Kvz, antalya81 nerelerdesiniz yahuu :126:
ben burdayım daaa şükürler olsunn antalya81 yok buaralar girmiyor neden acabaa bişey olmasındaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben sonucumu aldım. malesef NEGATIF. kendımı toparlamaya calısıyorum suan. hakkımızda hayırlısı boyleymıs demekten baska caremız yok.
tubasinop arkadaşım öncelikle rabbim sana da sabrını versin bende senle aynı gün aynı sonucu aldım biliyosundur hakkımızda hayırlısı dün çok üzgündüm ama üzülerek olmuyor ne yapalım inşallah tüp bebek ertesi kendiliğinden hamile kalanlardan oluruz
öncelikle herkese slmlar iyi akşamlar aranıza yeni katıldım bende tüp bebk yöntemi ile inşallah haile kalanlardan olucam bugün trasferin 5.günü ama çok merak ediyorum ilk günlerde belirtiler varmıydı diye bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazarsa çok sevinirim
ben burdayım daaa şükürler olsunn antalya81 yok buaralar girmiyor neden acabaa bişey olmasındaa...
arkadaşlar bilmiyorum haberiniz varmı biorezonans tedavisinden ama....ben 3. tüp bebeğe başlamadan önce biorezonans tedavisi görüyorum,
bu tedavininde katkısı olabiliyormuş tüp bebek için.vücutta neye karşı alerjin var,nasıl beslenmeli,genlde yumurta,buğday,süt,maya alerjilleri çıkıyor.bunlardan hangisine alerjin varsa belli bi zaman aralığında onların olduğu yiyeceklerdenuzak duruyorsun ve biorezonans tedavisiyle o alerjenini vücudundan atmış oluyorsun.ben şu ana kadar çok memnunum bu tedaviden.çok bilinen birşey değil,yeni yeni duyulmaya başladı.isterseniz internetten araştırabilirisiniz.tutmamasının nedeni yediklerimiz,içtiklerimizden de kaynaklanıyor olması çok doğal bence.sonuç olarak birşey tüketiyoruz ama vücudumz buna nasıl tepki veriyor hiç bilmiyoruz.bu tedavi vucudumuzu tanımamızada yardımcı oluyor....
bu arada, benim bir tanıdığım alerji var ama henüz tam olarak neye var bilmiyoruz :44: Onlara bir söyleyeyim, ücretlendirme nasıl oluyor acaba? seans başı mı?
slm cnm bugun cok uzgunum sabah kanamam oldu hafim ama yinede kanamam oldu of ilk seferde oyle oldu ne yapicam bilmiyorum suan olmeye raziyim cok zoruma gidiyor artikamin cnm allah hepimizede kısmet etsin inşallah ama artık test yapmak yok :130:anlaştıkmı?kan testinin sonucunu 2 saat sonra filan veriyorlar
slm cnm bugun cok uzgunum sabah kanamam oldu hafim ama yinede kanamam oldu of ilk seferde oyle oldu ne yapicam bilmiyorum suan olmeye raziyim cok zoruma gidiyor artik
slm cnm bugun cok uzgunum sabah kanamam oldu hafim ama yinede kanamam oldu of ilk seferde oyle oldu ne yapicam bilmiyorum suan olmeye raziyim cok zoruma gidiyor artik
Arkadaşlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum.Lütfen bana yardımcı olun.ablam tüp bebek yaotırdı.şu an 6 aylık hamile.ancak son 1 aydır sürekli tansiyonu yükseliyor.dünde yükselmiş.şu an hastanede yatıyor.ve çok korkuyoruz.internette araştırdım.bunun hem bebeğe hemde anneye çok zararı varmış.erken doğuma ve ( allah korusun) annenin ölümüne bile neden oluyormuşböle bir durumla karşılaşan varmı acaba.ne olur bilen varsa yardımcı olsun.bunun nedeni nedir.tansiyon neden yükselir.ve kötü sonuca neden olurmu???
Çok teşekkür edrim canım.bu gün doktorunu arayıp hastaneye yatırdığımızı söledim.hiç ayakta durmasın sürekli yatsın dedi.çok ciddi bir durummuş.ölümüne neden olabilir dedi.allah korusun.ablama bunu sölemedim ama.yatması için çok ısrar ettim.inşaallah düzelir.rabbim yardımcımız olsun .hepimizin