Niye bu kadar telaş ediyorsun canım? Ben ilk yasmin kullanmaya başladığımda bir canavardım mesela, ama sanırım bu kadar üst seviyede bir doz ki, hırçınlaşamadım bile

Sen de iyi olursun merak etme. İşe gitmiyor olman iyiymiş. Evde sadece kendine ayır bu süreci. Özel bir hobin var mı bilmiyorum. Ben yemek yapmaktan da zevk almadığım için faydalı birşey yapmadım genelde. Ama tam bir filmkolik gibi, eşimle izlememin imkanı olmayan ne kadar romantik komedi film varsa izledim. Yine o masalsı bulduğu için hiç izleyemediğim ama hep aklımda olan "finding neverland" ve "saving mr. banks" tarzı filmleri izledim. Hani sadece siyah aktörlerin oynadığı komedi filmleri vardır ya, bunlar kalabalık ailedirler ve hep beraber pazar ayinine gidip şarkı söylerler, işte onları izlemek için en güzel zaman! Pinterest ve youtube kalan vaktini doldurabilir. Ben finalde o kadar doydum ki hepsine, Felsefe Tarihi okumaya başladım. Zihnini bir konuda yormaya başlayınca hamilelikmiş bebekmiş düşünmeyince çok dinlenmiş hissettim. Tek yapmadığım şey diyet yazıları okumak. Tartıya çıkma kilo alıyorsun moralin bozulmasın. Neden bilmiyorum, 2 kilo aldım biranda. Sonra bir daha da tartılmadım.
Kendini yeterince oyalarsan, kocan eve geldiğinde bugün hiçbir şey yapmadın mı? Bari şurayı toplasaydın, yemeğimi yapsaydın demediği sürece herşey süt liman...