Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk tüp bebek yapıldığı dönemlerde anestezisiz ve göbekten ultrason yardımı ile toplanıyormuş yumurtaları ve ilk tüp bebek denemesi 17 kere denemeden sonra olmuş...Düşündüm de 17 kere aynı işlem denenmiş![]()
amin sabır işi birazda Allah'ın takdirine kadar acılar cektıler kım bılır. su ankı halımıze sukretmelıyız. (kendı acımdan konusayım) bız anestezılıden sonra bıle agrım oldu su olsu bu oldu dıyoruzzzz kım bılır onlar neler yasadılarrrr.... ınsallahh bu acılara katlanan ve ısteyen herkesın yuzu gulmustur.. cok zorrr
İlk tüp bebek yapıldığı dönemlerde anestezisiz ve göbekten ultrason yardımı ile toplanıyormuş yumurtaları ve ilk tüp bebek denemesi 17 kere denemeden sonra olmuş...Düşündüm de 17 kere aynı işlem denenmiş![]()
canımmm canımmmm ne kadar nereye kadar kaç gün kaç gece sorma bunları sorgulama neden niçin deme
bu yangın bu hasret asla ama asla bitmeyecek bu hasreti sadece ama sadece O GELİRSE (BEBEKLERİMİZ) ancak o zaman bitecekkk bu yangını ancak bebeklerimiz geldiğinde onlar sönrürebilir bunun başka yolu yokkkk ama ne olur kendi üzme yıpratma bebeğini beklerken ve şunu unutma BU BEBEKLER GELSEDE GELMESEDE BU VUCUT BİZE LAZIM BU PSKOLOJİ BİZE ÖLENE KADAR LAZIMMM İNŞŞŞŞŞ rabb,m daha fazla bekletmeden hç umadığın bir anda hiç umadığın biz şekilde yolunu kesiştirsin bebeğinleee
Julietta bu gün test günü inşallah hayırlı haberler gelirsin
![]()
canım benim yaaa,çok sağol güzel dileklerin için.'ne kadar nereye kadar'LEMAN SAM ın şarkısı çok seviyorum bu şarkıyı,o bi sevgiliye yazılmış belki ama sanki benim içimi anlatmış.sizlerle konuşmak beni çok rahatlatıyor.ne olur beni unutmayın.
hepiniz böyle olun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşEki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781 Eki Görüntüle 361781
Wooovv çok güzel keşke böyle olsak amanın kafayı yerdik kesin![]()
biz dayanıklı hatunlarız kalkarız altından![]()
Julietta bu gün test günü inşallah hayırlı haberler gelirsin
![]()
benimde yumurta toplamam çok ağrılı olmuştu..o gün normal doğum yapamayacağıma karar verdim..allahım yarım saat sürdü ama ölüyorum sandım...narkozunda etkisiyle bayaa bi küfretmişim doktora hemşireye...eşim hala anlatır o halimi....
cnm dünkü testimin sonucu 96 çıktı doktor iyi dedi..
salı günü ultrason var inşallah kesemizi görürüz...
bugün sarı ve kahvemsi lekelenmem var ayrıca bugün adet günümdü normal mi acaba??
canım tebrık ederımmm ınsallahh hersey yolunda gıder once kesenızı sonra da kalp atıslarınızı duyarsınızzz .... ben regl donemınde lekelenme olabılecegını duymustum sen yıne rahat etmek ıcın doktoruna sor bence .. ama kotu dusunme hersey yolunda gıdecek ınsallah ınan ...
sağol cnm bnm..Allahım herkese nasib etsin inşallahhhh..
doktorumu aradım normal dedi..
progestan kullanıyorum günde 3 tane..
Rabbim yavrumuzu bize bağışlar inşallahhh