Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hilka nın dediğine katılıyorum bence de belkide boş yere kendini üzüyorsun azcık daha sabret idrar testine çok güvenme kanda daha iyi sonuç alırsın hem kendini hemde bebeğini (bebeklerini) üzüyorsun strese sokuyorsun rahat ol oluruna bırak her şeyi..Zamanı geldiyse sen ne dersen de ne yaparsan yap zamanı geldiğinide olur...Allah yardımcın olsun her şey Allah dan Rabbim inşallah yüzüne güler kucağına bebeğini verir :emir_bebek::emir_bebek:

kan testinde hemen mi cevap veriyorlar sonuclar yoksa bir kac gun bekleniyormu hic bir bilgim yok butun kizlarin agzindan bal damliyor o guzel sozlerinizlen beni gercekten ferahlatiyorsunuz insallah allah hepimize verir:emir_bebek::nazar:

canim sana hersey icin cok tsk ederim guzel sozlerinlen benim icimi rahatlatin bu gune kadar 2 idrar testi yaptim cok sabirsizim 4 gunu ve 9 gunu yaptim ama hic bir sey hisetmiyorum bilmiyorum hisetmem gerek mi daha bugun 10 gunum sadece goguslerim sitsi agriyor 3 yil oldu evliyim cok tedavi gordum allah hepimize nasil etsin insallah bor bebeyimin olmasini cccccoooookkkkk istiyorum gercekten sok sagol canim allah sanada ikiz versin bunu butun cani gonulden istiyorum:emir_bebek::emir_bebek::emir

amin cnm allah hepimizede kısmet etsin inşallah ama artık test yapmak yok :130:anlaştıkmı?kan testinin sonucunu 2 saat sonra filan veriyorlar

kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.

Çok üzüldüm insanın tıkandığı an kelimeler yetmiyor içindeki acıyı tarif etmeye hakkında hayırlısı bu demek ki bebeğin bir gün gelecek ama doğru zamanı geldiğinde ve sen o gün geldiğinde hissedeceksin emini Allah yardımcın olsun

kan testinde hemen mi cevap veriyorlar sonuclar yoksa bir kac gun bekleniyormu hic bir bilgim yok butun kizlarin agzindan bal damliyor o guzel sozlerinizlen beni gercekten ferahlatiyorsunuz insallah allah hepimize verir:emir_bebek::nazar:

Amiiiinn hilkanın dediği gibi hemen veriyorlar test sonucu inşallah bu sefer bebeğin karnında büyüyordur :49::49:

Çok üzüldüm insanın tıkandığı an kelimeler yetmiyor içindeki acıyı tarif etmeye hakkında hayırlısı bu demek ki bebeğin bir gün gelecek ama doğru zamanı geldiğinde ve sen o gün geldiğinde hissedeceksin emini Allah yardımcın olsun

ınsallah canım cok sagol... takdırı ılahı . yazımız buymus demek kı yapacak bısey yok beklemekten baska..

kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.

canım benim yaaa lütfen üzülme,diyecek birşey bulamıyorum gerçekten.inş birgün bebeklerimiz gelicek ve burdan yine yazışacağız.
sen moralini herşeye rağmen güzel tutki,öbür tedavinde herşey daha güzel olsun.hep umutla bakalım önümüze geriye bakmayalım.inş.mevlam sana ikiz ikiz verir.

canım benim yaaa lütfen üzülme,diyecek birşey bulamıyorum gerçekten.inş birgün bebeklerimiz gelicek ve burdan yine yazışacağız.
sen moralini herşeye rağmen güzel tutki,öbür tedavinde herşey daha güzel olsun.hep umutla bakalım önümüze geriye bakmayalım.inş.mevlam sana ikiz ikiz verir.

inşallah canım inşallahhhhh... moralımı yukseltmeye calısıyorum ınsallah basarabılırım. allah kımseye yasatmasın .. yuce rabbım isteyen herkese versın ınsallahhh :......:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım diğer tarafta okudum sonucunu, zamanı gelmemiş diye düşün lütfen. Zamanı gelince olacak inş. Kendini yıpratmadan yola devam etmeye çalışmaktan yapılacak başka bir şey yok... Bundan sonrası için tekrar planlar yapmaya devam et. Ve sakın vazgeçme..

arkadaşlar bilmiyorum haberiniz varmı biorezonans tedavisinden ama....ben 3. tüp bebeğe başlamadan önce biorezonans tedavisi görüyorum,
bu tedavininde katkısı olabiliyormuş tüp bebek için.vücutta neye karşı alerjin var,nasıl beslenmeli,genlde yumurta,buğday,süt,maya alerjilleri çıkıyor.bunlardan hangisine alerjin varsa belli bi zaman aralığında onların olduğu yiyeceklerdenuzak duruyorsun ve biorezonans tedavisiyle o alerjenini vücudundan atmış oluyorsun.ben şu ana kadar çok memnunum bu tedaviden.çok bilinen birşey değil,yeni yeni duyulmaya başladı.isterseniz internetten araştırabilirisiniz.tutmamasının nedeni yediklerimiz,içtiklerimizden de kaynaklanıyor olması çok doğal bence.sonuç olarak birşey tüketiyoruz ama vücudumz buna nasıl tepki veriyor hiç bilmiyoruz.bu tedavi vucudumuzu tanımamızada yardımcı oluyor....

arkadaşlar bilmiyorum haberiniz varmı biorezonans tedavisinden ama....ben 3. tüp bebeğe başlamadan önce biorezonans tedavisi görüyorum,
bu tedavininde katkısı olabiliyormuş tüp bebek için.vücutta neye karşı alerjin var,nasıl beslenmeli,genlde yumurta,buğday,süt,maya alerjilleri çıkıyor.bunlardan hangisine alerjin varsa belli bi zaman aralığında onların olduğu yiyeceklerdenuzak duruyorsun ve biorezonans tedavisiyle o alerjenini vücudundan atmış oluyorsun.ben şu ana kadar çok memnunum bu tedaviden.çok bilinen birşey değil,yeni yeni duyulmaya başladı.isterseniz internetten araştırabilirisiniz.tutmamasının nedeni yediklerimiz,içtiklerimizden de kaynaklanıyor olması çok doğal bence.sonuç olarak birşey tüketiyoruz ama vücudumz buna nasıl tepki veriyor hiç bilmiyoruz.bu tedavi vucudumuzu tanımamızada yardımcı oluyor....

Aaaa çok ilginç gerçekten.. ve çok mantıklıı :28: teşekkürler bilgi için :71:

IRMAK04 biorezonans tedavisi nedir ilk defa senden duyuyorum.nerde yaptırıyorsun. merak ettim doğrusu

dediğim gibi daha yeni yeni duyuluyor,ama çok faydalı bir tedavi,ben istanbul bahçelievlerde, kadın doğumcu var orda yaptırıyorum.
şuan yumurta alerjim var,içinde yumurta olan herşeyden uzak duruyorumçok kapsamlı bir tedavi.şuan burda ne kadarda anlatsam,anlaşılmayabilir.en önemli olanı vucudu dengeliyor,yediklerimize dikkat etmemizi sağlıyor.vs....

Back
X