Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci denemendi,nerde yaptirmistin, uzulme canin dunyanin sonu degil tekrar deniyecez napalim, olana kadar saglimiz el verdigi surece devam edicez,bende cardsamba ogrendim kimyasal gebelik gecirdigimi, bombosum dunyaya karsi,hiisizlestim artik .10 aylarda tekrar gidicez ona odakladim kendimi,tugceserdanerost: 40991052 .!.:Kızlar bende perşembe günü negatif aonuc aldım cok üzgünüm.2 tane iyi kalite 5.gün embiriyosu transfer edilmişti
Benım yaşım 23 1,5yıl olcak bebek istiyoruz olmuyor rica ettm doktoruma birde kilom fazla 110 oldm tutma olasılığı yüksek olan diye 3 embriyo istedm tuttuda ama kan pıhtılaşmasından duştu doktorum az önce arada kromozom sonuçlarında gayet iyi pıhtılaşmaması için ilacı az verdik ondan duştu buyuk ihtimalle dedi
Canm hicmi tutmadi yoksa dustumu merak ettimKızlar bende perşembe günü negatif aonuc aldım cok üzgünüm.2 tane iyi kalite 5.gün embiriyosu transfer edilmişti
Değerim 2,68 di tutmadı sanırım bugun adet oldum oazartesi kontrolum var.Canm hicmi tutmadi yoksa dustumu merak ettim
Canim kendiliginden hamile kalma konusunda bi fikrim yok,bende 3 kez denedim gebeligin herturlusunu gecirdim dis kimyasal,,,,,,,,merkez onerisini hangi ilden istedigini de yazarsan yardimci olucaklardir, ben ankara centrumda tedavi oldum ,ilk denemede hamile kalanlar cok bana tutmadi ama olsun birde ankara nova art diye bi yerduydunm orasida cok methediliyor,ben yine centruma gidicem ,[/QUOTE][QUOTE="deniz0679, post: 41026959, member: 3 tüp bebek tedavisi oldum.1 kimyasal gebelik yaşadım, diğerleri negatif..sonuncusu geçen haftaydı, o da maalesef olumsuz.tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalma şansı fazla olduğu söyleniyor. bu şekilde hamile kalan var mı? birde önerebileceğiniz merkez yada doktor var mıdır?
Canim girumcem 3 demenede olmadi 4. De metkez degisturmeye kara verdi baktilarki rahimde yapisiklik var ileri derecede ustelik,laparoskopi oldu ama tekrar yapismis 4 . denemede yine negstif sonucaldi, demem suki tahlilerini rahim filmini baska drlara goster belli olmazmerhaba arkadaşlar bende erzurumda negatif 2 aşılama 2 tüp bebek geçirdim hepside aynı merkezde çok üzülüyorum.diğer ay adet olduğumda istanbula farklı bir merkeze gideceğim acaba bi sıkıntı varda göremiyorlar mı bilemiyorum.
Ben de son denememi Ankara Başkent Üniv.Hastanesinde yaptım.Kayseri de yaşıyorum ama Ankarada denemek istiyorum tekrar.söylediğiniz merkezleri araştıracağım.teşekkür ederim. Umarım iyi sonuç alırsınız..[/QUOTE]Canim kendiliginden hamile kalma konusunda bi fikrim yok,bende 3 kez denedim gebeligin herturlusunu gecirdim dis kimyasal,,,,,,,,merkez onerisini hangi ilden istedigini de yazarsan yardimci olucaklardir, ben ankara centrumda tedavi oldum ,ilk denemede hamile kalanlar cok bana tutmadi ama olsun birde ankara nova art diye bi yerduydunm orasida cok methediliyor,ben yine centruma gidicem ,
Kacinci denemem arkadasimip.uzulmemek elde degilki biz ne kadar mutlu olmaya calissakta patavatsizin biri geliyo hortlatiyo torpiledigimiz duygulari,napalim dua edicez rabbim saglik verdikce maddiyat oldugu surece devam edicezz,insan bu son daha denemeye gucum yok desede bi sonraki icin buluyo o gucu inan,1 , 2, ve 3 tedavimde benimle transfer olan merkezdeki hanimlarin oldu hep ,ustelik 1 , denemelrinde ,bu aksam bosaltim icimi Rabbime gucumun yettigi kadar bagira bagira sonrada sessiz sessiz agladim ama hic faydasi olmadi sogumuyor icim
Arkadaşlar merhaba benimde daha önce 6 denemem negatif oldu çok üzgünüm yarrabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çekenlerebebek ver amin
Ayrıca tatlım tanıdığım bildiğim birilerinin hamile haberini aldığımda belki çok kötü gelecek ama dürüst olmam lazım ben sevinmiyorum kimsenin adına. Yeni yeni kabullendiğim kıskanma hissini deneyimliyorum her defasında...Lakin bu forumda transferlerinden sonra pozitif olduğunu okuduğum insanlarınkine gerçekten çok seviniyorum. Hastalıklı bi düşünce belki ama buradakiler daha çok hakediyormuş gibi geliyor bana. Tabi ki de doğru değil bu iş hak hukuk meselesi değil ama işte hissiyatım öyle..
Ben de bir hafta önce ilk denememde negatif sonucu aldım.şu an adetim bir sonraki adetim de dr um 2. Ye geçelim dedi çok ara vermek istemiyor, ben de pco var çok canım sıkkın kızlar
Sizde sorun neydi acaba kaç defa denedinizBende senin gibiyim.Zaman geciyor bu arada ona yaniyorum. Simdi olmayipda ne zaman olacak. Artik istiyormuyum istemiyormuyum kafamda karisti.