tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Sebebi yok bir turlu bulamadilar konusamadim doktorumla daha adetimi bekliyom ondan sonra aricam
Allah allah olacak ınş bır dr gıtmeyın sadece sızde sorun yok esınızde yoksa kafayı takmayın relax olun bunun orneklerı var kafaya takınca olmuyor

Bnm dr hem aıle dostum hemde abla dedıgım bır kısı bna kalamış tup bebek merkezını onerdı cunku embiryolojı cok cok ıyı dedı bahcecıyıde ıyı dedı aslında ama bn kalamış tup bebek merkezınde yaptırıcam
Yok ferti_jin i oven olmadı yanlış soledim

Ne zor bi durum. .... ben çocukları cok severdim böyle bir imtihan yaşayacağım aklimin ucuna bile gelmezdi.. Şimdi senin dedigine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Ikincinin bile garantisi yokken umut etmek cok zor... Allahim nolursun acı bize. Kim bilir daha kac defa deneyecegiz. Bi de iyisi.olsun diye acibadem e gittik. Tabi herşey bahane Rabbim yeterki vermek istesin :(

Ne zor bi durum. .... ben çocukları cok severdim böyle bir imtihan yaşayacağım aklimin ucuna bile gelmezdi.. Şimdi senin dedigine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Ikincinin bile garantisi yokken umut etmek cok zor... Allahim nolursun acı bize. Kim bilir daha kac defa deneyecegiz. Bi de iyisi.olsun diye acibadem e gittik. Tabi herşey bahane Rabbim yeterki vermek istesin :KK43:
Inşşş rabbım dualarınızı duysun Allahım tez zamanda anne olmamızı nasıp etsın aminnnnn içimi ferah tutuyorum pozıtıf olsun olmayınca uzulmeyelım rabbımızın ımtahanı

TE="tubaist, post: 43283805, member: 713498"]Merhaba bende yenı uyeyım , kasım ayında ılk kez yaptıracagım bızdede sayı azlıgı ve hareket azlığı var ya tutmazsa cok zor bır sureç Allahım yardım etsın hepımıze neden tutmadı hersey guzelken peki ne diyor dr???[/QUOTE]
Fojt
Doktor ya kabugundan cikamadi ya da tutunma da problem yaşadı diyo. :(

Kızlar negatif sonrası adetiniz Nasıl oldu benim dün biraz geldi şimdi durdu sizde de böyle mi oldu

Selam arkadaşlarım. Ben bugün ameliyat oldum. Tüplerim alındı ve kistlerimin içi boşaltıldı. Hastanedeyim şimdi.

Çok geçmiş olsun canım.Nasılsın şimdi?Nasıl geçti ameliyatın?Doktorunla görüşebildin mi?

Çok geçmiş olsun canım.Nasılsın şimdi?Nasıl geçti ameliyatın?Doktorunla görüşebildin mi?
Tesekkur ederim.Olabildiğince iyiyim. Doktorla görüştük. Sol idrar yolumdan da kist cikarmislar ve icerde bir suru yapisiklik acmislar. Yani sadece tuplerin alinmasi degilmis. Kontrole gidince detayli konusacagiz galiba.

Back
X