tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Tek embriyo koymustu yasimdan dolayi bakalim ikincisinde olur ins
Arkadasim sukretki kendinden dusmus ,tersini dusun birde ben dis gebelii yasadigim donem bitki gibiydim ama insan herseye alisiyormus biri dis gebelik biri kimyasal gebelik insallah 4 de tek gebelik olur ek felan almasinn:-)

Yok dr hic yorum yapmadı malesef düsüyor dedi sadece ama 12 gun tahlilde 100 ü gecmesi gerekirmis benmki 30 du
Arastirilmadimi neden Boyle oluyormus benim de ilk tedavmde hamile kaldm normL gebelik dedi 4 hafta 4 gunlukken dustu arastirilmasini istedim kan pihtilasmasi olmus doktorum yuzunden kan sulandiriciyi en dusuk doz vermis yarina da kromozm Larin sonucu cikcak benim bebegim doktorum yuzunden gtti gbi transferi adete 6 gun Kala yapti ilac dusuk doz Verdi AMA bende korkuyorum hadi bir kez daha olurda duserse diye cok zor durum insanin hayalleri umudu gidiyor
Yo

Yok dr hic yorum yapmadı malesef düsüyor dedi sadece ama 12 gun tahlilde 100 ü gecmesi gerekirmis benmki 30 du
Yo
Ben en son baktrdigm da 150 olmustu bans normal gebelik dediler basta doktorum bana da ilk tedavide cok oluyor dusmeler dedi AMA Ben israr ettim bidaha olurda duserse dayanamam bakin arastirin dedim be arastirildi kendi hatasi cikti kan sulandirici igneyi dozu dusuk vermis

Yarina da kromozom Larn sonucu cikcak esimde bende kan verdik bence doktoruna israr et baksinlar

Bana kan sulandırıci hic vermedi
Ben en son baktrdigm da 150 olmustu bans normal gebelik dediler basta doktorum bana da ilk tedavide cok oluyor dusmeler dedi AMA Ben israr ettim bidaha olurda duserse dayanamam bakin arastirin dedim be arastirildi kendi hatasi cikti kan sulandirici igneyi dozu dusuk vermis

Vermesi gerekiyordu normal hamile kalanlara bile veriyorlar bende pihtilasma olmus dozu az olunca

Esimden de benden de kan alindi tektek bakiliyor bi Rahim ici bakilmadi oda ameliyatla bakiliyormus doktor ona gerek yok ilk denemede tuttu adetine 6 gun Kala yaptigimiz halde tuttu yasinda 22 Rahim icine gerek yok dedi AMA diger tum tetkitler yapildi

Bende bunlari kullandim birds kan sulandirici igne kullandim AMA gunde bir kez dozuda dusuk olanindanmis
Himm hic bilmiyorum dr.sorarim bakakim bi dahaki ay gidicez psikolojim nasil kaldirir bilmiyorum.bi ümitle basliyosun sonu hüsran ve cevremde cocugu olmayan yok herkes hamile sokaga cikmak istemiyorum artik

Ayni durumdayiz Allah kucaklarimizi doldursun insallah bidaha ki ayi bekleme esinle doktora gt arastirilsn hence

Sanirim iyi degilim hemde hic,kabullendigimi saniyorum sonra oyle olmadigini goruyorum esimi canimdan cok seviyorum ama yasadigim yerdrn uzaklasmak istiyorum anneme gidip gogsunde aglayarak rahatlamak istiyorum,anneme soylemedim halakadincagiz ikiz olsun diye dua ediyo canim benim bilse ikisinin de gittigini,,,,,,youtube da ki dogum videolarina bakiyodum az once dogum y yapan kadinlara kiskanarak icim parcalanarak niye bu kadar dramatiklestirdimki kndi kendime uzuyorum kendimi,toparlaniyorum sonra tekrar gucluyum zannediyorum bi an oluyo yerle bir oluyorum rabbim ne zaman bitecek bu sinav,ne zaman e zaman ben tukenmeden bitsin artik ,kimse tukenmesin kimse yanmasin bu aciyla,sahip olup deger bilmeyenler yasasin bu duyguyu,,

