Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

BENİM 2. TEDaVİM AMA İLK TRANSFERİMDİ :26::26::26::26::26:İKİ TANE EMBİRYO TANSFER EDLİDİ :1::1:EVİME GELDİm:16::16::16: HAYATIMDA İLK KEZ BEBEĞİMLE KENDİMİ BU KADAR YAKIN HİSEDİYORDUMMM :32::32::32::32:ONUN İÇİMDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK HİSETMEKKK MÜKEMMEL BİR DUYGYDUU :34::34::34::34: YATAKTA YATARKEN EŞİMİ YATAĞIN KÖŞESİNE SIKIŞTIRIP:51::51::51: BANA SAKIN YAKLAŞMA ELİNİ KOLUNU ÇARPARSIN DİYORDUMMM :47::47::47::47:SAĞIMA SOLUMA DÖNERKEN SANKİ İÇİMDE DEĞİLDE DIŞMDA DÜŞECEKMİŞ GİBİ BİR HİSSE KAPILIYORDUMMM :44::44::44::44::44:AMA ONUNLA OLMAK ÇOK GÜZELDİİİİ :26::26::26::26::26:HEP ELİMİ KARNIMA KOYUP BEBEĞİM NE OLUR BIRAKMA BENİ DİYE YALVARIYOR DUALR EDİYORDUMM :50::50::50::50::50:ONA O GÜNE KADAR YAŞADIKLARIMI ANLATIP:50::50::50::50::50: BAK SANA NE KADAR ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BENİ BİZİ SENİSİZ BIRAMA DİYORDUMMM:14::14::14::14::14::14::14: bana o günlerimi hatırlatınız kızlarrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

rabbimden ümit kesilmes yetercim rabbim bidahakı tadavine nasip etsin inşallahhh dualarımıs sizinle inşallah yoklugu zor zaman geçtikçe daha zor rabbim hepimize annelık duygusunu yaşatmadan hayırlı saglıklı evltlar vermeden canımızı almayı nasip etmesin aminnn

rabbimden ümit kesilmes yetercim rabbim bidahakı tadavine nasip etsin inşallahhh dualarımıs sizinle inşallah yoklugu zor zaman geçtikçe daha zor rabbim hepimize annelık duygusunu yaşatmadan hayırlı saglıklı evltlar vermeden canımızı almayı nasip etmesin aminnn

rabbim gönlümüzden geçeni hakımızda hayırlı kılıp öyle nasip etsin inşşşşş

selamlar kutlu doğum haftasına girdik hepimize hayırlara vesile olsun herkesin allah gönlüne göre versin ...bu günlerde selavat getirmek çok sevapmış arkadaşlar 60 gün boyunca salavat getirenlerin muradı arzusu yerine gelioyrmuş haberiniz olsun ...bizimde sınavımız bu bol bol dua edelim allah emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin...hayırla sağlıkla bebiler gelsin işallah..

selamlar kutlu doğum haftasına girdik hepimize hayırlara vesile olsun herkesin allah gönlüne göre versin ...bu günlerde selavat getirmek çok sevapmış arkadaşlar 60 gün boyunca salavat getirenlerin muradı arzusu yerine gelioyrmuş haberiniz olsun ...bizimde sınavımız bu bol bol dua edelim allah emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin...hayırla sağlıkla bebiler gelsin işallah..

sağolcanım paylaşımın için
aminnn inşşşş
[sıze=3][/sıze]

Slm kızlar benım bugun tup bebek transferden 4 gunum 9,mat transfer etıler 4 tane emrıyo koydular fakat bugun test yaptım bır cızgı cıktı daha erken olduguna ragmen cok uzuldum ıkıncı deneyım ınsallah sevınırım kacıncı gunde belı olur ıdrar testı acaba :50:

Slm kızlar benım bugun tup bebek transferden 4 gunum 9,mat transfer etıler 4 tane emrıyo koydular fakat bugun test yaptım bır cızgı cıktı daha erken olduguna ragmen cok uzuldum ıkıncı deneyım ınsallah sevınırım kacıncı gunde belı olur ıdrar testı acaba :50:

Allah hayirlisini nasip etsin arkadasim. Merak ettim hangi tüp bebek merkezi bu 4 tane embriyo koyan normalde 2 degilmi?? 4ise sevindim cünkü sansin 2 katina cikiyor.

mrb cnm öncelıkle tedavin hayırlı sonuçlar versin anladımkı tedirgin heycanlı korkulu endişelisin rahat ol kuzum o mucizeyi sana verecek olan rabbim vakti zamanı gelınce verecek nasipse o yüsden kndini strese sokma rabbim ol demeden hiçbişey olmas rabbime dualarımızı eksik etmeyelım hanı demişsin ya bu sınıfa tek başına girmedim die bende öle hissetmiştim tedaviye başlayım ilk ignemi yaptırdıktan sonra sankı 2 kişilik hayatım ozaman 3 kişilik olmuştu hep pozitiftim zaman zaman aklıma geldi kötü sonuç ama ozaman hep rabbime sıgındım ve hep pozitif oldum belkıde o rahatlıgı rabbim verdi bana olmasada üzülmicektim belkı çünkü allah büyük o istemezse ben üzülerek isyan edemezdim aklımla fikrimle dualarımla ona teslım oldum ama rabbim verdi çok şükür dmek istedigim sakın rahat ve teslim ol cnm rabbim burakı bütün arkadaşlarımı:49::49::49::49::49::49::49::49:böyle yapsınnnnnn:16::16::16::16:

ınsallahhh canımmmm cok tesekkur ederım destegın ıcınnn cok sagol.. evet test gunu yaklastıkca heyecanım ve korkum artıkyo. ama yapcak bıse yok. allahımdan baska kımseye sıgınamam kı zaten. o en ıyısnı bılır. ınsallahh hayırlısıysa olur. sızlerın yazdıkları gercekten bızlerı cok rahatlatıyo. yasamayan gercekten anlamıyor cunku ....

