Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bende öyle düşünüyorum yine fikir almak istedim çok saolunAslaa kimseyi istemedim sadece eşim vardı. İyi ki de öyle yapmışım
Hatta sürecinizi kimseyle paylaşmayın sürekli merak Edip sorduklarında daha çok stres oluyorsunuz kendi içinizde yaşayın stresli olmayın sakin olun güzel bir süreç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahYaaa bende öyle düşünüyorum yine fikir almak istedim çok saolun![]()
Merhaba, hayırlı olsun sürecinizMerhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi
Ben o elmayı yedim hahahahbence anneye kvye hic soyleme bile
bilmesinler ekstra stresten baska birseye yaramaz bilmeleri. bir de yasi buyuk insanlarin agzi gevsek oluyor, anan/kvn bacisina soyler bacisi kizina soyler o gider herkese soyler sonra sacma sapan insanlardan "mekkeden adem elmasi getirin su duayi okuyun olur, tanidigimin 10 sene olmamis o elmayi yiyince olmus" diye tavsiyelerini dinlersiniz
her öneri iyi niyetli ama insanin yarasi neredeyse iyi niyetli öneriler bile kalbi kirarBen o elmayı yedim hahahah![]()
Eşimle bendim sadece ekstra başka birini gerektirecek bir işlem değilMerhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi
Annem kızım çocuk istiyor olmuyo falan demiş kadında ben sana okunmuş elma vericem onu yesin cocugu olur falan demiş aynı senin yazdığın şeyleri demişhamile kaldin mi peki sonra![]()
Ben de kimseye demiyordum ama maalesef büyükler ağzında tutamiyor. Enn güzeli bu süreci eşinle atlatmakher öneri iyi niyetli ama insanin yarasi neredeyse iyi niyetli öneriler bile kalbi kirar
o yuzden ben cok ketum bir insanimdir. kolay kolay herkesle derinlerdeki seylerimi paylasmam
Kayınvalidenin falan ne işi var ya, eşinizle gidin, o gelemiyorsa kız kardeş ya da anne, tek kişi, herkes herşeyin içinde olmasınMerhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi
Kesinlikle öyle başta annelere dedk onda bile pişmanım şuanBen de kimseye demiyordum ama maalesef büyükler ağzında tutamiyor. Enn güzeli bu süreci eşinle atlatmak
Bi ara banada verdiler sanrm cok az yemiştmAnnem kızım çocuk istiyor olmuyo falan demiş kadında ben sana okunmuş elma vericem onu yesin cocugu olur falan demiş aynı senin yazdığın şeyleri demişben elmayı yedim bir hafta sonra tüp bebeğe başladık ilk denemede pozitif oldu ama ben elmayı çoktan unuttum sen yazınca hatırladım
etkisi var mıdır bilmem