Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba. Benim de 2 kasımda transferim yapıldı ama olmadı maalesef.
20 yumurta toplanmıştı, 18 tanesi kaliteli çıktı. 3 güne 12 embriyo ulaştı, 5. güne 9 embriyo ulaştı, ikisini transfer ettiler ama transferden sonraki gün aradım. Sanıyordum ki 7 embriyoyu da dondurduk diyecekler. Hiçbirini dondurmadık dediler. O an anladım karnımdakilerin de tutmayacağını.
Şimdi kromozom testi için kan verdik. 13 aralıkta sonucu alacağız. Bir bozukluk çıkarsa tedavisi var mı? Biliyor musunuz?
Bende ayni seyi dusunuyorum hevikaya 3.yude bu dr ya yapacagim sonrasi dru degistirecegim zaten 3. de negatif olunca dra tamamen guvenim kalmayacak bu guvensizlikle ayni drla devam etsemde icimdeki şüpheler yuzunden psikojik olarak rahat olmayacagim buda tedavinin basari sansini düşürecekArkadaşım senin endişelerini inan bende yaşıyorum .. doktorum iyi gibi ama 3.denemede degistirmelimiyim acaba
Benim ilk tedavimde doktorum baskaydi ama iki tedavimde aynı hastanede oldu .umarım hakkımızda hayırlısı olur.ama benim pek gücüm kalmadı .sizin probleminiz ne pekiBende ayni seyi dusunuyorum hevikaya 3.yude bu dr ya yapacagim sonrasi dru degistirecegim zaten 3. de negatif olunca dra tamamen guvenim kalmayacak bu guvensizlikle ayni drla devam etsemde icimdeki şüpheler yuzunden psikojik olarak rahat olmayacagim buda tedavinin basari sansini düşürecek
Canım benim her iki yumurtamda çikolata kisti var bir kere tüp bebek yaptık olmadı. Şubat ayında yine yapacağız Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla olur inşallah. Senin neyin var.Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır zaman zaman takip ediyordum bu sayfayı .yeni kaydoldum. bende hasretle evlat bekleyenlerdenim.iki tuo bebek denemem oldu ilki transfer olmadı ikincisi oldu negatifle sonuclandi.tabiki yıkıldım.cunku umutluydum baştan beri agrilarim vardı etrafim olumluya yordu malesef değilmiş.
Amin inşallah...esimde sperm azligi var .benimde tedavi esnasında farkedildi ikincisinde hatta yumurta rezerv azlığı war.ilk tedavimde 3 ikincisinde 6 yumurta toplanmıştıCanım benim her iki yumurtamda çikolata kisti var bir kere tüp bebek yaptık olmadı. Şubat ayında yine yapacağız Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla olur inşallah. Senin neyin var.
Canım hayırlısı olsun. İlaçlar bazen adet gecikmesi yapabiliyor. Leke için doktora sorsan iyi olur için rahat eder.Dünden beni beni endiselendiren bi konuda var yardımcı olursanız sevinirim.21nde negatif sonucu aldım ama henüz adet olmadım bekliyorum. .dün göğsümde kırmızı bi leke farkettim sivilce desem tam değil tedirgin etti beni sizce ne olabilir ilaçların etkisi olabilir mi
Teşekkür ederim canım..hafta için muayene için gidecem haklisin.icim rahatlar hiç olmazsaCanım hayırlısı olsun. İlaçlar bazen adet gecikmesi yapabiliyor. Leke için doktora sorsan iyi olur için rahat eder.
Ben piko eşim azospermi , allah yardimcimiz olsun sizin ?B
Benim ilk tedavimde doktorum baskaydi ama iki tedavimde aynı hastanede oldu .umarım hakkımızda hayırlısı olur.ama benim pek gücüm kalmadı .sizin probleminiz ne peki
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alır analı babalı büyütürsünüz. Darısı da benim gibi isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.Merhaba kader arkadaşlarım,
Tüp bebek denemeleri negatif sonuçlanan tüm arkadaşlara az da olsa moral olmak için yazmak istedim. Ben tam 12 sene çocuk hasretiyle yaşadım tüp bebek denemeleri yaptık. Eşime "senin baba olman milli piyangoyu tutturmak kadar zor" denildi doktorlar tarafından. Artık benimde bedenen ve psikolojik yorulduğumu hissetmiştik ve en son 2014 de tüp bebek denemesi yaptık ve pes etmiştik kadere razı olmaya karar vermiştik. Ta..ki üç ay öncesine kadar.. mucizevi bir şey oldu ve hamile olduğumu öğrendik. İnanamadık.. hatta doktora emin misiniz? Başka bir şey olmasın? Dedimişim şaşkınlıktan Şimdi üç aylık hamileyim herşey yolunda Rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah, sizlerin de aynı mucizeyle mutlu olmanız temennisiyle.. Hiçbirşey imkansız değil canlar bunu sakın unutmayın