önemliymiş bu....bilgisi olan varmııııı????

gözün aydın sağlıkla inşş

ya ne denir ki, Allah nazarlardan saklasın.. :nazar:

benim bildiğim bu ikili test,allah korusun bebekte bir hastalık olup olmadığı filan kontrol ediliyor. ense kalınlığını filan ölçüolar galiba.. ama yani bu ikili testin sonucu bir olasılıkmış, sonuçlar kesin olmuyormuş. yani benim bildiğim kadarıyla :44:

yeni üye olduğum için siteyi çözmeye çalışıyorum...bende 2 kez tüüpbebek denemesi yaptrdım.ilk denemeyi kendi kadındoğumcum yaptı ve dondurulacak kalitede embriyom yoktu.2.denemeyi bahçeci de yaptırdık 2 trasfer edildi hamile kaldım fakat kalpaatışı duyulmadığı için düşürdüm.2 embriyo donduruldu şimdi climera fort kullanıyorum ve 15 martta dr randevum var.2-3 gün sonrada trasfer yapılacak.
açıklanamayan infertilitemiz var.genetik teslerde yapıldı sorunsuzuz:)
2 kez aşılama da denedik.
mayısda 4 yılımızı dolduracağız 3 yıldır da deniyoruz.
ben 33 yaşıma yeni girdim eşim de 40 yaşında..

görüşmek üzereeeeee

yeni üye olduğum için siteyi çözmeye çalışıyorum...bende 2 kez tüüpbebek denemesi yaptrdım.ilk denemeyi kendi kadındoğumcum yaptı ve dondurulacak kalitede embriyom yoktu.2.denemeyi bahçeci de yaptırdık 2 trasfer edildi hamile kaldım fakat kalpaatışı duyulmadığı için düşürdüm.2 embriyo donduruldu şimdi climera fort kullanıyorum ve 15 martta dr randevum var.2-3 gün sonrada trasfer yapılacak.
açıklanamayan infertilitemiz var.genetik teslerde yapıldı sorunsuzuz:)
2 kez aşılama da denedik.
mayısda 4 yılımızı dolduracağız 3 yıldır da deniyoruz.
ben 33 yaşıma yeni girdim eşim de 40 yaşında..

görüşmek üzereeeeee
Hoşgeldin aramıza inşallah her konuda sana yardımcı oluruz:38:
Çok geçmiş olsun Allah bir daha evlat acısı göstermesin inşallah bu sefer olur ve evladını kucağına alırsın Allah yardımcın olsun :49: :emir_bebek:

Hayırlı Cumalar bütün dualarınız ve dilekleriniz gerçekleşir inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

Dün yoktum Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun ''azcık geç oldu ama ''

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrrrr..... allahh bu mubarek gunde hepımızın duasını kabul etsın ınsallaahhhhh ..:)

slm arkadaşlar günaydın...

cuma günü kontrolüm vardı.... bebeğimin güçlü kalp atışlarını şükür ki duydum..ayyyyy çok güzel bir duygu.....herşey normal dedi doktor.... estrofem hapı kesti...crinino jele 2 hafta daha devam et dedi... hayırlısıyla şu ilaçlar biterse bayaa rahatlayacam...
ama bebeğim tek iyi sağlıklı olsun varsın ben ilaç kullanayım... bu arada bebeğim 8 haftalık oldu...ekim 6 da doğum dedi doktor..

allahım isteyen dileyen herkese nasip et... inşallah en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım...

bu güne kadar verdiğiniz desteğe çok tşk ederim...

cok sevindim canim darisi olmayanlara

hamdolsun bacım rabbim 8 yıl sonra benide güldürdü :52::52: allahım sonuna kadar güzel gecirsin kucagıma almayıda nasip etsin bugün sonucum 64.4 çıktı çarşanba günü tekrar istedi işallah ondada güzel çıkar

gercekten cok sevindim bence o sevinc anlatilmaz insallah hepimize nasip eder rabbim

testleri iyi cikan arkadaslar hepimizin gozu aydin olsun insallah allah tamamine erdirir .. sizin adiniza cok sevindim
Hersey Emek istiyor emek.......

daha güsel haberler alırsın inşallah cnm bizi tarama için deilde ense ölçümüne çagırmıştı tam 12 haftalıkkken gayet iyi çıktı tarama istiyormusunus die sordu bende istemedim tarama testlerini şimdi 2 hafta sonra cinsiyet için gidicess nasipse sen istersen yaptırıyorsun testi istemezsende gerek görmüyorlar kesin sonuçta vermiyolar tabiiii...

kızlar hepınıze merhabalar
aslında aranıza yenı katılmıyorum daha oncede yanı 2.tup bebekte gene burdakı arkadaslarla yazısmıstık 24.subatta 3.yumurta toplama ıslemı ve 29.subatta 3.transferım oldu veeeeeeeeeeee bugun testımı yaptırdım transferın 10.gunu yumurta toplamanın 15.gunu bugun
evettttttttttt ve degerım 72.26 cıktı pazar gunu tekrar yaptırıcam ınsallah deger 2.ye katlarsa bu ıs bu sefer tamamdır insallah allahın ıznıyle
kızlar allahım tum yaptıranları muradına erdırır ınsallah su anda annelık adına bısey hıssedemıyorum dogal olarak ama hamıle oldugunu bılmek bıle bu kadar mı farklı bı duygu olur telefonda kımle konussam aglama krızıne gırdım ıstemeden akıyo yaslar tutamadım kendımı 6.yıl sonra ve ılk kez hamıle olabılmek bunu duyabılmek en azından hıssetmek bıle mucızevı bısey.
umarım burda ugrasan herkes bu duyguyu yasar.

Back
X