tup bebekte negatif sonuç alanlar hadi gelin dertleşelim...

Âmin canım bitkisel kürler deneyeceğiz önce Allah'ın izni ile sağlığına kavuşsun da düzenli olarak Emre beye gidicez onun dışında Kaan aydos bitkisel kür veriyor die söyledi sekreteri orası da ancak nisana gün verdi pes etmek yok deneyeceğiz Hakkı'mızda hayırlısı artık maddi manevi olarak bir yoldayız umut tacirlerinden korusun Rabbim hepimizi

İnşallah faydası olur canım Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin

ARKADAŞLAR HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN ,RABBİME HER HAFTA 4444 SALAT-I TEFRİCİYE İLE YALVARMAK İSTİYORUM,,,

BEN HER HAFTA 404 TANE BİRİSİ İÇİN OKUYABİLİRİM DİYORSANIZ GELİN BERABER YALVARALIM..

KİŞİLERİN DEĞİŞMESİNİ İSTEMİYORUM
11 KİŞİ İLE SÜREKLİ DÖNELİM İSTİYORUM,
DEVAMLI OKUYABİLİRİM DİYORSANIZ BUYRUN ARKADAŞLAR.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-hayirli-bir-evlat-icin-yalvaralim.901661/

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım dertleşmeye benim durumunda olanlarla konuşmaya ihtiyacım var bende Aralık'ta transferim oldu ilk deneme be negatif Binay ikinciye başlayacaktım ama kist oluştu ve bir Ay daha ertelendi Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım dertleşmeye benim durumunda olanlarla konuşmaya ihtiyacım var bende Aralık'ta transferim oldu ilk deneme be negatif Binay ikinciye başlayacaktım ama kist oluştu ve bir Ay daha ertelendi Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor

Hayırlısı olsun inşallah benimde transferim var bu ay adetimi bekliyorum

Histereskopi yaptırdınmı canım neden tutmadı diye

Hayırlı olsun canım şnşallah kavuşursun meleğine bu ay

Arkadaşlar merhaba.Aranızda hiç tüplerinde sıvı birikmesi olan veya tüpü kapalı olan var mı?Bende Temmuz da tüp bebek deneddim maalesf negatif.Çok şey araştırıldı.En son o da benim ısrarımla hsg çekilnce sol tüpte sıvı birikimi olduğu sağ tüpün çok az açık olduğu söylendi.Sol tarafta iki tane kist var ayrıca.Bu sıvı rahme akarsa bebeğe zarar verebilirmiş.Enteresan olan şu ki ben histeroskopide oldum,rahimden parçalar alınıp patolojiye gitti,temiz çıktı.Ne olduğunu anlamıyorum artık.

Arkadaşlar merhaba.Aranızda hiç tüplerinde sıvı birikmesi olan veya tüpü kapalı olan var mı?Bende Temmuz da tüp bebek deneddim maalesf negatif.Çok şey araştırıldı.En son o da benim ısrarımla hsg çekilnce sol tüpte sıvı birikimi olduğu sağ tüpün çok az açık olduğu söylendi.Sol tarafta iki tane kist var ayrıca.Bu sıvı rahme akarsa bebeğe zarar verebilirmiş.Enteresan olan şu ki ben histeroskopide oldum,rahimden parçalar alınıp patolojiye gitti,temiz çıktı.Ne olduğunu anlamıyorum artık.

Laparoskopi yapılsaydı olmazmiydi çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun benim tuplerim de tıkalı ama sıvı falan var mı bilmiyorum

Laparoskopi yapılsaydı olmazmiydi çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun benim tuplerim de tıkalı ama sıvı falan var mı bilmiyorum
Zaten laparoskopi öneriyorlar canım.Ama yumurtalıklara zarar verir mi,bebek istemesek bile sağlık açısından alınması gerekiyor mu,bu operasyonu olan var mı merak ediyorum canım.

Zaten laparoskopi öneriyorlar canım.Ama yumurtalıklara zarar verir mi,bebek istemesek bile sağlık açısından alınması gerekiyor mu,bu operasyonu olan var mı merak ediyorum canım.

Laparoskopi olmadım ama bildiğim kadarıyla yumurtalikla değil tüplerle alakalı bi durum doktorunla hepsini konus aklına takilanlari dile getir en iyi cevabı onlar verir sana hayırlısı olsun inşallah

Laparoskopi olmadım ama bildiğim kadarıyla yumurtalikla değil tüplerle alakalı bi durum doktorunla hepsini konus aklına takilanlari dile getir en iyi cevabı onlar verir sana hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah.Bunun için iyi bir doktor bulmakta mesele.Allah iyi,hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.

gobe mehaba...ben Laparoskopi oldum.yumurtlamamda problem olmadı yada başka bir şikayet.dış gebelikten dolayı sağ tüpumü kaybettim.sonrasında aylarca sol tüplegebe kalmaya çalıştım olmadı.doktorum rahim filmi çekelim dedi veee sol tüp kapalı.hemen laparoskopi dedi onada tamam dedim.laparoskopi sonucum sol tüp uç açık ama sıvı geçişi zorlu....laparoskopinin üstünden 1 yıl geçti.gelecek ay tüp bebek deniyeceğiz ama korkularım var acaba sol tüpte sıvı birikmesi var mı?tüp bebek uzmanı tekrar hsg isteyecek mi?yani inşallah ister içim rahatlar.tüm forumları aradim benim durumumda birilri var mı diye.artık hayırlısı

Canım ben de laparakopi yapırdırdım benim sol tüp tıkalı sağ açık operasyondan 2ay sonra hamile kaldım ama düşük yaptım bana sıvı falan olabilir deme di doktorum geçen ay tüp bebek denedik tutmadı hgs itedi doktorum o istemesede hgs sen yaptırmak istediği söyle inşallah kavşuruk bebişlerimize

Back
X