• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte kimle gittiniz?

Merhaba, hayırlı olsun süreciniz 🌸 eğer söylemediyseniz eşiniz ve siz dışında kimse sürecinizi bilmesin. Yumurta toplama ve transfer zor bir işlem değil. Sadece eşinizin yanınızda olmadı yeter. Başka kimseye ihtiyacınız yok. Sorununuz ne bilmiyorum ama süreç bazen maalesef uzayabiliyor. Aile bildiğinde insan stres oluyor. Naçizane önerim eşinizle yaşayın bu süreci. Biz öyle yaptık, çok mutluyuz. 💞 Aile olmak da bunu gerektirir 🫠
Cok haklısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin 🤍

bence anneye kvye hic soyleme bile
bilmesinler ekstra stresten baska birseye yaramaz bilmeleri. bir de yasi buyuk insanlarin agzi gevsek oluyor, anan/kvn bacisina soyler bacisi kizina soyler o gider herkese soyler sonra sacma sapan insanlardan "mekkeden adem elmasi getirin su duayi okuyun olur, tanidigimin 10 sene olmamis o elmayi yiyince olmus" diye tavsiyelerini dinlersiniz
Ah maalesef dedik 🤦🏻‍♀️

Merhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi
Merhaba eşimle tüp bebek tedavisine başlicaz ben bu süreçte toplama veya transfer zamanı yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum sizler nasıl yapmıstınız anneniz veya kayınvalideniz geldilermi
Niye gelsinler eşimden başkasına gerek yok

Hatta sürecinizi kimseyle paylaşmayın sürekli merak Edip sorduklarında daha çok stres oluyorsunuz kendi içinizde yaşayın stresli olmayın sakin olun güzel bir süreç Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Gerçekten öyle ben ilk transferimde arkadaslarimdan bir kaç kişiye söylemiştim inanır mısın o telefonlar hiç susmadı. Bide beta artışım 2 katı olmuyordu onun ayrı stresini yaşıyordum bide telefonda 3 5 kişiye tek tek acikliyordum ki bunlar arkadaşım. Kayınvalidemlerin haberi yok olsa zaten bide artı onlarin soruları stres üstüne stres olurdum. Hastaneye de eşimle git gerekiyorsa izin alsin. Çünkü bu ikinizin bebeği, en çok ikiniz iyi gelirsiniz birbirinize. Mümkünse çok çok az kisiye bahset yoksa o telefonlar hiç susmaz. Ben şimdi 2. Transferim oldum kimseler bilmiyor kafam o kadar rahat ki

Gerçekten öyle ben ilk transferimde arkadaslarimdan bir kaç kişiye söylemiştim inanır mısın o telefonlar hiç susmadı. Bide beta artışım 2 katı olmuyordu onun ayrı stresini yaşıyordum bide telefonda 3 5 kişiye tek tek acikliyordum ki bunlar arkadaşım. Kayınvalidemlerin haberi yok olsa zaten bide artı onlarin soruları stres üstüne stres olurdum. Hastaneye de eşimle git gerekiyorsa izin alsin. Çünkü bu ikinizin bebeği, en çok ikiniz iyi gelirsiniz birbirinize. Mümkünse çok çok az kisiye bahset yoksa o telefonlar hiç susmaz. Ben şimdi 2. Transferim oldum kimseler bilmiyor kafam o kadar rahat ki
Bende öyle çok pişmanım mecburen izin konusunda sıkıntı yaşamamak için iş arkadaşlarıma söyledim ama keşke söylemeseydim kendi ailemde biliyor keşke bilmeselerdi

Gerekiyorsa iş arkadaslariniza kibarca söyleyin ben izin sıkıntısi yaşamamak için söyledim ama bu konuslar hakkında çok konuşmak istemiyorum, sizden ricam sürekli sormazsaniz çok sevinirim vs diye konusun. Yoksa her gün biri arar detaylı bilgi ister ki bence detaya gerek yok. Herkes ortamda konuşacak diye millete laf anlatmayın, konuyu değiştirip geçin. Çünkü insan psikolojik olarak çok yıpranıyor. Ben boş gebelik yaşadım niye öyle oluyormuş vs vs yaaa var ya sonunda dedim bnde bilmiyorum internetten bakın,, eee doktorlar ne diyor sorular hiç bitmiyordu. Bu transferimde kimsenin haberi yok kafam o kadar rahat ki çok şükür herkese tavsiye ederim ne kadar az kişi bildi o kadar kafa rahatlığı 😊

