Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.

aynen öle hakkında hayırlı rabbim vakti zamanını uygun görmemiş bakarsın hemen arkasından hamile kalırsın hayırlısı diyelımmmm...

öncelikle herkese slmlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebk yöntemi ile inşallah haile kalanlardan olucam bugün trasferin 5.günü ama çok merak ediyorum ilk günlerde belirtiler varmıydı diye bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazarsa çok sevinirim

tubasinop arkadaşım öncelikle rabbim sana da sabrını versin bende senle aynı gün aynı sonucu aldım biliyosundur hakkımızda hayırlısı dün çok üzgündüm ama üzülerek olmuyor ne yapalım inşallah tüp bebek ertesi kendiliğinden hamile kalanlardan oluruz

kızlar aranızda bilen vardır diye sormak istiyorum ben tüp bebek için sgk rapor çıkarmak istiyorum şimdiye kadar çatlatma aşılama tüp bebek denemelerim özelde olmuştu ordan belgeleri falan istemek mi gerekiyor daha doğrusu şöyle sorayım tüp bebek için sgk rapor nasıl çıkarılır

tubasinop arkadaşım öncelikle rabbim sana da sabrını versin bende senle aynı gün aynı sonucu aldım biliyosundur hakkımızda hayırlısı dün çok üzgündüm ama üzülerek olmuyor ne yapalım inşallah tüp bebek ertesi kendiliğinden hamile kalanlardan oluruz

inşallah canım inşallahhh..... bende bugun daha ıyıyıımmm .. uzulsemde emlımden hıcbıse gelmıyo cunku. belkı de yuce allahı sabrımızı denıyordur. elbet bızde bırgun mutlu haberlerımızı alırız. sen nerde tedavı gormustun

öncelikle herkese slmlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebk yöntemi ile inşallah haile kalanlardan olucam bugün trasferin 5.günü ama çok merak ediyorum ilk günlerde belirtiler varmıydı diye bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazarsa çok sevinirim

:nazar:Hoşgeldin inşallah test sonucun pozitif olur Bebeğin sana sıkı sıkı tutunur :49::49:

Kvz, antalya81 nerelerdesiniz yahuu :126:

slm ben burdayım..bu aralar işler yoğun ...ama siteyi hergün takip ediyorum...allahım herkesin gönlüne göre versin...güzel haberlere seviniyorum...sonuçları negatif olanlara üzülüyorum..

kvz ....nerelerdesin...bende merak ettim....

ben burdayım daaa şükürler olsunn antalya81 yok buaralar girmiyor neden acabaa bişey olmasındaa...

canım benim..bende buralardayım...hergün siteyi kontrol ediyorum....haklısın pek sesim soluğum çıkmıyor...işler yoğun bu ara...bebekte bende iyiyim...bu hafta ikili tarama yaptırıcam...perşembe de doktor kontrolümüz var....doktor cinsiyeti söylemeye çalışayım dedi...bakalım hayırlısı....gerçi etrafımda herkes erkek diyor... bekleyip görücez...siz neler yapıyorsunuz...cinsiyet belli oldu mu???...gerçi sağlıkla elimize alalımda erkek kız fark etmez....

arkadaşlar bilmiyorum haberiniz varmı biorezonans tedavisinden ama....ben 3. tüp bebeğe başlamadan önce biorezonans tedavisi görüyorum,
bu tedavininde katkısı olabiliyormuş tüp bebek için.vücutta neye karşı alerjin var,nasıl beslenmeli,genlde yumurta,buğday,süt,maya alerjilleri çıkıyor.bunlardan hangisine alerjin varsa belli bi zaman aralığında onların olduğu yiyeceklerdenuzak duruyorsun ve biorezonans tedavisiyle o alerjenini vücudundan atmış oluyorsun.ben şu ana kadar çok memnunum bu tedaviden.çok bilinen birşey değil,yeni yeni duyulmaya başladı.isterseniz internetten araştırabilirisiniz.tutmamasının nedeni yediklerimiz,içtiklerimizden de kaynaklanıyor olması çok doğal bence.sonuç olarak birşey tüketiyoruz ama vücudumz buna nasıl tepki veriyor hiç bilmiyoruz.bu tedavi vucudumuzu tanımamızada yardımcı oluyor....

bu arada, benim bir tanıdığım alerji var ama henüz tam olarak neye var bilmiyoruz :44: Onlara bir söyleyeyim, ücretlendirme nasıl oluyor acaba? seans başı mı?

bu arada, benim bir tanıdığım alerji var ama henüz tam olarak neye var bilmiyoruz :44: Onlara bir söyleyeyim, ücretlendirme nasıl oluyor acaba? seans başı mı?

canım ücretlendirme heryere göre değişir herhalde,ben haftada bir gidiyordum ilk zamanlar,evet her seansda ücret ödüyorsun.sonra dengelenmeye başladıkça 15 günde bir çağırıyor,sonra ayda bir çağırıyor yani vcucut yapına göre değişiyor.inş.tedavime de yardımcı olur.ama mantıklı düşününce benim aklıma çok yatmıştı ilk duyduğumda.sizde ist.da oturuyorsanız yardımcı olurum gitmek isteyenlere.

