Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

evet yasmin çok doğru,demekki ALLAH IM seni ama geç ama erken bigün evlat sahibi yapacak.düşün benim 2 yumurtayla sadece 7 tane çıktı.sonrada 5 tanesi döllendi çok kaliteli dediler,transfer günü sadece 2 tane kaliteli kaldi,diğerleri bölünemedi dediler.son 2 tane yumurtamla transferim oldu.çok kaliteli çok güzel bölündü falan dediler.inanmaktan başka çarem yok.bakalım hayırlısı ne olacak.bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum kafam karma karışık.ama dün aşırı derecede rahmim ağrıdI sancısından duramadım.neden böyle oldum anlamadım açıkcası.diğer ilk ikisinde hiç böyle olmamıştım.ilk defa böyle sancı çektim.bi yandanda korktum ne oluyor diye.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.:18:

İnşallah sana sıkı sıkı tutunuyorlardı bu ağrılar bu yüzdendir ben her ağrı çektiğimde inşallah tutundukları için ağrıyordu dedim ve yeter ki tutsunlar ben 9 ay bu ağrıyı çekmeye razım diyordum...

Kader Allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin....

Benimde geçen hafta transferim oldu kızlar benimde kasıklarımda ve belimde az ağrılar var inşallah benim bebişler tutunmuştur

selamlar..yasmincim biri normal 2.dondurulmuş embriyo olmak üzere 2 negatifi görmüş biri olarak hissettiklerini az çok anlıyorum ..daha bu ay aldım 2.negatifimi ve içim acayip yanıyor ..bir endişe duygusu sardı sanki olmayacakmış gibi geliyor insana değil mi?doktorların herşey mükemmel dediği embriyolar bana birtürlü tutunamıyr nedeni yok ..sadece rabbim zamanını bekliyor ..kötü hisleri bertaraf et lütfen ben öyle yapıyorum ve diyorum ki er ya da geç olacak birgün bende anne olacağım allahın izniyle inşallah..güzel allahım bana sabır dayanma gücü versin diyorum .bu yolda pes etmedikçe hepimiz anne olacağız birgün .üzüntü yaşa bitir canım çünkü zaman tekrar mücadeleye devam zamanı :)bak ben şimdiden plan projeye başladım önce histereskopi sonra geride olan 2 tane dondurma bebişimi deniyeceğim inşaalah bu sefer annelerinde kalırlar keratalar :)hepinize sevgiler ..birgün bizde başaracağız..

süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim

süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim

ya ben şimdi düşünüyorumda nasıl sürescini kaç gün sürdüğü yaşamış denemiş birilerinden duymak istiyorummm

adetin üçüncü günü çağırıyrlar yumurtaların durumuna bakıyorlar başalmaya uygunsa gün veriyorlar ilaçlar veriyor onları kullanıyorsun yumurtaları büyütmek için sonra sana gün veriyorlar o gün yumurta toplamı işemi gerçekleşiyor tekrar yeni ilaçlar veriliyor transfer günü için gün veriyorlar

adetin üçüncü günü çağırıyrlar yumurtaların durumuna bakıyorlar başalmaya uygunsa gün veriyorlar ilaçlar veriyor onları kullanıyorsun yumurtaları büyütmek için sonra sana gün veriyorlar o gün yumurta toplamı işemi gerçekleşiyor tekrar yeni ilaçlar veriliyor transfer günü için gün veriyorlar

1 ay içinde herşey yapılıyor transfer işleminden sonra 12 gün sonra belli oluyor

tatlım işte bana o gün sayıları önemli diyelim ki başlamaya uygun nasıl oluyo süreç hemen yumurta iğnesimi veriyorlar aynı gün nasıl oluyor

tatlım işte bana o gün sayıları önemli diyelim ki başlamaya uygun nasıl oluyo süreç hemen yumurta iğnesimi veriyorlar aynı gün nasıl oluyor

adetin üçüncü günü gittin ya yumurtaların üremeye uygun mu diye ultrasonla bakıyorlar eğer iyi durumdaysa tedavi için uygun diyor eğer uygun değilse bir sonraki aya başlatıyor.eğer uygunsa iğne veriyor yumurtaları büyütmek için hap veriyor.onları kullanıyorsun 10 gün sonra sanırım çatlatma iğnesini yapıyorsun.ertesi gün yumurta toplama işlemi yapılıyor.toplama işlemi yapıldıktan sonra 5 gün içinde sana dönüyorlar transfer işlemi yapılıyor sonra işemden sonra 12 gün 1 tane iğne ve hap kullanıyorsun 12.gün test yaptırıyorsun.

Back
X