• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte kortizon kullanıp olumlu sonuç alan var mı? kortizon niçin veriliyor tüp bebekte

esma_kavak1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
1.494
874
198
35
arkadaşlar dondurulmuş embriyolarım koyulucak ama daha önceki denemelerimde embriyo tutunup düştüğü için kortizon vericem bu defa dedi doktorum başarıyı artırıyormu bilgisi olan varmı

arkadaşlar dondurulmuş embriyolarım koyulucak ama daha önceki denemelerimde embriyo tutunup düştüğü için kortizon vericem bu defa dedi doktorum başarıyı artırıyormu bilgisi olan varmı
Ben hiç bilmiyorum ama vardır doktorun bi bildiği ona güven..bence içini rahat tut bu kez hiç araştırma hiç okuma transferini ol huzurla bekle..durumunu okumuştum son noktayı Allah koyuyor bu işlerde zamanı gelince oluyor ..tevekkül et dua et bol bol ..bu kez kucağına alcagını düşünüyorum senin..

Ben hiç bilmiyorum ama vardır doktorun bi bildiği ona güven..bence içini rahat tut bu kez hiç araştırma hiç okuma transferini ol huzurla bekle..durumunu okumuştum son noktayı Allah koyuyor bu işlerde zamanı gelince oluyor ..tevekkül et dua et bol bol ..bu kez kucağına alcagını düşünüyorum senin..
doğru söylüyorsun bu 5.denemem olucak aslında doktor embriyolara genetik tarama yapalım demişti ama elinde 3 donmuşum olduğu için ben yaptırmayı düşünmüyordum az embriyo olduğu için bu gün gittim doktor embriyolardan 3.gün parça alınması gerekiyormuş dedi benim donmuşarımda 5.gün olarak donduruldu yani genetiğe gitmiyor adetin 21.günü gel demişti bu gün gittim şimdi lucrin verdi ona başladım bilmiyorum inşallah bu defa olurda genetiklere gerek kalmaz cok yoruldum zaten buda olmazsa 1 sene filan yaptıramam daha gecen ay yaptırdım şimdi de yaptırıyorum hepsi zor inşallah bu defa zamanı gelmiştir dua edin cok saol desteğin için ağzın baldan olsun rabbim sende sağlıklı evladını kucağına al inşallah allah razı olsun senden

Bende donmus tedavimde deltakortil kullandim olmadi sadece kimyasal gebelik oldu AMA esin dun bahsetmisti calistigi yerden birisi kortizon kullanmis tedavisinde olmus bebekleri. Kortizonda amac bagisiklik sistemini biraz baskilamak oluyor fayda gorenler var insallah sizede faydasi olur

Bende donmus tedavimde deltakortil kullandim olmadi sadece kimyasal gebelik oldu AMA esin dun bahsetmisti calistigi yerden birisi kortizon kullanmis tedavisinde olmus bebekleri. Kortizonda amac bagisiklik sistemini biraz baskilamak oluyor fayda gorenler var insallah sizede faydasi olur
inşallah rabbim bizede nasip eder saol canım bilgin için inşallah tez vakitte bizlerde kavuşuruz yavrumuza

Bende prednol kullaniyorum 3 nisanda transferim olacak hayirlisiysa bende nedenini bilmiyorum kortizon neden verildi. Yardimci olacak varsa sevinirim. Bir de bende inanilmaz terleme sicak basmasi var sebebi kortizon olabilir mi?

Back
X