Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! :(((((

canım benim yaaaa burda hıçkırıklara boğuldum resmen.hele o son söz yokmu yıktı beni.onunla tekrardan çocuk olmaya o kadar çok ihtiyacım varki :43::43::43::43::43:

Amin inşallah Rabbim bu mübarek aylarda bizlerinde yüzünü güldürür....

Eşim zaten bayram günü belli olursa adını ramazan koyalım Ramazan bayram işte isim bulduk diyor,hee dedim bebeği buldum doğurdum ismi kaldıydı pehhh :1::1:

Sende inşallar evladını kazasız belasız sağ sağlim kucağına alırısn inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

amin canım benim inşallah...

Amin inşallah

Pazartesi öğleden sonra transfer yapılacak dondurulmuşlar ,progesteron iğnesine başladım bugün 50 lik 2 tane
İnşallah Rabbim yüzüme güler arife günü test günüm olacak inşallah bir aksilik çıkmaz :emir_bebek:

canım inşallah çifte bayram yaşarız seninle....inan dualarımdasın...hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş...

seni burada görmek çok güzel özlemiş seni fıstık keyifler nasıl bakem

canım benim çok sağol,keyifler ALLAH I MA şükürler olsun çok iyi.herşey yolunda gidiyor.inş kalan 5 ayımı da böyle geçiririm.arada girip sizleri takip ediyorum.sizleri hiçbir zaman unutmam,her ne kadar yazamasamda hep aklımda ve dualarımdasınız.

canım inşallah çifte bayram yaşarız seninle....inan dualarımdasın...hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inş...
Amin inşallah :38:

Dua eden herkesten allah razı olsun .

Hayırlı Cumalar hepinize pazara gitmem gerekiyor haftaya çıkamıcam çünkü...

Bir de bir şeyi merak ettim herkes yanı şeyi söylüyor ben iğne olmak için iki kat aşağı merdiven iniyorum ikinci kattayım bana inme çıkma diyorlar ama merkezde transfer sonrası 20 merdiven iniyorum Allah ol dese 5 katta merdivende çıksam olur...Burada eve gelecek ne sağlıkçı var nede hemşire

Son düzenleme:
amin yeteeerim inşallah bayram bana bayram olur :49:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum bayram sana bayram olurrrrrrrrrrrrrr
biliyorsun benim sizinle ilgili hayalimmmmm ama beğenmessen buda olur

Eklentiler

• $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp
    $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Sağol iyiyim Allaha şükür ilaçlarımı kullanıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa perşembe günü doktor gittiğimde :10: belli olacak pazartesi yada salı günü transfer yapılacak...

Sen nasılsın

inşallah hayırlısıyla transferin olur.inşallah bu mübarek cuma gününde dualrın kabul olur bebeğin inşallah tutarda kucağına almk nasip olur.
bende iyiyim çok şükür benimde beş aylık oldu herşey yolunda çok şükür

Amin inşallah :38:

Dua eden herkesten allah razı olsun .

Hayırlı Cumalar hepinize pazara gitmem gerekiyor haftaya çıkamıcam çünkü...

Bir de bir şeyi merak ettim herkes yanı şeyi söylüyor ben iğne olmak için iki kat aşağı merdiven iniyorum ikinci kattayım bana inme çıkma diyorlar ama merkezde transfer sonrası 20 merdiven iniyorum Allah ol dese 5 katta merdivende çıksam olur...Burada eve gelecek ne sağlıkçı var nede hemşire

yasmin kesinlikle kısmetinde yazgında bu çocuk varsa olur...allah isterse herşey olur...transferden sonra tek yapmaman gereken ağır kaldırmamak...inan ben transfer sonrası neler neler yaşadım ve yaptım...sıkıntı stres iş güç anlatamam yaşadıklarımı..ama allahıma çok şükür bana evladımı bağışladı...gerçi daha kucağıma alamadım ama olsun ...dediğim gibi ... kafana hiç bişey takma .. hatta yapabiliyosan unut gitsin..taki tahlil gününe kadar... doktor bana çalışman avantaj dedi..ağır kaldırmamak koşuluyla mutlaka çalış kafanı dağıtırsın dedi.. sende kendini oyala .. sakın eve kapanıp kalma...
allah hayırlısını hayırlı evlatlar versin hepimize ...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum bayram sana bayram olurrrrrrrrrrrrrr
biliyorsun benim sizinle ilgili hayalimmmmm ama beğenmessen buda olur

İnan hepimizi hayali bu resimdekiler gibi olmak inşallah bizlerinde boy boy evladı olur :emir_bebek::emir_bebek:
inşallah hayırlısıyla transferin olur.inşallah bu mübarek cuma gününde dualrın kabul olur bebeğin inşallah tutarda kucağına almk nasip olur.
bende iyiyim çok şükür benimde beş aylık oldu herşey yolunda çok şükür
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah evladını almayı....