Son düzenleme:
amin cnm allah hepimizede kısmet etsin inşallah ama artık test yapmak yok :130:anlaştıkmı?kan testinin sonucunu 2 saat sonra filan veriyorlar
slm cnm bugun cok uzgunum sabah kanamam oldu hafim ama yinede kanamam oldu of ilk seferde oyle oldu ne yapicam bilmiyorum suan olmeye raziyim cok zoruma gidiyor artik

slm cnm bugun cok uzgunum sabah kanamam oldu hafim ama yinede kanamam oldu of ilk seferde oyle oldu ne yapicam bilmiyorum suan olmeye raziyim cok zoruma gidiyor artik

Belkide bebeğin sana tutunduğu için kanaman oluyor hemen bozma moralini :38:

Kan testinde sıfırı görene kadar umudunu yitirme

Son düzenleme:

yasmininde dediği gibi bazen olabiliyor böyle ara kanamaları böyle olupta hamile kalan arkadaşlarda oldu lütfen bu kadar üzme kendini ölmeye razıyım filan hayırlısını iste allahtan:16:bakk ben 15 yıldır istemediğim sözler işitiyorum çevreden 3 kere negatifi gördüm o kadar masraf üzüntü ama elden birşey gelmiyor canım ya allah böyle istiyor demekki diyorum .kendine iyi bak

Arkadaşlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.ablam tüp bebek yaotırdı.şu an 6 aylık hamile.ancak son 1 aydır sürekli tansiyonu yükseliyor.dünde yükselmiş.şu an hastanede yatıyor.ve çok korkuyoruz.internette araştırdım.bunun hem bebeğe hemde anneye çok zararı varmış.erken doğuma ve ( allah korusun) annenin ölümüne bile neden oluyormuşböle bir durumla karşılaşan varmı acaba.ne olur bilen varsa yardımcı olsun.bunun nedeni nedir.tansiyon neden yükselir.ve kötü sonuca neden olurmu???

Arkadaşlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.ablam tüp bebek yaotırdı.şu an 6 aylık hamile.ancak son 1 aydır sürekli tansiyonu yükseliyor.dünde yükselmiş.şu an hastanede yatıyor.ve çok korkuyoruz.internette araştırdım.bunun hem bebeğe hemde anneye çok zararı varmış.erken doğuma ve ( allah korusun) annenin ölümüne bile neden oluyormuşböle bir durumla karşılaşan varmı acaba.ne olur bilen varsa yardımcı olsun.bunun nedeni nedir.tansiyon neden yükselir.ve kötü sonuca neden olurmu???

Etrafımda da böyle bir şey yaşana rastlamadım ama doktoru hastaneye yatırdıysa bildiği bir şey vardır bence doktoruna sorun o size daha iyi bir açıklama yapar...

Çok geçmiş olsun evladını ablana,ablanı da evladına bağışlasın inşallah zamanı geldiğinde bebeğini kucağına alır ablan :emir_bebek:

Çok teşekkür edrim canım.bu gün doktorunu arayıp hastaneye yatırdığımızı söledim.hiç ayakta durmasın sürekli yatsın dedi.çok ciddi bir durummuş.ölümüne neden olabilir dedi.allah korusun.ablama bunu sölemedim ama.yatması için çok ısrar ettim.inşaallah düzelir.rabbim yardımcımız olsun .hepimizin

Çok teşekkür edrim canım.bu gün doktorunu arayıp hastaneye yatırdığımızı söledim.hiç ayakta durmasın sürekli yatsın dedi.çok ciddi bir durummuş.ölümüne neden olabilir dedi.allah korusun.ablama bunu sölemedim ama.yatması için çok ısrar ettim.inşaallah düzelir.rabbim yardımcımız olsun .hepimizin

İnşallah her şey yolunda gider sorunsuz alır evladını kucağına az kalmış 3 ay daha sabrederse bebeğiniz bir şey olmadan...

Back
X