tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

doktorlar kötü diye demedim benim doktorumda senin doktorunda ki bülent bey zaten işinin ehli aydın beyde keza öyle nasip sonuçta canlı hücre koyuyorlar ama olmayınca olmuyor benimkisi sadece 2.deneme için fikir sonuçta neden tutmadı diyede araştırılıyor

ayrıca biz istanbulda otururken zorlandık tabiki aydından kalkıp buralarda uğraşmak çok zor olsa gerek inş.2.denemende tutar hatta denemeye gerek kalmadan o geliverir inşallahhh

amin inş...benim 5.gün dü canım

Merhaba kızlar yalnız değilsiniz bende varim:)aralıkta başlamıştım tedaviye ve ayin sonuna doğru transfer yapıldı sonrası negatif le sonuçlandı...dondurulmuşlarim var Allahtan ve bu ay transferim var bakalım inşallah bu kez de yaşamam aynı seyi

Merhaba kızlar yalnız değilsiniz bende varim:)aralıkta başlamıştım tedaviye ve ayin sonuna doğru transfer yapıldı sonrası negatif le sonuçlandı...dondurulmuşlarim var Allahtan ve bu ay transferim var bakalım inşallah bu kez de yaşamam aynı seyi
merhaba canım inş.yaşamayız bende kasımda başladım aralık başı maalesef olmadığını öğrendim benimde donmuş embryolarım var çok şükür ki inş.yüzümüz güler bende bu ay tedaviye başlayacaktım fakat tüp bebek ilaçları bana yan etki yaptı onun düzelmesini bekliyorum

merhaba canım inş.yaşamayız bende kasımda başladım aralık başı maalesef olmadığını öğrendim benimde donmuş embryolarım var çok şükür ki inş.yüzümüz güler bende bu ay tedaviye başlayacaktım fakat tüp bebek ilaçları bana yan etki yaptı onun düzelmesini bekliyorum
Okuyorumda yazdıklarınızı hep aynı şeyler,histeroskopi istedim 2 . negatif sonrası dendi,peki ya rahimde sorun varsa ondan olmuyorsa neden o kadar ilacı kullanıyorum diyede düşünmüyor değilim...tek inandığım şey var para için bizim en aciz yerimizden kafalarına göre ilerliyorlar....bende ilkinde tutmadigini anladım ve evde beni simartmalarina hiç müsade etmedim ailemin ve hep tutmadı bosver in dedim...Ama bu süreçte sen nasılsın bilmiyorum hemen hemen aynı surecteyiz ve artık psikolojimin bozulduğunu hissediyorum :(

Okuyorumda yazdıklarınızı hep aynı şeyler,histeroskopi istedim 2 . negatif sonrası dendi,peki ya rahimde sorun varsa ondan olmuyorsa neden o kadar ilacı kullanıyorum diyede düşünmüyor değilim...tek inandığım şey var para için bizim en aciz yerimizden kafalarına göre ilerliyorlar....bende ilkinde tutmadigini anladım ve evde beni simartmalarina hiç müsade etmedim ailemin ve hep tutmadı bosver in dedim...Ama bu süreçte sen nasılsın bilmiyorum hemen hemen aynı surecteyiz ve artık psikolojimin bozulduğunu hissediyorum :KK43:
ilk başlarda adet bozukluğu yaşadım doğum kontrl hapı yüzünden o sıralar hem adet görememe sıkıntısı hem neden olmuyor sıkıntısı derken iyice sinirlerim bozulmuştu hatta depresyonik bi haldeydim sonraları adet düzene girdi ve tedavi süreci başlayınca ha bu ay olur ha bi daha ki ay derken bi tüp bebek denemesine kadar geldi iş ve başlangıçtaki kadar moralim bozuk değil tüp bebek olayında ailelerden hiç kimsenin haberi olmadı kayınvalidem hemen yan sitemdeyken üstelik onlar hep soruyor ne zaman deneyeceksiniz diye biz de hep bi bahane bulup oyuluyoruz onları bilseler denedik tutmadı diye kızarlar eşim ve ben zaten gerekli özeni gösterdik ama nasip işte tutmadı

ilk başlarda adet bozukluğu yaşadım doğum kontrl hapı yüzünden o sıralar hem adet görememe sıkıntısı hem neden olmuyor sıkıntısı derken iyice sinirlerim bozulmuştu hatta depresyonik bi haldeydim sonraları adet düzene girdi ve tedavi süreci başlayınca ha bu ay olur ha bi daha ki ay derken bi tüp bebek denemesine kadar geldi iş ve başlangıçtaki kadar moralim bozuk değil tüp bebek olayında ailelerden hiç kimsenin haberi olmadı kayınvalidem hemen yan sitemdeyken üstelik onlar hep soruyor ne zaman deneyeceksiniz diye biz de hep bi bahane bulup oyuluyoruz onları bilseler denedik tutmadı diye kızarlar eşim ve ben zaten gerekli özeni gösterdik ama nasip işte tutmadı
Benimde sadece kendi annem ve kardeslerim biliyor eşimin ailesi bilmiyor :) ama çok şükür ki dondurulmuslarimiz var bu büyük bir şans hormon vs almayacagiz en baştan en güzeli de bu,ben 2 ay önce baslayacakken tedaviyi bu günlere kadar attılar yumurtaları baskilamak için yani kist oluşumunu engellemek için...Bizim görünürde hiç bir sorunumuz yok ama asıl sorunda bu işte care bulunamıyor bu yüzden :) estrofeme başladım bugün itibariyle bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa haftaya salı gibi transferim olacak...sana hangi ilaç dokundu ki?