Gerekiyorsa iş arkadaslariniza kibarca söyleyin ben izin sıkıntısi yaşamamak için söyledim ama bu konuslar hakkında çok konuşmak istemiyorum, sizden ricam sürekli sormazsaniz çok sevinirim vs diye konusun. Yoksa her gün biri arar detaylı bilgi ister ki bence detaya gerek yok. Herkes ortamda konuşacak diye millete laf anlatmayın, konuyu değiştirip geçin. Çünkü insan psikolojik olarak çok yıpranıyor. Ben boş gebelik yaşadım niye öyle oluyormuş vs vs yaaa var ya sonunda dedim bnde bilmiyorum internetten bakın,, eee doktorlar ne diyor sorular hiç bitmiyordu. Bu transferimde kimsenin haberi yok kafam o kadar rahat ki çok şükür herkese tavsiye ederim ne kadar az kişi bildi o kadar kafa rahatlığı 😊
Ne zaman transfer olmuştunuz ? O kadar haklısınız ki prednol kullanıyorum mesela onu niye kullanıyorsun ki birde onlara açklama yapıyorum

Sadece eşim. Hep eşim. Baksa kimseyi istemem.

Ne zaman transfer olmuştunuz ? O kadar haklısınız ki prednol kullanıyorum mesela onu niye kullanıyorsun ki birde onlara açklama yapıyorum
20 temmuzda oldum yarın test günüm.
Emin ol süreç bitince bide onlara aciklama yapmakla uğraştığın için kendine kızacaksın. Mesela yumurta toplama işlemi tedavisinde her gün atarlardı noldu noldu. Bı keresinde hastaneden sonra otele gectik otelde uyumuşum ikindi gibi yorgunum telefon çaliyor, mesaj atmış cevap vermemişim demekki bir isim vardır belki uyuyorumdr değil mi niye ariyorsnz ki sonrasında hep kibarca uyardım. Bana bile bu süreç çok ağir geliyor lütfen bsy soylenecegi zaman söylerim dedim biraz bıraktılar. Bu sefer hiç kimsenin haberi yok en azından kafam çok rahat

20 temmuzda oldum yarın test günüm.
Emin ol süreç bitince bide onlara aciklama yapmakla uğraştığın için kendine kızacaksın. Mesela yumurta toplama işlemi tedavisinde her gün atarlardı noldu noldu. Bı keresinde hastaneden sonra otele gectik otelde uyumuşum ikindi gibi yorgunum telefon çaliyor, mesaj atmış cevap vermemişim demekki bir isim vardır belki uyuyorumdr değil mi niye ariyorsnz ki sonrasında hep kibarca uyardım. Bana bile bu süreç çok ağir geliyor lütfen bsy soylenecegi zaman söylerim dedim biraz bıraktılar. Bu sefer hiç kimsenin haberi yok en azından kafam çok rahat
Yarın test gününe kadar dayanabildin mi evde test yapmadan

Hayırlı olsun canım inşallah her şey gönlünce olsun ilk tedavinde sağlıklı pozitifleri görürsün inşallah Amin 🙏
Ben diğer tedavilerim de bahsetmiştim ama baktım ki tüp bebekten anlamayanlara anlatmakta ayrı bir dert. Son tedavim de sadece ben ve eşim biliyorduk her şey bitti hamile kaldım hatta 3 aylık oldu gebeliğim. öyle ailelere söyledik bana kalsa 5 aya kadar söylemeyi düşünmüyordum ama eşim dedi artık söyleyelim 🤗

Ben aşılama sürecindeyim bir ben bir eşim biliyur kardeşime bile söylemiyorum ablam saniyur ki ilaç tedavisi aşılama bile demedim tutmadı zaten bu ay yine olacam ama söylemeyi düşünmüyorum sadece eşim zaten iğne kontrol günleri tek giderim çok rahat eşim sürekli arar sorar ama gelmesini istemiyorum çalışıyor zaten ihtiyacımiz olduğu için sürekli soroyur eşimin kardeşi abisi işte gidin tedavi olun onlar bile bilmiyor annem dahi çünkü yarın ufak bir şeyde işte tedavi oldun olmadı işte çocuğun olmuyur gibisinden yıllarca söylerler o yüzden söylemeyin diyecem zaten herkes biliyor 😄bir bahane uydurun gitmiyur um diyin bende bu ay işte gittim doktru zamana ihtiyacın var kürtajdan sebebi diyerek uzatıyorum gerçekten öyle dün jinekoloji gittim rahim kalınlığım kürtajdan sonra ilk defa 7 mm gördü ilaçlardan..😔

Haberleri vardi surecten ama hic bir islemde gelmediler yanimiza gerekte yok zaten hepsi basit islemler. Esinizden baskasina gerek yok hic.

Kaynanamla gittim iyikide gittim🙏🏼❤️🧿

Back
X