Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

annesi olan,
anne olan,
anne olmayı bekleyen,
anne olmak için uygun zamanı bekleyen
tüm güzel kadınlar; rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
Inanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş rabbim tarafından....
Işte bu yüzden şimdiden hepinizin anneler gününüzü gerçkutluyor, hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın annelik ve kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
Hepinizi çokkkkkkkkkk seviyorum ♥ ♥ ♥
[sıze=3][/sıze]

bunlar içten,samimi yazılmış ne kadar güzel cümleler yetercim.her zaman olduğu gibi yine beni çok duygulandırdın.aminnnnnnnnn,rabbim cümlemize bu duyguları tattırsın.senin bebişin seni belki biraz bekleticek ama,öyle bi zamanda gelecekki,öyle tatlı olacakki,o beklediğin günler onu kucağına aldığın an hepsi uçup gidecek.sen onunla tekrar doğacaksın...mevlam o günleri sana en yakın zamanda yaşatmayı nasip etsin.sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun canım benim.

bunlar içten,samimi yazılmış ne kadar güzel cümleler yetercim.her zaman olduğu gibi yine beni çok duygulandırdın.aminnnnnnnnn,rabbim cümlemize bu duyguları tattırsın.senin bebişin seni belki biraz bekleticek ama,öyle bi zamanda gelecekki,öyle tatlı olacakki,o beklediğin günler onu kucağına aldığın an hepsi uçup gidecek.sen onunla tekrar doğacaksın...mevlam o günleri sana en yakın zamanda yaşatmayı nasip etsin.sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun canım benim.

canım benim sağol inşşşşş rabbim sana çok güzel bir anneler günü hediyesi gönderdi darısda biz bekleyenler olsun inşş

Son düzenleme:
ANNESİ olan,
ANNE olan,
ANNE OLMAYI BEKLEYEN,
ANNE OLMAK için uygun zamanı bekleyen
Tüm güzel kadınlar; Rabbim bize böyle bir şans verdiği için mutlu olmalıyız...
İnanıyorum ki beklentilerimiz mutlu sonlanacak... Dualarım ve umutlarım, dileklerim hep bu yönde....
Bizler bu dünya için çok değerliyiz lütfen bunu unutmayın... Böyle kutsal bi mucizeyi gerçekleştirmek sadece bizlere bahşedilmiş Rabbim tarafından....
İşte bu yüzden şimdiden Hepinizin ANNELER GÜNÜNÜZÜ kutluyor, Hepinizi kocamannnn öpüyorum...
Unutmayın Annelik ve Kadınlık bir gün değil bir ömür boyu sürecektir...
En kısa zamanda Rabbimin hepinizin kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlarınızı vermesini diliyorum...
HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİYORUM ♥ ♥ ♥

seninde anneler günün kutlu olsun.ama ben çok kötü oluyorum kızlar anneler gününde cnm annemi çook seviyorum ancak anneler gününü babalar gününü(babamı babalar gününde kaybettiğim için)hiç sevmiyorummm:14:

seninde anneler günün kutlu olsun.ama ben çok kötü oluyorum kızlar anneler gününde cnm annemi çook seviyorum ancak anneler gününü babalar gününü(babamı babalar gününde kaybettiğim için)hiç sevmiyorummm:14:

kuzum başın sağolsunn ben de babamı kaybetim ne olursa olsun ne zaman kaybedersen et baba acısı bambaşka bir şey ben başıma ne zaman kötü bir şey gelse babam olsaydı bunu engelrdi diye düşünüyorummm :43::43::43::43::43::43:bu yaşımda hala onun desteğii gölgesini arıyorum:14::14::14::14::14::14::14:

evet cnmmmm eksikliği çok hissediliyor allahım annemi eksik etme başımızdan diyorum anneler gününüde anne olamadığım için sevmiyorum yeğenlerim filan arıyorlar kutluyorlar ama duygusal geçiriyorum o günü.yarın bizler için mutsuz bir gün yetercim:25: ama neyseki annelerimiz var bunada şükrediyorummm:30:

Anne olanların,Anne adaylarının

$anneler003.webp

Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657 Eki Görüntüle 414657

evet cnmmmm eksikliği çok hissediliyor allahım annemi eksik etme başımızdan diyorum anneler gününüde anne olamadığım için sevmiyorum yeğenlerim filan arıyorlar kutluyorlar ama duygusal geçiriyorum o günü.yarın bizler için mutsuz bir gün yetercim:25: ama neyseki annelerimiz var bunada şükrediyorummm:30:

bebeğim hepimiz için zor bu kadar zamandır bekleyip anne olamamak böyle bir günde herkesin annesine hediyeler alıp hatırladığı günde bizlerin evlatlarımız tarafından degilde yeğenlerimzi arkadaşalrımız çocukları tarafından hatrlanmamız kolay değil ama sağlık olsun en azından yanına gidececğimiz annelerimiz var

Kızlar bende bütün arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Anne olsak da olmasak da biz de kadınız ve çoğumuz bir çok bebeğe bakmışızdır ömrümüz boyunca . Rabbim dileyen herkesi anne yapsın inşallah . Hepinizin duacısıyım. Allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib eder inşallah.

Cumartesi doktora gittim kızlar çok heyecanlıydım. Doktor biri kesin dedi. O 5.9 mm di. Diğeri 2.3 mm di ve ikincisi kan pıhtısı olabilir. HAftaya cumartesi tam belli olur dedi. Şimdi cumartesiye kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sizce iki mi? İkiz se biri neden çok küçük?

Kızlar bende bütün arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum. Anne olsak da olmasak da biz de kadınız ve çoğumuz bir çok bebeğe bakmışızdır ömrümüz boyunca . Rabbim dileyen herkesi anne yapsın inşallah . Hepinizin duacısıyım. Allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib eder inşallah.

Cumartesi doktora gittim kızlar çok heyecanlıydım. Doktor biri kesin dedi. O 5.9 mm di. Diğeri 2.3 mm di ve ikincisi kan pıhtısı olabilir. HAftaya cumartesi tam belli olur dedi. Şimdi cumartesiye kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sizce iki mi? İkiz se biri neden çok küçük?

aminnnnnnnnnnnnn.LONELY hadi gözün aydın canım.inş.ikizdirler.kaçıncı haftandasın şuan.

Back
X