Seninde az kalmış çoğu gitmiş 4 ayda inşallah tatlı telaşla geçi verir :nazar::nazar:

yasmin kesinlikle kısmetinde yazgında bu çocuk varsa olur...allah isterse herşey olur...transferden sonra tek yapmaman gereken ağır kaldırmamak...inan ben transfer sonrası neler neler yaşadım ve yaptım...sıkıntı stres iş güç anlatamam yaşadıklarımı..ama allahıma çok şükür bana evladımı bağışladı...gerçi daha kucağıma alamadım ama olsun ...dediğim gibi ... kafana hiç bişey takma .. hatta yapabiliyosan unut gitsin..taki tahlil gününe kadar... doktor bana çalışman avantaj dedi..ağır kaldırmamak koşuluyla mutlaka çalış kafanı dağıtırsın dedi.. sende kendini oyala .. sakın eve kapanıp kalma...
allah hayırlısını hayırlı evlatlar versin hepimize ...
Aslında hiç heyecan yok ve stresim de yok inanılmaz sakinim elimden geldiği kadar koruyor kendimi ...Bu sefer annemde yok yanımda mübarek gün annem babam kardeşim oruç tutuyorlar gerek yok dedim ne gerek var insanlarını yerinden etmeye kendi başımın çaresine bakarım ben :34::34:

Allah büyüktü olmazsa gene napalım alıştım nasıl olsa gene yaptırırım :27::27:

Son düzenleme:
İnan hepimizi hayali bu resimdekiler gibi olmak inşallah bizlerinde boy boy evladı olur :emir_bebek::emir_bebek:

Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah evladını almayı....

Seninde az kalmış çoğu gitmiş 4 ayda inşallah tatlı telaşla geçi verir :nazar::nazar:

Aslında hiç heyecan yok ve stresim de yok inanılmaz sakinim elimden geldiği kadar koruyor kendimi ...Bu sefer annemde yok yanımda mübarek gün annem babam kardeşim oruç tutuyorlar gerek yok dedim ne gerek var insanlarını yerinden etmeye kendi başımın çaresine bakarım ben :34::34:

Allah büyüktü olmazsa gene napalım alıştım nasıl olsa gene yaptırırım :27::27:

canım benim inşş sağlıkla sıhatle rabbim nasip etsin ehpimize

Yarın transfer günüm embriyolarım inşallah sorunuz çözülürler 4 tane umudum var Rabbim yarı yolda bırakmasın kimseyi,
Allahım ne olur bu son olsun inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

Yarın transfer günüm embriyolarım inşallah sorunuz çözülürler 4 tane umudum var Rabbim yarı yolda bırakmasın kimseyi,

canım bu gün büyük gün sağlıkla gittt allahın izni ile bebişlerini al ve gel inşşşş

canım dualarım seninle,inş.herşeyin yolunda gider bebişlerini alıp evine gidersin.sonrada bir ömür seni bırakmazlar inş.çok çok rahat ol.bu tedavide biliyorsun en önemli şey stres olmamak,ALLAH ım alnına yazdıysa herşekilde olur ama yinede rahat ol.seni tanımıyorum belki ama senin sonuna kadar çok güzel bir anne olacağına YÜREKDEN inanıyorum.:49::49::49:

allah hayırlısını hayırlı evlatlar versin hepimize ...[/
slm canım.ben seni çok merak ediyordum.nerdeyse aynı günlerde hamileydik.sonra noldu

canım çok sevindim,bugün bebişlerle ilk günün demek,umarım herşey sorunsuz geçer 9 ay 10 gün süerer inşaallah seni bırakmasınlar... beni hatırlamışsındır umarım ben sizi unutmadım hep duacınızım.. benim bebiş 4 aylık oldu bile zaman çabuk geçiyor onlarla.darısı tüm isteyenlere aminn

canım benım transferın ınsallah sorunusuz gecmıstır :) dedıgını gıbı bu son olsun ve en guzel bayram hedıyenız olsun ınsallahh:))) cıfte bayram yapacaksınız ınsallahh :)))

allah hayırlısını hayırlı evlatlar versin hepimize ...[/
slm canım.ben seni çok merak ediyordum.nerdeyse aynı günlerde hamileydik.sonra noldu

slm canım... oğlumda bende iyiyiz çok şükür... 8 aylık hamileyim şuan...2 hafta önde gidiyor bebek doktorumuz öyle söyledi...doğum eylül ortası gibi inşallah.... sen nasılsın..nasıl gidiyor?????

Back
X