Canm ya üzme kendini herseyin hayirlisini istiyoruz allahtan hayırlısı böyleymis diye düsünürsen daha az üzülürsün .bide ben kendimde uyguluyorum hayatta basima ne gelirse 3 gün üzülüyorum fazla degil cünkü ben daha önemliyim herseyden herkezden ve kimseye soylemiyorum tup bebek yaptirdigimi annemlerde dahil o yuzden kimse bi beklenti icine girmiyo..
Sanirim iyi degilim hemde hic,kabullendigimi saniyorum sonra oyle olmadigini goruyorum esimi canimdan cok seviyorum ama yasadigim yerdrn uzaklasmak istiyorum anneme gidip gogsunde aglayarak rahatlamak istiyorum,anneme soylemedim halakadincagiz ikiz olsun diye dua ediyo canim benim bilse ikisinin de gittigini,,,,,,youtube da ki dogum videolarina bakiyodum az once dogum y yapan kadinlara kiskanarak icim parcalanarak niye bu kadar dramatiklestirdimki kndi kendime uzuyorum kendimi,toparlaniyorum sonra tekrar gucluyum zannediyorum bi an oluyo yerle bir oluyorum rabbim ne zaman bitecek bu sinav,ne zaman e zaman ben tukenmeden bitsin artik ,kimse tukenmesin kimse yanmasin bu aciyla,sahip olup deger bilmeyenler yasasin bu duyguyu,,

[QUdkdire, post: 40966540, member: 607489"]Canm ya üzme kendini herseyin hayirlisini istiyoruz allahtan hayırlısı böyleymis diye düsünürsen daha az üzülürsün .bide ben kendimde uyguluyorum hayatta basima ne gelirse 3 gün üzülüyorum fazla degil cünkü ben daha önemliyim herseyden herkezden ve kimseye soylemiyorum tup bebek yaptirdigimi annemlerde dahil o yuzden kimse bi beklenti icine girmiyo..[/canimsaol bbende o msji sileyim diye ugrasiyodum cok duygusal bi animda yazdim sonra pusman oldum,burdakilerin morali bozulmasin diye,,,iyiyim desemde degilim'saatim saatoime uymuyo ,bende kimseye soylemek istemefim ama kv ler saolsun alt katta herseyden haberi var, transferden sonra benim anahtarimi aldi hergun geliyo kapiyi calmadan giriyo yuz ufademden biseyler cikarmaya calisiyo, geriyo beni dun kankasinifa almis kapiyi calmadan girdii saolsun dedimya uzaklasmaliyim burdan,,,

Bende kimseyle paylasamadiklarimi burda icimi döküyorum iyi geliyo bana cunku kimse anlamiyo yasadiklarimi icini dök bence dogrusunu yapiyosun

Cnm benm bende cok kotyum guya uzulmiyecektm soz vernstm ama yapamiorm..bugun aldm negatif sonucu...cevremde bi ben kaldm hamile kalamayan herkes ikinciye hamile...cok canim aciyo cok bide smdo esimle tartstm canm cok skkn icim yanio icim.....

Cnm benm bende cok kotyum guya uzulmiyecektm soz vernstm ama yapamiorm..bugun aldm negatif sonucu...cevremde bi ben kaldm hamile kalamayan herkes ikinciye hamile...cok canim aciyo cok bide smdo esimle tartstm canm cok skkn icim yanio icim.....
Dcu cnm cok uzuldum yaa, Allahim ne bu bizim cilemiz diye dusunuyorum, gerci Allah beterinden saklasin. Uzulme insallah herseyin vardir bi zamani...:KK61:

Dcu cnm cok uzuldum yaa, Allahim ne bu bizim cilemiz diye dusunuyorum, gerci Allah beterinden saklasin. Uzulme insallah herseyin vardir bi zamani...:KK61:
Cnm cok saol.uzulmeyim diorm ama dayanamiorm:(hersey mukemmel dediler ama olmadi...sanki omrum boyunca hic olmiyacak gbi gelio ve bunj dusundukve daha beter oluorm...soylenecek bisi yok yapicakta..kismet deilmis..gozyaslarmi tutamiorm suan yazarken bile...butu gun tuttum kendmi suan patlama yasiorm galiba...

Back
X