tüp bebekte para

30pembe

Ha mim la yünsarun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
1.162
434
148
İstanbul
arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum tüp bebek nasip olursa. kafamda sorular var. birincisi şöyle sirkelensek 1 milyar para çıkar bizden bununla yaptırabilir miyiz. kredi kartına falan taksit taksit alırlar mı. yaş 34 eşimde sorun var 0 sperm . çok istiyorum bende fulyaya gitmek istiyorufm orası yakın bana . büyükçekmecedeyim. birde kulaklarımda sıkıntı var . işitme azlığı . bu nasip olursa hamilelikte bana zorluk çıkarır mı bilen var mı

canım benim ilaçlar hariç sadece merkeze ödeyeceğin para (5bin TL) ortalama bi merkez için bu fiyat. ilaçlaroldukca pahalı.2 bin TL de ilaçlar yol parası gelgit ben 8 bin TL harcadım. ama büyük illerde bu fiyat daha da çıkar.rabbim aratmasın her isteyene nasip etsin...

amin canım allah razı olsun. of allahım yardım etsin. hayat mı zor biz mi zorlaştırıyoruz bilmiyorum. ev al araba al derken çocuga para kalmadı . ne yapacağım bilmiyorum. ertelesem yaş gidiyor. araba almıcaktım ama istanbulda arabasız olmuyor şaşırmış durumdayım. allah bu günlerimizi aratmasın cümlemizin yardımcısı olsun

Al benden de o kadar bacım.sorma,bi arkadaş dalga geciyo benle
ev aldın kredi araba aldın kredi simdi de çocuk alcan kredi bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

Ben de bebek için araba ve evi erteleyenlerdenim. Çünkü bu işe ne kadar para gideceği belirsizdi. Stresli bir dönem zaten , bir de parayı düşünmek istemedim. Üstüne üstelik size şu kadar para vereyim bebeğimi alayım diye birşey yok. Adı zaten deneme. Ya tutarsa yani.
Bahçeci fulyada Erbil beyin hastasıyım. Şuan tüp bebek 5900 olmuş. 300 ilk doktor muayenesi verirsin. Doktorun istediği tahliller olursa dışarda hastanede yaptırırsın para vermezsin. Ben öyle yaptım. Orada vermen gereken kanlar için 300-500 verirsin. İlaçlarımı onların eczaneden değilde sultanbeyliden bir eczaneden aldım Ağustos ayında. 1200 tuttu. Sende sıkıntı yoksa tüp bebek ilaçlarına çok para vermezsin. Tedavi içinde ekstra kullandığın bazı ilaçlarda oluyor ona da tam emin olmamakla birlikte 300 gibi para verirsin.
Benim eşim azosperm, genetik taşıyıcılığı vardı. Dışarda genetik test yaptırdı. En uygun 400 TL ye bulduk. Onda sıkıntı çıkmasaydı benden istenmeyecekti. Ama onda çıkınca benden de istendi. Ben tüm gene baktırdım. 1400 tl geçen sene fiyatı. Üniversite hastanesinde ücretsiz genetik test yaptırabilirsin. Ayrıca geçen yıl eşim tese ameliyatı oldu. O da 2000 TL. Yaz yaz bitmiyor.
Bence devlet hastanesinde başla bu işe. En azından ön tahlillere işlemlere para vermezsiniz. Son işlemler için yani tüp bebek için laboratuvar önemli olduğu için Bahçeci fulyayı tavsiye ederim. Benim raporum var ama kullanmadım. Ancak, rapor için yapılması gereken tüm işlemleri ve tahlilleri hastanede yaptırdım. Merkeze hazır gitmiş oldum. Ayrıca, rapor alırsanız, güveneceğiniz merkez bulabilirseniz orada da daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ve tüp bebek yaptıranların ilk denemede kucaklarını doldursun inşallah.

amin canım. allah hepimizin yardımcısı olsun. eşimde azosperm. abisi de öyle. genetik mi bilmiyorum . kabakulak geçirmişler abisi ile . doktor onda n şüphelendi. şuan en büyük sıkıntı para . nerden bulacağımı da hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım .

Canım, benim eşim ve erkek kardeşi de aynı. Genetik test yaptırdılar. Kistik fibrozis dendi. Anneleri kardeşinin kabakulak geçirdiğini söyledi ama eşimi hatırlamıyor. Aralarında 1 yaş var, eşimde olmuştur elbet. Bizde kabakulaktan sandık ama genetik test ve daha sonra ultrason yaptılar. Spermi dışarı atan kanal doğuştan yokmuş. O nedenle ameliyatla spermler alındı ve donduruldu.
Eşimin kardeşinin eşi tüp bebek yaptı 50 günlük bebeği var. Benim de Allaha çok şükür 2. denemede oldu. Bence şuan tüp bebeğe başlayamasanız bile üniversite hastanesinden genetik test vs. yaptırın. Zaman kazanın. İyi bir ürolog bulun. Zaten kan testlerinden erkeklerinde hormonları kontrol ediliyor. Benim eşim muayene, teşhis vs. için Ateş Kadıoğluna gitti. Ameliyatı daha uygun fiyata yapan başka bir yerde yaptırdık.Kardeşide Ankarada Kaan Aydosa gitti.

haklısın canım başlamak lazım bir yandan. peki genetik test illa olmak zorunda mı yaptırmasak olmaz mı . sonuçta yine amaliyatla sperm alacaklar . bilemiyorum ki of.

Şuan kafam karıştı..
Yengem ve dayım da tüp bebek yaptırdılar.. Yavrumuz 2011 doğumlu.. 2010un ortalarında başlandı tedaviye..
Tam fiyat veremem ama sanırım 20 bine patladı tamamen....
Yani bin yeter mi, bişey diyemicem şimdi.
Hayırlısı olsun inşallah..

Ben Akdeniz universitesinden yaptirdim1.600hastanede ödedim ilaçlara da toplam 2.500 gitti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…