tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Evet canım kendiliğinden 2 yıl öncede oldu ama kalbi durdu geçen yıl aşılama yapıldı tutmadı sorunu tek tüp tıkalı esinde de sperm sorunu çıkmıştı testte ama o anın sıkıntısından mıydı o da bilmiyorum şimdi hamile işte Allah ol diyince önünde sorunlar mi durabilir
Haklisin canim tup bebek yaptirsak bile allah ol demeden olmuyor o istese bir tane spermle bile verir hakkimizda hayirlisi olsun insallah birgun bizde anne oluruz canim

Kızlar tüp bebek tedavisinden sonra ne gibi rahatsızlıklar oluyor

Benim bi rahatsizligim olmadı negatif olunca ilaçları birakiyosun adet goruyosun

Ben tedavi olurken çok kötüydüm ozaman geçmişti ama yine başladı yemek yedikten yarım saat sonra açlıktan midem delinicek gibi oluyor yiyorum gene aynı ozamanda böyleydi

Yani o kadar ilaca hormona normal olması lazım ama için rahat değilse doktoruna bi sor

Sende öyle bişey oldumu ben tedavi olurken söyledim şikayetlerimi doktora protein ağırlıklı beslenmemi söyledi bide hergün iki tane enerji içeceyi içtim öyle rahatladım ama şimdi gene öyleyim

Sende öyle bişey oldumu ben tedavi olurken söyledim şikayetlerimi doktora protein ağırlıklı beslenmemi söyledi bide hergün iki tane enerji içeceyi içtim öyle rahatladım ama şimdi gene öyleyim

Olmuştu yanlış hatirlamiyosam ben gerçi hep oyleyim yemek yerim hemen acikirim ben kötü bi durum olduğunu düşünmüyorum doktorunun dediği gibi yap bence o şekilde beslen yararı olabilir transferin ne zaman hayırlısıyla

Transfer oldum sonuç negatif bir ayı geçti şikayetler geçmedi o yüzden sordum

Transfer oldum sonuç negatif bir ayı geçti şikayetler geçmedi o yüzden sordum

Hmmm olur canım o normal bi sürü hormon bi sürü ilaç vücudun dengesi sasiyo yanı haliyle korkacak bisey olduğunu sanmıyorum adet gordun mü

Oldum hemde bir gün bile geçmedi normalde ben iki ayda anca olurdum bazende ilaçla

Oldum hemde bir gün bile geçmedi normalde ben iki ayda anca olurdum bazende ilaçla

Adette gormussun işte canım ne guzel sorunsuz bencebence başka sorun edecek bisey yok takma kafana biraz daha zaman geçsin açlık da düzelir

Merhaba eşi mikro tese olan var mı ?? Ne kadar Zaman'da iyileşme oldu 3 günde toparlar dediler 23 gün oldu ağrı ve kanamalar devam sonuçta canlı sperm bulunamadı :(

Biz yaptırmadık ama pek te normal değil doktorunla görüşseydin geçmiş olsun

Biz yaptırmadık ama pek te normal değil doktorunla görüşseydin geçmiş olsun
Teşekkürler ameliyatı yapan Dr bir daha görmek istemedik Dr Emre bakırcıya gittik kontrol için oda dikişleri beğenmedi antibiyotik be düzenli pansuman verdi ameliyatta baya hırpalandığını söyledi 1 ayı bulur iyileşmesi dedi bir an heves uğruna yaptırdık ama son çare mikro tese oluyormuş sonradan öğrendik umut taciri dolu etraf iyileşince tekrar tedaviye başlayacağız ama bir daha mikro teseye gerek kalmaz umarım Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarınızı boş bırakmasın

Teşekkürler ameliyatı yapan Dr bir daha görmek istemedik Dr Emre bakırcıya gittik kontrol için oda dikişleri beğenmedi antibiyotik be düzenli pansuman verdi ameliyatta baya hırpalandığını söyledi 1 ayı bulur iyileşmesi dedi bir an heves uğruna yaptırdık ama son çare mikro tese oluyormuş sonradan öğrendik umut taciri dolu etraf iyileşince tekrar tedaviye başlayacağız ama bir daha mikro teseye gerek kalmaz umarım Rabbim isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarınızı boş bırakmasın

Amin Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin Allah yardimciniz olsun canım esin için bitkisel kurler denediniz mi belki faydası olurdu biraz da olsa

Amin Allahım kimsenin kucağını boş birakmasin Allah yardimciniz olsun canım esin için bitkisel kurler denediniz mi belki faydası olurdu biraz da olsa
Âmin canım bitkisel kürler deneyeceğiz önce Allah'ın izni ile sağlığına kavuşsun da düzenli olarak Emre beye gidicez onun dışında Kaan aydos bitkisel kür veriyor die söyledi sekreteri orası da ancak nisana gün verdi pes etmek yok deneyeceğiz Hakkı'mızda hayırlısı artık maddi manevi olarak bir yoldayız umut tacirlerinden korusun Rabbim hepimizi

Back
X