Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk denemem negatif Malatya'da fetiye ersan tüp bebek merkezinde yaptırdım büyük hataydı çok param gitti boşuna üzüldüm..sonra sivasta oturuyorum ben burda bi güzellik merkezinin sahibi konuşurken başkent ünv hulusi hocayı tavsiye etti araştırdım ve gittim ikinci deneme negatif ama hocayı o kadar sevdim ki mükemmel bi insan anlat anlat bitmez işini severek yapıyo.. Ve yine 3.deneme bir ay önce yine Ankara'da hulusi hocaya gittim.. 1 Ocak 2016 evet 28.5 pozitif 2 gün sonra 77.8 ve buğün 216 sonunda inanamıyorum..o kadar zor şeyler. Yasadım ki ameliyatlar 3 kere hsg ofis histekobidi daha neler neler aşılamalar vss suan hala beklemedeyim kese kalp atışı görene kadar inanamayacam hersldeTransfer yapıldı aynı gün yola çıktık..güzel güzel banyonda yaptım dışarıda çıktım normal hayatıma devam ettim hatta utanarak diyorum sigarada içtim siz içmeyin tabii kamu msj
Ayetel Kürsi çok okudum ama dua ettim sürekli hayırlısını istedim..vazgmek yok birde hulusi hocaya gidin derim inş Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Benim tedavim raporluydum ben zaten 3 hakkımız var son hakkımdı...başkent hastanesine 2730 ödedik ilaçlar 1000 civarı bşy tuttu raporun karşılamadığı ilaçlarda kullanıyo hoca onlarla bu kadar oldu..hatta 2 kutu gonalf elimde kaldı bi kutu da çatlama iğnesi adı aklımda değil şuan 7 tane oluyo içinde onlardan bir tanesi transferden sonra 3. Gün yaptık değişik dimi.. Vitaminler 450 civarı bişy tuttu.. Tabi biz Ankara'da kamu misafirhanesinde kaldık ekstra masraflarımız oldu sıkıldıkça alışveriş merkezi gezdik hepsini öğrendimKızlar tedaviniz toplam ne kadar tuttu acaba yazarmısınız.
Kızlar tedaviniz toplam ne kadar tuttu acaba yazarmısınız.
Tabiki yumurtta çatlama iğnesi toplama öncesi yaptık ama transfer sonrası ikinci gün bi iğne göbekten diğer tüp bebeklerimde hiç kullanmadığım bi iğne yine 3.gün yine çatlama iğnesi 5.gün ilk gün vurunduğum iğnenin kalanı..ve transfer gününden itibaren test gününe kadar da neupogen diye bi iğne azar azar vuruluyo kendin Ayarlıyon dozajı ..Nasıl yani transferden sonramı çatlatma iğnesi yaptı gerçekten değişik
Aden senin tedavin çok pahalı olmuş bence farklı ilaçlar mı kullandın pek bi anlam veremedimTabiki yumurtta çatlama iğnesi toplama öncesi yaptık ama transfer sonrası ikinci gün bi iğne göbekten diğer tüp bebeklerimde hiç kullanmadığım bi iğne yine 3.gün yine çatlama iğnesi 5.gün ilk gün vurunduğum iğnenin kalanı..ve transfer gününden itibaren test gününe kadar da neupogen diye bi iğne azar azar vuruluyo kendin Ayarlıyon dozajı ..
Sağol canım.kızıma kardeş olayına cok takmıstık defalarca denedik ve şimdi bıraktım denemeyi.doktorum cok cok iyi ama acaba merkezdemi sorum var dedik.5.gün embirşyosu hatchıng iki embiriyo transfer edildi ama olmadıGeçmiş olsun canım diğerlerini nerde yaptırdın nerde oturuyorsun...ankara başkent ünv hulusi bülent zeyneloğlu kesinlikle tavsiye ederim benim ikinci denemem negatif olmasına rağmen yine hulusi hocaya gittim yaaa sizde gidin kalabalık biraz bekleme çok ama hocayı tanıyınca değer diyosun.. Hangi prf takipleri kendi yapıyo direk asistanına bırakıyo ilk görüşme sonrası ayaklı para muamelesi görüyorsun negatif sonuç sonrası arayan soran yokkk ama bura öyle değil bi netten araştırın lütfen kızlar hocayı
Rahimde benimde perde var. Doktor hamile olmana engel degl ama bebetj ya duser ya da erken dogum
Rahimde benimde perde var. Doktor hamile olmana engel degl ama bebetj ya duser ya da erken dogum olur dedi
Simdi yine dr. Gidiyorum ameliyat diyen dr. Da oldu 4 5 dr gorundm amelyattan korkuyrm laparoskopi, histeroskopiymisBana ameliyat şart denmişti.. Ikiye bölüyo rahmi perde denildi hsg çektirdim... Belki daha farklıdır bilemedim.. Kaç senelik evlisin??bence bir kaç prf göster hsgni boşuna senelerin gitmesin..
Rapor yokmuydu senin çok tutmuş... Benim ilk tüp bebeğimi malesef bir ticaret hanede yaptırdım 2012 senesinde resmen para gibi görüyorlardı beni ilaçları aldım elime bile vermediler bi dünya ilaç onlarda kaldı berbart bir yerdi.. Ikinci ve4000 tl tüp bebek, 2500 ilaçlar tuttu, git geller, ekstra testler falan derken 8000 buldu maliyeti, keşke tutsaydı da giden para olsaydı, psikoloji gitti, kilo aldım, hala 2.reglimi olamadımhayırlısı hepimiz için.
evet îkisi aynı anda oluyo his.ve lask. Korkacak bişy yok toplam 120 dakika sürdü benim ameliyat..2 gün kaldım hastanede oldu bitti yaniii... Yani vakit geçirme derim arkadaşım .. Umarım başka doktorlar gerek olmadığını söylerler farklı bişydir seninkiSimdi yine dr. Gidiyorum ameliyat diyen dr. Da oldu 4 5 dr gorundm amelyattan korkuyrm laparoskopi, histeroskopiymis