- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Amin canım . Hayırlı sekilde olsun herseyArkadaşlar merhaba benimde daha önce 6 denemem negatif oldu çok üzgünüm yarrabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çekenlerebebek ver amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım . Hayırlı sekilde olsun herseyArkadaşlar merhaba benimde daha önce 6 denemem negatif oldu çok üzgünüm yarrabbim bana ve benim gibi bebek hasreti çekenlerebebek ver amin
Amin canım . Hayırlı sekilde olsun hersey
Hayır canım 1 Yıldır tedavi görüyorum 3 transferim oldu bu ay 4. De olacak 3 de tutmadı 1. Tuttu dışı gelişti içi gelişmedi sonrada tutunamadı dıger ikide tutmadı 4. İçin ilaç kullanıyorum şuanSenin çocuğun oldumu acaba
hayırlısı olsun vardır rabbimin bi bildiği çok zor bir iimtihan inşallah tutunur bebişlerHayır canım 1 Yıldır tedavi görüyorum 3 transferim oldu bu ay 4. De olacak 3 de tutmadı 1. Tuttu dışı gelişti içi gelişmedi sonrada tutunamadı dıger ikide tutmadı 4. İçin ilaç kullanıyorum şuan
Bu arada nerde tedavi görüyorsunuzhayırlısı olsun vardır rabbimin bi bildiği çok zor bir iimtihan inşallah tutunur bebişler
Inş canım herseyde bi hayır vardır olur bizim de bir gün Rabbimin yanında hersey çok verir bizede inanmak dua etmek Düşüyor bize.hayırlısı olsun vardır rabbimin bi bildiği çok zor bir iimtihan inşallah tutunur bebişler
Hollandadayım ben ama eger İstanbul'daysanız ve maddi durumunuz varsa bi doktor var o iyi diyolar çok fazla araştırmıştımBu arada nerde tedavi görüyorsunuz
Bu arada nerde tedavi görüyorsunuz
Canım ben türkiyedeyim hangi doktor ismini söyleyebilirmisin sevgilerleHollandadayım ben ama eger İstanbul'daysanız ve maddi durumunuz varsa bi doktor var o iyi diyolar çok fazla araştırmıştım
ĞBen daha önce 6 defa denedim dört merkez değiştirdim ama olmadı çok mutsuzum bebek istiyorum allahım yardım etsin hepimizeBu arada nerde tedavi görüyorsunuz
bizdeki sorun sperm azlığı hareketsizliği menide tektük hareketsiz sperm yani ileri derecede erkek kısırlığı sizde sorun neydikiInş canım herseyde bi hayır vardır olur bizim de bir gün Rabbimin yanında hersey çok verir bizede inanmak dua etmek Düşüyor bize.
Sen ne zmn yiyorsun transferlerini sorun ne bu arada
Bizim de sorunumuz aynısı cnm olur inş bi gün olup da sonradan üzülenler var bugun bi tanıdıgım 4 aylık bebeklerinin öldügünü öğrendi ikizlerdi ikizin teki ölmüş ve digerini zehirlemiş rabbim sabir versin . Doktorun adı Aret Kamerbizdeki sorun sperm azlığı hareketsizliği menide tektük hareketsiz sperm yani ileri derecede erkek kısırlığı sizde sorun neydiki
Ben üçüncü denememi aret kamerde yapmıştım negatif oldu yardımce olduğuniçin teşekürlerBizim de sorunumuz aynısı cnm olur inş bi gün olup da sonradan üzülenler var bugun bi tanıdıgım 4 aylık bebeklerinin öldügünü öğrendi ikizlerdi ikizin teki ölmüş ve digerini zehirlemiş rabbim sabir versin . Doktorun adı Aret Kamer
Oysa bende Aret kameri iyi diye duymuştumBen üçüncü denememi aret kamerde yapmıştım negatif oldu yardımce olduğuniçin teşekürler
Bilmiyoru bizde işe yaramadı sonuç negatifOysa bende Aret kameri iyi diye duymuştum
Kaç yaşındasın sen sizin problem neydiBilmiyoru bizde işe yaramadı sonuç negatif
Slm dcu cnm nasilsin? Bayadir gorusmedik. Insallah iyisindir. Dondurmudlarin transfer oldu mu?Hmm anladm cnm ben subatta aldm negatf sonucu.smdi dondrulms tedavsndeym.buyuk ihtimal sali gunu transferm
Iyim cnm evet uzun zaman oldu..hic girmiosn galiba..evet oldu cnm bugun7.gunum:)Slm dcu cnm nasilsin? Bayadir gorusmedik. Insallah iyisindir. Dondurmudlarin transfer oldu mu?
Hayirli olsun cnm insallah Allah yuzumuzu guldurur. Kac tane transfer oldu? Nasilsin? Ilk stres yoktur herhalde? Kibrista misin?Iyim cnm evet uzun zaman oldu..hic girmiosn galiba..evet oldu cnm bugun7.gunum:)
2 tane oldu cnm.yok turkiyedeym kibrista sadce 1 gun kaldim..yok ilk stresten eser yok gayet rqhatm ara ara aklma gelio ama geri umitlenmemeye calisiorm cnm:)Hayirli olsun cnm insallah Allah yuzumuzu guldurur. Kac tane transfer oldu? Nasilsin? Ilk stres yoktur herhalde? Kibrista misin?
Cnm insallah tutar dualarimiz bizimle. Zaten en onemlisi bu stres yok mu, neyse. Okuduklarim kadariyla dondurulmuslarla daha cok positiv elde ediliyormus. Test gunun ne zaman?2 tane oldu cnm.yok turkiyedeym kibrista sadce 1 gun kaldim..yok ilk stresten eser yok gayet rqhatm ara ara aklma gelio ama geri umitlenmemeye calisiorm cnm:)