Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

amiiiiiiin inşallah....

Bugün çok kötü bir haber aldım eşimin babaannesi kalın bağırsak kanseriymiş ve karaciğerine atmış kemoterapi alacakmış :14::14: Allahım vakit geldiyse alsın yanına gelmediyse şifasını versin,her yerini sarmış demiş doktorlar...

Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyduğumda

ilk gördüğümde ben baya bir baktım acaba gerçekten gerimi geldi diye ama sevindiğim geldiğine:24:

canım geçmiş olsun rabbim beterinden kokurusn [sıze=3][/sıze]

bu gidişle benimde yolum tüp bebek yolu sanırım... birde prof.dr. İsmail Çepni'nin hastası varmı aranızda veya duyan bilen..yardımlarınızı bekliyorum..

Amiiiiiiin inşallah....

Bugün çok kötü bir haber aldım eşimin babaannesi kalın bağırsak kanseriymiş ve karaciğerine atmış kemoterapi alacakmış :14::14: Allahım vakit geldiyse alsın yanına gelmediyse şifasını versin,her yerini sarmış demiş doktorlar...

Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyunca:

cnm geçmiş olsun bende babamı akciğer kanserinden kaybettim çok zor allah yardımcısı olsun teyzenin

Amiiiiiiin inşallah....

Teyzemi göğüs kanserinden kaybettik ve komşumuzu da pankreas kanserinden içim cız diye yandı duyduğumda

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum cnm

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bu gidişle benimde yolum tüp bebek yolu sanırım... birde prof.dr. İsmail Çepni'nin hastası varmı aranızda veya duyan bilen..yardımlarınızı bekliyorum..

tatlım benım arkadasım ısmaıl cepnı ye gıdıyodu..sımdı ıkı tane yakısıklı oglu var cok memnun kalmıstı hatta bende ona gıdecektım ama once kendı doktorumla deneyeyım dedım olmazsa bende gıtmeyı dusunuyorumm...

MESELA diyorum ;
Bu gece bir DELİLİK yapsam:
Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı, KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi
... dağıtsam...

FONDA bir masa , Arkada Sezen'in şarkıları çalsa;
Ben AĞLASAM ... Şişenin dibine dibine vursam!

MESELA diyorum;
Sokaklardan bütün ERKEKLERİ kovsam.
Bu gecelik evlerinde otursalar...
Korkmadan dolaşsam bütün şehri.
Kimse DOKUNMASA bana!
Bir sandalda sabahlasam!
Alabildiğince KADIN!
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
Küfür etsem ağız dolusu , utanmasam.
Şehre isyanımı haykırsam.
Kim bilir kaç kere satılmıştır; bu dünyanın ANASI !
MESELA diyorum; Bu gece de ben BABASINI satsam!

slm kizlar bena 9.mart ta tup bebek icin 4 enbriyo transfer etiler fakat bugun test yaptim negatif cikti doktor 2.hafta sonra beli olur dedi ama benim simdiye kadar yaptigim 2 nci idar testi daha erken mi yoksa nefatif mi kafayi yemek uzereyim ikinci kez tup bebek yaptiriyorum ilk seferde 4 enbriyo koydular 2.kez yine 4.enbriyo simdiden cevabiniz icin cokkk tesekurler...:43:

slm kizlar bena 9.mart ta tup bebek icin 4 enbriyo transfer etiler fakat bugun test yaptim negatif cikti doktor 2.hafta sonra beli olur dedi ama benim simdiye kadar yaptigim 2 nci idar testi daha erken mi yoksa nefatif mi kafayi yemek uzereyim ikinci kez tup bebek yaptiriyorum ilk seferde 4 enbriyo koydular 2.kez yine 4.enbriyo simdiden cevabiniz icin cokkk tesekurler...:43:

ya neden erken test yapıyorsununuz belkide boş yere üzüyorsun kendini bence gününü bekle hem diğer arkadaşlarda söylüyor idrar testleri pek güvenilir olmuyor önemli olan kandan bakılması.biraz sabret ve gününde test yaptır.hem allah o bebeği sana verecekse verir vermeyeceksede sen ne yaparsan yap vermez biraz oluruna bırak .biliyorum zor ama rahat olmaya çalış.bak benimde 3 tedavim negatif oldu 15 yıllık evliyim ama elden birşey gelmiyor arkadaşım allaha güvenmekten başka.allah yardımcın olsun lütfen test günün gelmedende test filan yapma artık:45:allah yardımcın olsun....

Hilka nın dediğine katılıyorum bence de belkide boş yere kendini üzüyorsun azcık daha sabret idrar testine çok güvenme kanda daha iyi sonuç alırsın hem kendini hemde bebeğini (bebeklerini) üzüyorsun strese sokuyorsun rahat ol oluruna bırak her şeyi..Zamanı geldiyse sen ne dersen de ne yaparsan yap zamanı geldiğinide olur...Allah yardımcın olsun her şey Allah dan Rabbim inşallah yüzüne güler kucağına bebeğini verir :emir_bebek::emir_bebek:

bende arkadaşlara katılıyorumm cnm sen çok sabırsızsın anlaşılan bnm transferden sonra aklımdan bile geçmedi gün gelmeden idrar testi yapmak çünkü göreceklerimden korkuyordumm pozitif halıme kan tahliline kadar dvm ettim ve çok şükür pozitif sonuç aldımm ve o sonu aldıgım gün idrar testide yaptım çıkmadı sonuç negatiff:)))ve ben hamile oldugumu bildigim halde idrarda sonuç ta 5 haftalık hamileyken çıktı düşün bebegin kesesini bile görmüştüm ancak ozaman bana sonuç verdi idrar testi sen rahat deilsin rabbime teslım ol iyi sonuçlar al inşallahhh:49::49::49:

Amiiiiiiin inşallah....

İlk gördüğümde ben baya bir baktım acaba gerçekten gerimi geldi diye ama sevindiğim geldiğine:24:

geçmiş olsunnn kybettiklerinis içinde başın saolsun rabbim hakkında 2 iyilikten birini versinn aminn

kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.

kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.

çok üzüldüm umarım kendini çabuk toparlarsın 3 negatif görmüş olarak seni iyi anlıyorum allah sabır versin hepimize:14:

canım yaaaa üzme kendini ne olur inşş kolay atlatırsınnn

ya neden erken test yapıyorsununuz belkide boş yere üzüyorsun kendini bence gününü bekle hem diğer arkadaşlarda söylüyor idrar testleri pek güvenilir olmuyor önemli olan kandan bakılması.biraz sabret ve gününde test yaptır.hem allah o bebeği sana verecekse verir vermeyeceksede sen ne yaparsan yap vermez biraz oluruna bırak .biliyorum zor ama rahat olmaya çalış.bak benimde 3 tedavim negatif oldu 15 yıllık evliyim ama elden birşey gelmiyor arkadaşım allaha güvenmekten başka.allah yardımcın olsun lütfen test günün gelmedende test filan yapma artık:45:allah yardımcın olsun....
canim sana hersey icin cok tsk ederim guzel sozlerinlen benim icimi rahatlatin bu gune kadar 2 idrar testi yaptim cok sabirsizim 4 gunu ve 9 gunu yaptim ama hic bir sey hisetmiyorum bilmiyorum hisetmem gerek mi daha bugun 10 gunum sadece goguslerim sitsi agriyor 3 yil oldu evliyim cok tedavi gordum allah hepimize nasil etsin insallah bor bebeyimin olmasini cccccoooookkkkk istiyorum gercekten sok sagol canim allah sanada ikiz versin bunu butun cani gonulden istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir

Back
X