:nazar::nazar:Hayırlı olsun transferin inşallah sonuç güzel olur....:49: :emir_bebek:

Bazen gebelik hormonu idrarda geç çıkabiliyor ama kanda hemen belli oluyor...

Hayırlı olsun :nazar: Hayırlısı olsun..

Ama bence keşke hiç idrar testi yapmasaymışsın.. Zaten idrarda belli olmazki.. Kanda bile 10 gün sonra belli oluyor. Hiç moralini bozma bu idrar testine yani.. Ve bence bir daha idrar testi yapma ve kan sonucunu bekle.. :34: beklemek çok zor o dönemde ama yapacak başka birşeyimiz yok..

Birde bir arkadaşımızda sormuş.. 4 tane embriyo mu transfer edildi :44: eğer öyleyse gerçekten şansın çook yüksek demektir.. ben 2. defa deneyeceğim 2 taneye nasıl ikna edicem diye düşünüyorum :52:

Merhaba herkesee :54:

Kızlar karnım yavaş yavaş ağrımaya başlıyor.. Hastalanmam yakın, hissediyorum :18:
Hastalığımın 2. günü doktora gidicez.. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam .. :18:

Son düzenleme:

Kızlar karnım yavaş yavaş ağrımaya başlıyor.. Hastalanmam yakın, hissediyorum :18:
Hastalığımın 2. günü doktora gidicez.. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam .. :18:

herseyın hayırlısı olsun canım ... ınsallah hersey yolunda gıder . sen rahat ol ve dua ett :)

tatlım benımde 8 mart da transferım yapıldı. ve doktorum en erken 18 martda kanda belllı olur dedı . ıdrarda kanda bellı olduktan sonrakı hafta bellı olur dıyolar. sen boyle seylere takılma. 4 embırıyo cok guzel sansın cok yuksek. kacıncı gun embırıyosuydu yumoslarn :)

İnşallah sorunsuz başlar sorunsuz biter tedavin...sonuda çok güzel biter :49: :emir_bebek:

şuan senin heyecanını o kadar içimde hissettimki anlatamam.bende nerede duracağımı bilemiyordum
yaklaştığında.pembe hayalcim ALLAH gönlündeki muradını nasip etsin inş.istanbuldamı tedavi görüyorsun.

şuan senin heyecanını o kadar içimde hissettimki anlatamam.bende nerede duracağımı bilemiyordum
yaklaştığında.pembe hayalcim ALLAH gönlündeki muradını nasip etsin inş.istanbuldamı tedavi görüyorsun.

Canım çok sağol.. :54: İnşallah bu sefer olacak.. İçimde tuhaf bi kıpırtı var.. Heyecan , korku, bekleti karmakarışığım.. :52:

İlk tedavim ist. oldu. Bu defa şansımı antalyada deneyeceğim canım.. inş. olacak bu sefer :49:

tatlım benımde 8 mart da transferım yapıldı. ve doktorum en erken 18 martda kanda belllı olur dedı . ıdrarda kanda bellı olduktan sonrakı hafta bellı olur dıyolar. sen boyle seylere takılma. 4 embırıyo cok guzel sansın cok yuksek. kacıncı gun embırıyosuydu yumoslarn :)

cnm benden 11 tane yumurta aldilar 3 gun sonra transfer etiler 7 tanesi gubreleme oldu fakat 4 tanesi transfer etiler ilk seferdede 4 tane edilmisti ama negatif cikti ve cok uzuldum simdi insallah olumlu olur goguslerim cok agriyor bu normalmi sence iki hafta beklicem ondan sonra yine idrar testi yapim diyorum kanda daha mi iyi caba...:nazar:

Hayırlı olsun :nazar: Hayırlısı olsun..

Ama bence keşke hiç idrar testi yapmasaymışsın.. Zaten idrarda belli olmazki.. Kanda bile 10 gün sonra belli oluyor. Hiç moralini bozma bu idrar testine yani.. Ve bence bir daha idrar testi yapma ve kan sonucunu bekle.. :34: beklemek çok zor o dönemde ama yapacak başka birşeyimiz yok..

Birde bir arkadaşımızda sormuş.. 4 tane embriyo mu transfer edildi :44: eğer öyleyse gerçekten şansın çook yüksek demektir.. ben 2. defa deneyeceğim 2 taneye nasıl ikna edicem diye düşünüyorum :52:

evet canim keske yapmasaydim idrar testi ama dayanamadim iste 7 tane sest aldim birini kulandim diyerleri duruyor yapmamak icin kendimi zorluyorum esim bana bagriyor almim diye ben gizli aldim bukez olmasa cok buyuk hayal kirikligina ugrayacagim kendimi toparliyamicam allahim herkezin sesini duy herkeze nasip etsin insallah...:54:

cnm benden 11 tane yumurta aldilar 3 gun sonra transfer etiler 7 tanesi gubreleme oldu fakat 4 tanesi transfer etiler ilk seferdede 4 tane edilmisti ama negatif cikti ve cok uzuldum simdi insallah olumlu olur goguslerim cok agriyor bu normalmi sence iki hafta beklicem ondan sonra yine idrar testi yapim diyorum kanda daha mi iyi caba...:nazar:

İnşallah hepi tutar biri bile tutsa yeter :emir_bebek:
progesteron ilaç kullanıyorsan oda göğüslerde acı ve şişkinlik yapıyor:44:

Gebelik belirtisidir acı ve şişkinlik kanda daha iyi sonuç alırsın bazen çok geç çıkabiliyor idrarda kan tahliline kadar bekle derim:18:

Back
X