Benimde sadece kendi annem ve kardeslerim biliyor eşimin ailesi bilmiyor :) ama çok şükür ki dondurulmuslarimiz var bu büyük bir şans hormon vs almayacagiz en baştan en güzeli de bu,ben 2 ay önce baslayacakken tedaviyi bu günlere kadar attılar yumurtaları baskilamak için yani kist oluşumunu engellemek için...Bizim görünürde hiç bir sorunumuz yok ama asıl sorunda bu işte care bulunamıyor bu yüzden :) estrofeme başladım bugün itibariyle bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa haftaya salı gibi transferim olacak...sana hangi ilaç dokundu ki?
benim yumurtalıklarım çok hassasmış ve bi ilaç aldığım zaman ilacı almasamda alıyormuş gibi çalışıyormuş tüp bebekten sonra tutmayıp adet görüyorsun ya benim o aadet 25 gün sürdü doktor en sonunda estrofem verdi öyle kesildi 2.ay adet gördüm yine kesilmedi 23.gün doktora gittim yapacak birşey yok kendiliğinden düzelsin dedi ve çok şükür ertesi gün ilaçsız kesildi kanamam ve şimdi rutin hale gelmesini bekliyorum benim problemim yumurtalıkların ilaçlardan çabuk etkilenmesi çok şükür ki donmuşlarda dediğin gibi ilaç almayacam inş.tutar bakalım hepimiz anne oluruz inş.

Sana kaçtane embriyo verdıler.bana uç tane verdiler iyi kalıte.bır tane iyi kalıte kalınca donduramadık.bırde orta vardı o hiç donmuyor.her şey yolunda gıttı ama olmadı

bana bir tane embriyo transfer edildi 3. gün embriyosu birinci kalite...dondurulmus 3 tana var üçü de 3. gün embriyosu birinci kalite

Dondurulmuşlarla şansın çok yüksek canım. İnşallah bu kez alırsın bebişini kucağına

Bende az önce negatif sonucunu aldım ağlayıp duruyorum.

Canm zor ama yapacak bisey yok kendimi yıpratma ben de iki hafta önce aldım negatif sonucunu ama ağlamanın yararı yok simdi iki ay mecburi ara verip dondurulmusları deneyecem...insallah isteyen herkes meleğine kavusur sen de

Canım ben de bir ay olmadı negatif alalı. Sıkma canını demek çok kolay çevremdekiler böyle dediğinde çıldıryorum resmem. Ne demek sıkma nasıl sıkılmayayayım ? Ama bu yola başladık bi kere bebişlerimizi kucağımıza alana kadar mücadeleye devam. İnatla istiycez onları rabbimden. Bir an önce kendini topla ve 2. Deneme tarihi netleştir ve başla. Yalnız değilsin canım bak hepimiz seninle aynıyız. Bu sorunları daha önceden yaşayanların hepsi şimdi bebişlerini seviyorlar. Pes etmek yok bizim de az kaldı mutlu haberlerimizi vermeye

Canm zor ama yapacak bisey yok kendimi yıpratma ben de iki hafta önce aldım negatif sonucunu ama ağlamanın yararı yok simdi iki ay mecburi ara verip dondurulmusları deneyecem...insallah isteyen herkes meleğine kavusur sen de
Canım ne güzel işte dondurulmuşların varmış şansın çok yüksek . Ben ne yapayım 1 tane bile dondurulmuşum yok herşeye sil baştan başlayacağım. Adetimi bekliyorum şimdi 2. Denemem için. Herşey güzel olucak rabbim bizim de kucaklarımızı boş bırakmıycak

Canım benim çok gecmiş olsun öncelikle,yasayan bilir :( bende Ocak Ayında negatif aldım ve ANCA toparladım kendimi ve dondurulmuslarımı kullanıcım inşallah...ama tekrar aynı heyecana giriyorsun emin ol ben tekrar tedaviye başlayınca toparladım kendimi..pes etmek yok ilk defa negatifi alan biz değiliz zaten ilk denemede tutturan az kişi var okuduğum kadarıyla inşallah bu sefer bizde alacak kucağımıza :)

Canım ne güzel işte dondurulmuşların varmış şansın çok yüksek . Ben ne yapayım 1 tane bile dondurulmuşum yok herşeye sil baştan başlayacağım. Adetimi bekliyorum şimdi 2. Denemem için. Herşey güzel olucak rabbim bizim de kucaklarımızı boş bırakmıycak

insan tedaviye basladıktan hemen sonra olsun istiyo ama olmuyor maalesef:KK61: evet dondurulmus olması benm için büyük sans insallah yavrularımızı kucağımıza alacağımız zaman yakındır:KK36: beklemek ve belirsizlik çok kötü:KK43:

insan tedaviye basladıktan hemen sonra olsun istiyo ama olmuyor maalesef:KK61: evet dondurulmus olması benm için büyük sans insallah yavrularımızı kucağımıza alacağımız zaman yakındır:KK36: beklemek ve belirsizlik çok kötü:KK43:
Olmaz mıı test günü gelene kadar kendini dinlemek hamile triplerine girdek ve sonunda negatifi görmek:( senin sorun neydi canım ?

Back
X