• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kimle gittiniz?

kubraack

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Merhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi

Yaaa bende öyle düşünüyorum yine fikir almak istedim çok saolun 🤍
Hatta sürecinizi kimseyle paylaşmayın sürekli merak Edip sorduklarında daha çok stres oluyorsunuz kendi içinizde yaşayın stresli olmayın sakin olun güzel bir süreç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ben de eşimle gittim. Başkalarının gelmesi bence çok anlamsız olur. Kv anne falan zaten napcak ki orda.

bence anneye kvye hic soyleme bile
bilmesinler ekstra stresten baska birseye yaramaz bilmeleri. bir de yasi buyuk insanlarin agzi gevsek oluyor, anan/kvn bacisina soyler bacisi kizina soyler o gider herkese soyler sonra sacma sapan insanlardan "mekkeden adem elmasi getirin su duayi okuyun olur, tanidigimin 10 sene olmamis o elmayi yiyince olmus" diye tavsiyelerini dinlersiniz

Merhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi
Merhaba, hayırlı olsun süreciniz 🌸 eğer söylemediyseniz eşiniz ve siz dışında kimse sürecinizi bilmesin. Yumurta toplama ve transfer zor bir işlem değil. Sadece eşinizin yanınızda olmadı yeter. Başka kimseye ihtiyacınız yok. Sorununuz ne bilmiyorum ama süreç bazen maalesef uzayabiliyor. Aile bildiğinde insan stres oluyor. Naçizane önerim eşinizle yaşayın bu süreci. Biz öyle yaptık, çok mutluyuz. 💞 Aile olmak da bunu gerektirir 🫠

bence anneye kvye hic soyleme bile
bilmesinler ekstra stresten baska birseye yaramaz bilmeleri. bir de yasi buyuk insanlarin agzi gevsek oluyor, anan/kvn bacisina soyler bacisi kizina soyler o gider herkese soyler sonra sacma sapan insanlardan "mekkeden adem elmasi getirin su duayi okuyun olur, tanidigimin 10 sene olmamis o elmayi yiyince olmus" diye tavsiyelerini dinlersiniz
Ben o elmayı yedim hahahah 😂😂

Eşimle bendim sadece ekstra başka birini gerektirecek bir işlem değil

hamile kaldin mi peki sonra 😅😅
Annem kızım çocuk istiyor olmuyo falan demiş kadında ben sana okunmuş elma vericem onu yesin cocugu olur falan demiş aynı senin yazdığın şeyleri demiş 😂 ben elmayı yedim bir hafta sonra tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitif oldu ama ben elmayı çoktan unuttum sen yazınca hatırladım 😂 etkisi var mıdır bilmem

her öneri iyi niyetli ama insanin yarasi neredeyse iyi niyetli öneriler bile kalbi kirar
o yuzden ben cok ketum bir insanimdir. kolay kolay herkesle derinlerdeki seylerimi paylasmam
Ben de kimseye demiyordum ama maalesef büyükler ağzında tutamiyor. Enn güzeli bu süreci eşinle atlatmak

Kayınvalidenin falan ne işi var ya, eşinizle gidin, o gelemiyorsa kız kardeş ya da anne, tek kişi, herkes herşeyin içinde olmasın

Maalesefki anneler biliyor şimdi yorumları okudugumda dahi keşke demeseydim diyorum

Annem kızım çocuk istiyor olmuyo falan demiş kadında ben sana okunmuş elma vericem onu yesin cocugu olur falan demiş aynı senin yazdığın şeyleri demiş 😂 ben elmayı yedim bir hafta sonra tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitif oldu ama ben elmayı çoktan unuttum sen yazınca hatırladım 😂 etkisi var mıdır bilmem
Bi ara banada verdiler sanrm cok az yemiştm

Back
X