Üzüldüm 10 gün önce bende negatif aldım seni anlıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir dahakine olur demekten başka çaremiz yok...
Allaha şükür iyiyim Rabbim başka dert vermesinSevdiğim adam yanımda ailem iyi başka ne istediğim
Yaz geldi bizim çiftlikte işler başladı arada oraya kaçıyorum 5 tane kedi yavrusu oldu onları görmek için gidiyorum ineklerimiz buzalayacak onların telaşı var....
Balkonumda ki güvercin yavrusu büyüdü uçmak için gün sayıyor
Sen nasılsın bebekle ilgili gelişme ne ne zaman ikinci testin arada kaçırıyorum yazılanları :44::44:
evet canım doğru söylüyorsun.insanın sevdikleri yanında olduğu sürece aşamayacağı şey yok.ALLAH sevdiklerimizn kötü gününü göstermesin.ayyy ne güzel yaa gözümde canlandı resmen.ne güzel temiz havada,doğanın içindesin.biz valla istanbulun havasında boğuluyoruz bazen.bende iyiyim canım.bugün 2.testimin sonucunu aldım 175,3 çıktı.doktorumu aradım biraz yavaş ilerlemiyormu diye.o da 2 katına yakın dedi.gayet iyi dedi.herkesin bünyesine göre değişirmiş oranlar.ama benim içime 1 tane doğuyor.haftaya perşembede kontrol var.