tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

BENİM İKİNCİ DENEMEMDİ.CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM SONUÇ NEGATİF.TABİİKİDE ÜZÜLDÜM.YİNE DE UMUDUMU KAYBETMİYORUM.
üzülmemek elde değil ama umudumuzu kaybetmiyoruz en güzelide bu..birde akrabalar çok yorum yapmasalar daha kolay olacak :KK47:

Ben de Varım:(ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı,6. Haftada kaybettim maalesef..mart veya nisanda tekrar denemek istiyorum,tabi Dr ek tetkikler filan ister mi bilmiyorum.

üzülmemek elde değil ama umudumuzu kaybetmiyoruz en güzelide bu..birde akrabalar çok yorum yapmasalar daha kolay olacak :KK47:
Akrabalar arkadaslar yani herkes...artik biktm insanlarn cocuk yapsana nie yapmiosn bi sorun mu var vs.. sorularina cvp vermekten yoruldum..bide bi soran bidaha bidaha soruo..keske herkes bi kere sorsa...bilerk yapanda var eminm altinda bisey arayanlarda var...bide senden sonra evlenenler bile hamileyse....cok zor gercekten!!!sadce yasayan anlar bunu...

Akrabalar arkadaslar yani herkes...artik biktm insanlarn cocuk yapsana nie yapmiosn bi sorun mu var vs.. sorularina cvp vermekten yoruldum..bide bi soran bidaha bidaha soruo..keske herkes bi kere sorsa...bilerk yapanda var eminm altinda bisey arayanlarda var...bide senden sonra evlenenler bile hamileyse....cok zor gercekten!!!sadce yasayan anlar bunu...
az önce bizim gelin aradı abla üzüldüm falan diye sonrada gel furkanı sev ne zaman istersen dedi benmi alıngan oldum belki içinde kötülük yoktur bilmiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim

marhaba kzlar bende 23subatda neqativi aldim.cok uzgunuk , 2 denememdi yprandim.hep alyorum

merhaba arkadaşlar bende ayın 18 in de negatifi aldım :KK43: ilk denememdi sebepsiz infertilite denildi.herşey çok güzel ilerlemişti 10 yumurta toplandı 10 taneside 5. güne kadar gitti.. 2 tane transfer edildi sonrasında yaşadığım olumsuzluklardan mı oldu yoksa daha zamanımı değil bilemiyorum ama olmadı 3 tanede dondurmuştuk yaza kadar öncesinde histeroskopi temmuzda da dondurulmuşlarla deniycez şansımızı...cumartesi de adet oldum şuan bitti normal yollardan da denycez yne hayırlısı bakalım...

merhaba arkadaşlar bende ayın 18 in de negatifi aldım :KK43: ilk denememdi sebepsiz infertilite denildi.herşey çok güzel ilerlemişti 10 yumurta toplandı 10 taneside 5. güne kadar gitti.. 2 tane transfer edildi sonrasında yaşadığım olumsuzluklardan mı oldu yoksa daha zamanımı değil bilemiyorum ama olmadı 3 tanede dondurmuştuk yaza kadar öncesinde histeroskopi temmuzda da dondurulmuşlarla deniycez şansımızı...
Slmlar, sanada gecmis olsun cnm. Bayagi iyiymis yumurtalarin. Insallah yazin denediginizde olur. Cnm sansin yuksek hayirlisiyla

Slmlar, sanada gecmis olsun cnm. Bayagi iyiymis yumurtalarin. Insallah yazin denediginizde olur. Cnm sansin yuksek hayirlisiyla
inşallah canım rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın...embriyolar gayet güzel kaliteli demişlerdi fakat ben ilk gün iğne yaptırmştm progesteron o beni mahfetti eve geldiğimde bacağımı kaldıramıyordum hareket edemedim sonra ateş bastı üşütmüştüm sanırım miğde bulantısı istifar bacaklarım sızladdı yatakta kıvrandım sabaha kadar ertesi günlerde çok kötüydüm doktora gittik iğne yapılan yer ödem oluşturmuş ve iğne sinire çok yakın bir yere yapılmış dedi fizik tedavi doktoru yani felç bile olabilirdim çok şükür ödem yeri şuan daha iyi ama insan hayatı bukadar ucuz olmamalı o hemşire yüzünden bir haftam mahfoldu..sonrasında da bu yaşadıklarımdan dolayı olacağına pek inanamadım

g
Gecmis olsun cnm, umut kaybetmek yok. Bizde 3 defa negatif aldik maalesef elden dua etmekten baska bisey gelmiyor? Nerdensin? Sizde sorun neydi?
canim bu defa cok umut etmisdim. yprandim bu gun pskoloqa gitim .antidepresanlara siqindim.bizde ekek infertitesi

inşallah canım rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın...embriyolar gayet güzel kaliteli demişlerdi fakat ben ilk gün iğne yaptırmştm progesteron o beni mahfetti eve geldiğimde bacağımı kaldıramıyordum hareket edemedim sonra ateş bastı üşütmüştüm sanırım miğde bulantısı istifar bacaklarım sızladdı yatakta kıvrandım sabaha kadar ertesi günlerde çok kötüydüm doktora gittik iğne yapılan yer ödem oluşturmuş ve iğne sinire çok yakın bir yere yapılmış dedi fizik tedavi doktoru yani felç bile olabilirdim çok şükür ödem yeri şuan daha iyi ama insan hayatı bukadar ucuz olmamalı o hemşire yüzünden bir haftam mahfoldu..sonrasında da bu yaşadıklarımdan dolayı olacağına pek inanamadım
Cok gecmis olsun cnm, hic anlamiyorum bir hemsirede igne vuramiyorsa soylenecek soz yok...Allah beterinden saklasin, herseyde vardir bisey. Moralini hic bozma yumurtalarin gayet iyi, belkide bu moral bozuklugundan olmamistir.

Back
X